Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Diopapa #33977 üzenetére

    a földön igen. De mindenhol? :) A 100 release-kori rendszer megnézzük release-kor, mert szerintem ebből 2016-ban még csak PU alpha start lesz. Az alpha start-ot pedig nem a baby PU-re értem, hanem onnantól kezdődik nálam az alpha PU, amikor már lehet ezt-azt próbálgatni venni. Küldizni, stb. Azt nem tudom hogy amikor ténylegesen megjelenik (ahonnan már az lesz mondva, hogy start van, mindent lehet pénzért venni, nem akarják resetelni a játékot UEC kapcsán, stb), hány rendszerrel fog nyitni, de elvileg most perpill 3-4 rendszer van fejlesztés alatt (a stanton, a nyx, a sol, meg még lehet valami). Ezek különböző stílusokat testesítenek meg, ugye mindegyik stílusnak kell egy asset set, amiből legóznak, a stanton-é már eléggé haladt, így a stanton rendszer többi bolygóján is ugyanezeket az elemeket fogják használni, módosított textúrával meg 1-2 extrán modellezett dologgal. Nem mondom hogy nem piszok sok munka még így is, de azért csökken. Nem gondolom hogy mind a 100 rendszer meglesz induláskor (sőt szerintem a fele lesz kb), de elég sokat változhatott az elképzelés hogy 6 milliónál miből állhatott volna 100 rendszer, és most miből. Az ED-ben is említettem, hiába van 400 milliárd rendszer, ha személy szerint legalábbis én nem érzem őket különbözőnek.

    De azt értem, hogy úgy érzed nem lesz kész minden rendszer. Szerintem sem. Annyi, hogy én személy szerint nem érzem ezt számomra (!) problémának (de mondom, én olyan 41 milliónál csatlakoztam csak, kései gyerek vagyok :D). De teljesen el tudom fogadni ha más igen. Meglátjuk mi lesz, ha még jó egy évet úgy dolgozhatnak, hogy nem főként a workflow-t akarják még kitalálni és a technológiákat beépíteni. Reméljük nem akarják újra kitalálni megint és megint :)

    Nekem még amúgy a technikaiakat sem oszlatták el teljesen, de azt látom hogy vannak olyan bolondok hogy összehozzák azokat is :)

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák