Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz vagabor #8875 üzenetére

    Szerintem a csoporterő miatt biztosan célszerű nagy tűzerejű hajókkal menni együtt, de jelen pillanatban nem vagyok biztos benne, hogy ezek a nagy hajók lesznek. Azokon szerintem a manuálban irányítható ágyúk elszórtan vannak körben, hiszen csak kis térszögeket tudnak belőni a szárnyak, hajtóműgondolák, stb miatt. Tehát ilyenkor kifejezetten előnyös lehet olyan egyszemélyes gép, aminek durva fegyverzete van, és az mind egy irányba néz.

    Ahogy a hajóleírásoknál a fegyverek mellett látom, az adott CLASS-on belül is többféle Size lesz, így valszeg minden attól függ, hogy a különböző méretbesorolású fegyvereknek mennyire lesz nagy a pusztító-ereje.
    (Ezt látom az egyik leggázabb pontnak, ami miatt állandóan sírás-rívás lesz, mert ennyit hóttziher, hogy nem fognak tudni balanszolni úgy, hogy mindenkinek jó legyen. A másik a manőverezés, végsebesség, gyorsulás témakör lesz nyilván.)

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák