Új hozzászólás Aktív témák

  • Marvinyo

    aktív tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket kérném:

    Első alkalmas steam felhasználó vagyok (egyelőre :-D), és szeretném megkérdezni (google nem igazán vezetett eredményre), hogy ha a steamen keresztül veszek meg egy játékot, annak van valami hátránya (azon kívül, hogy nincs doboz+lemez :))? Illetve, egész pontosan mit kapok a pénzért? (egy ISO-t?, tömörített állományt?, csak a játékfileokat?) Egy vásárlással, többször is letölthető a játék? (vinyóhalál vagy esetleges adatsérülés esetére pl.) A "Számlázási cím" részt milyen sorrendben kell kitölteni (utca-házszám-emelet-ajtó? Számít egyáltalán?)?

    Előre is köszönöm!

    U.I.: Azt egyébként jól látom, hogy a steam-en belül nem lehet sem a letöltési mappát, sem a sebességet állítani? Megoldom máshogy (szimbolikus link, netlimiter), de pl. zavaró, hogy a C-re tölt (majd...), illetve leveszi az egész sávszélességet magának.
    U.I.2: Elnézést, ha hülyeségeket, vagy alapvető dolgokat kérdeztem. Mindegyikre sejtem a választ, de amióta láttam egy olyan merevlemezes dvd-felvevőt, aminél nem lehetett előre beprogramozni, hogy mikor kezdjen és fejezzen be egy felvételt (amiről én azt hittem ez alap dolog a XXI. században), azóta inkább megkérdezem ezeket.
    U.I.3: Csak, hogy megelőlegezzem a kérdést: Olyan játékot szeretnék megvenni, ami csak olyan forrásból elérhető a steamen kívül, amelyeket még ennyire sem ismerek :-)

Új hozzászólás Aktív témák