Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Ezzel a fizess mégegyszer egy játékért dologgal méginkább a warezt fogják segíteni sztem. Részemről egy játékot sem vagyok hajlandó a kezdeti horribilis árért megvenni Ez alól az egyetlen kivétel talán az új Tomb Raider lesz (a kivétel erősíti a szabályt, ugye :D) ha lesz steamen. A multi része egy játéknak meg méginkább hidegen hagy, olyan játékra ami csak multis egy fillért sem költök, így rajtam ezen nem fognak keresni. Mivel dlc-t sem nagyon veszek, főleg nem ugye multihoz, így ebből megint csak nem látnak pénzt.
    Pedig amióta a steamet használom leszoktam a játékok letöltéséről (de már előtte is megvásároltam amik igazán tetszettek), inkább megvárom míg reális(abb) ára lesz és akkor veszem meg. Még így is meggondolom mikor veszek valamit, most is érdekelt volna a quake és a fear pack,
    Ám ezzel a rendszerrel, és azzal hogy nem csinálnak demo-t nehogy kiderüljön mégis mennyire lesz jó/rossz egy játék, inkább a warez felé terelik a játékosokat mint a vásárlás felé. Demo/kipróbálás nélkül pedig én is kétszer meggondolom megveszek-e valamit.

    Olly, volt az még olcsóbban is a mostani akció alatt, nem?

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák