Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    Alpha Protocol-ról mi a véleményetek?
    Anno karácsony előtti GMG-s akcióban láttam először(6 dollár volt és Steam-en regisztrálható) akkor addig hezitáltam míg levették, azóta meg nem volt normális akcióban egészen a tegnapi 5 eurós(kb 1300Ft) leárazásáig.
    A játék kapott hideget-meleget, tudom hogy bugos, és hogy nem is lesz javítva(Obsidian.. :D ), hogy a harc az szigorúan stat alapon megy, és bizonyos képességek semmit sem érnek, viszont azt írják hogy igazi interaktív kém-zakciófilm hangulata van, olyan döntés rendszerrel ami teljesen egyedi, és többször is végigjátszhatóvá teszi a játékot.

    RUSE az kiesett szegény, bár már nyáladzom rá egy ideje, de az egész csomag 4k fölött lenne(mondjuk így is megéri, csak nincs annyi pénz a számlámon), és a Men of War Assault Squad(amit hülye mód nem reklámoztam tegnap :W , pedig 2k-ért nagyon megérte, és 3800-ért is jó vétel, aki szeretne egy igényes és egyedi stratégiát) sikeresen újra bebolondított, így már nem is fáj.. annyira.

    Mount and Blade: Warband-et tudom ajánlani, egy jópofa sandbox rpg, amiben azt csinálsz amit jónak látsz(cserébe nincs konkrét történet, és a kivitelezés sem olyan mint egy drágább lineáris rpg-nél), a multi pedig egész jó középkori ütömváglak. :K A With Fire and Sword-ról eltérőek a vélemények, egyrészt egy újabb javított MnB változat(bár nem direkt az előző bővítése, mert eltérő a táj és kor), másrészt a fegyverek ereje macerássá teszi a harcot. Nincs ugyanis hősködés, az ellen muskétásai simán levadásznak, ha nincs melletted elég golyófogó katonád, így hiába érnél fel 20 ellenséggel a harcban, sunnyogásra vagy kárhoztatva és sokkal inkább kell gyűjteni a zsoldosokat mint eddig.

    Doom 3 és Singularity jár ma az FPS őrülteknek, Doom 3 sajna nem lett olyan legenda mint elődei, de ettől független jóféle horror-FPS, grafikája még ma is megállja a helyét, maximum az ijedezés fullad unalomba a 30-adjára hátad mögött termő szörnyecskék után. :) Singularity egy érdekes keveréke az elmúlt év FPS-einek, van benne kicsi FEAR, kicsi Gears of War, vannak benne érdekes trükkök(az időbuborékot és az irányítható lövedékű mesterlövész puskát szeressük), és a történet is átlagon felüli.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák