Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz PhilBrick #33250 üzenetére
Szerintem a CitizenCon-ra tartogatjak az elso kiadast, plusz biztos kapunk meg melle egy ket aprosagot.
Jo munkahoz ido kell
Kar most ezen filozofalni, van eleg jatekom amit be kellene fejeznem, ha odaerunk, akkor adunk neki
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #33246 üzenetére
A hited majd egycsapásra visszatér, ha összerakták a játékot annyira, hogy ismét hinni fogsz benne. Hogy jelenleg mit érzel az nem lényeges. Mit számít ez, ha 1-2 éven belül kész lesz a játék? Nem is fogsz emlékezni arra, hogy félkész állapotban megrendültél, mert nem peccselték játszhatóvá a zséta verzió két pályáját 3 hónapig, és úgy érezted nem törődnek veled.
Ylgrim, te meg minden újabb járgányba beleszeretsz. Én vagyok az egyetlen, aki hűen kitartok az elejétől fogva az aurora álom mellett! Eldördülnek majd az auróra ágyúi, ah!
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz PoeDameron #33252 üzenetére
Mit csinaljak ha mindegyik jo Endeavour tetszik nagyon, de mivel nem sokan jeleztek hogy erdekli oket, soooot, ugyhogy majd eldontom hogy beszerzek-e egyet es hasznalom a piacrol felberelt legenyseggel, abban van izgalom
Meg sok van a megjelenesig
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Nathan Boggs
senior tag
Na, ma is várható egy kis csúszás az RtV fordítással, mert f8-ig dolgozom legjobb esetben, legrosszabb esetben reggel f8-ig De sietek.
És nem aggódom semmi miatt, főleg most, hogy CR leírta, hogy nem csak innen van bevételük, ez azért elég jó hír, nem is gondoltam rá, hogy máshonnan is lehet
Yllgrim, engem is érdekel, megtartva az eredetileg kinézett role-t, a felszínen kemény, de amúgy nagyon kedves tengerészgyalogost, főleg ha tudom hozni a redeemert is mellé, amit a hangárban nézegetve egyre jobban megszeretek
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #33254 üzenetére
Nagy beleszolasod nincs a dologba, innentol kezdve nagy izgalomra sincs ok, kesz lesz ha kesz lesz, nem kell tulspirazni, szuuuszaaaa
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én meg eddig nem mertem idekattintani, mert azt hittem az Endeavour-ről zavartatok itt le 50 hsz-nyi beszélgetést. Most végeztem a két cikkel az AtV-vel meg már ezzel a mónika-só-val vagy mi a szösz volt ez.
A sárdobáláshoz annyit, hogy Chris-nek ebben az egyben igaza van. DS-ban tüske, hogy véleménye szerint CR anno ellopta az ötletét a Wing Commander formájában. Ergo a sárdobálásnak nem lesz vége. Akkor sem, ha megjelenik a játék. És olyan oldalak is lesznek mindig, akik vevők egy kis sz*rkavarásra a plusz nézettségért. Vajon hány SC rajongó generált + látogatottságot most az ominózus oldalon?
(#33252) PoeDameron: Mondtam már én is neki, de ő már csak ilyen. Viszont nem vagy egyedül, kötöm az ebet én is az egykori Surveyor-hoz. Alig várom, hogy bekerüljön végre a hangárba, vagy legalább a hangár mellé.
(#33253) Yllgrim: Mondtam, engem érdekelne az is, szeretem a tudományokat, de azt is mondtam, hogy ahhoz már kelleni fognak átfogóbb gazdasági ismeretek, mert egy Endeavour mellé bizony kelleni fog a kíséret, arról nem beszélve, hogy alhangon 16 fős legénysége van. Itt mindenkinek megvan a maga hajója és elképzelése, és ha csak a felük ragaszkodik is hozzá, akkor igen komoly munkaerő-hiányban fogunk szenvedni.
Szerintem ráérsz majd Endeavour-t venni PU-ban. Legalább lesz egy fix cél, amiért küzdhetsz. Ha te nem veszel, én tuti beszerzek majd egyet, de persze majd csak in-game.
(#33254) mrfire: Na ja... Ha a mostani napirendemből indulok ki, lesz naponta maximum 2-3 órám játszani... Ez persze soknak tűnik, de ha azt nézed, hogy leszünk vagy 20-an, akiknek lehetőleg egyszerre kéne ugyanott lenniük, akkor azért árnyaltabb a dolog...
(#33255) Nathan Boggs: Endeavour mellé nagyon kell a tűzerő. Egyszerűen védtelen az a cucc. Persze pajzsa az van, meg egy kapitális-osztályú reaktora, de gyakorlatilag nem tud visszalőni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33257 üzenetére
Endeavour +1
Amikor majd unom már a hajókázást(amiből persze közben megszedtem magam), beszerzek egy Olympicot aztán kertészkedem valami klassz bolygórendszerben az ikernapok fényében!
-
pgabor26
tag
-
veterán
A legutóbbi gamersnexus interjú folytatása, technikai szinten. Lehet hogy majd ezt is lefordítom, mert érdekes a téma. Közben meglett a 90 millió is... Részben dühből az előző napok eseményei miatt, részben pedig az Endeavor miatt persze.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nathan Boggs
senior tag
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #33264 üzenetére
Köszönjük!
szerk: Nálatok is rosszak a hosszú ékezetek (pl "ű") az sc.hu-n?
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz mrfire #33268 üzenetére
Gyakorlatilag szűz W10 + Firefox. Régebben is mondtam még Eyesis-nek, hogy olyan betűtípust válasszon, ami mindenhol jól jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
törölt tag
Edge alatt se jó,ellenben chrome alatt tökéletes és ez a lényeg. Jah és, hogy lehet majd SQ42 sapekot meg pólót venni, el ne felejtsem a kisdobos őrsi gyűlés lényegi infóját ( ezeket is kaszálnám a pics..ba )
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #16729600 #33272 üzenetére
Ha mindent elkaszálsz, amiből a bevételed van, akkor hogy akarsz bármit is csinálni? Feltételezve, hogy nem utólagos kaszálást hajtasz végre, hanem en-bloc törlöd a számláról is a pénzeket, amit az adott funkció miatt folytak be.
sz: Már csak azért sem értem amúgy a problémád, mert egyszeri MMO-nak minden sallang nélkül már most ott van az Elite: Dangerous.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #33274 üzenetére
Egyreszt nekem semmi problemam nincs csak velemenyem.Szabad? Masreszt sajnalom a resztvevoket,az idejuket ,hogy ilyen semmi hajtasokban kel reszvenniuk.Azt meg kulon koszi, h ajanlotad az ED-t, de mivel nincs korlatozva a cselekvokepessegem ezzel sem elnek.Talan majd legkozelebb.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #33275 üzenetére
"What ship combinations (besides two Cutlasses) can fit in the Landing Bay and successfully be launched and maintained?
“Like the Javelin’s hangar, the number of ships allowed depends on the size of those ships, specifically. The Landing Bay is currently spec’d to be 30m wide, 65m deep running underneath the main spine of the Endeavor, and 10m tall. The included facilities and systems can accommodate possibly to 4 craft as space allows. Remember, that the general rule in Star Citizen is that ‘if it fits, it sits’ (with a max limit of four with regards to munitions/stores/etc.); so you can calculate the space any individual ship using those measurements."
Szóval négy hajóig el lehet menni. Az már egy raj.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #33278 üzenetére
Hja pont akartam írni, hogy a landing bay mérete megvan már. 4 kísérő hajó meg már nem rossz. Mondjuk még mindig kérdés, hogy van e külső csatlakozási lehetőség ( gondolom kéne ) és ha igen mennyi ?
Holovieweren nézegettem de nem lettem okosabb.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz #16729600 #33277 üzenetére
Semmi baj a véleményeddel, inkább csak azzal, hogy naponta kétszer leírod, hogy azok a modulok, amiket mások várnak, baromságok, majd látszólag felhúzod magadat azon, ha valaki rávilágít, hogy miért nincs igazad Mert nincs.
De nincs is baj, mondjad el mindig azt, hogy ezek hülyeségek, mi meg mindig elmondjuk a saját véleményünket, hogy szerintünk tévedsz, és hogy örülünk, hogy nem te vagy a vezető, mert akkor szerintünk egy béna játékot kapnánk. Ha te megteheted, akkor mi is
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Diopapa #33267 üzenetére
Amúgy ezt én is észrevettem, hogy néha kisebb lesz egy-egy sorban a betűméret, ami fura, mert munka közben sosem változtatom, a blogbejegyzés során meg nem is tudom változtatni, vagy még nem jöttem rá, hogy hogyan. Nem tudom, hogy ezt mi okozhatja
Bár nálam az oldalon nincs probléma, csak a szerkesztésnél. (Win10, Firefox)
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #33281 üzenetére
Formázási gondok vannak a cikken belül ott. Megnéztem HTML-ben és látszik, hogy azok a sorok külön vannak formázva. Ahol láttam ilyet, ott kiszedtem, de te is megteheted, ha rákeresel a szövegre a HTMl nézetben és látni fogod előtte <***> között a formázási paramétereket, ahogy a bekezdés végén a </***> lezárásokat.
Akinek hibásan jelent meg az ő ű nézzen rá kérem megint, mert váltottam a betűtípuson, ami miatt elcsúszott pár dolog, de még mindig jobb, mintha rosszul jelennének meg egyes betűk. De ha nem segített, akkor visszaváltom, és megnézek mást.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz mrfire #33282 üzenetére
Ohh, na erre nem gondoltam, de jogos, legközelebb már figyelek rá. Nem tudom amúgy, hogy miért csinálja ezt, de akkor mostantól nem is lényeges
-
Yllgrim
őstag
válasz Szőrös #33275 üzenetére
Azt mondja 65mx30mx10m a hangar, amibe max 4 hajo-ra elegendo kiszolgalo infrastrukturad van.
Amik befernek magukban:
Merlin:12x7x2.2m
M50: 11x10x3m
Mustangok: 18x13x5.5m
Aurorak: 18.5x8.25x4.1m
Hull A: 21.7x8.2x4m
Gladius: 20x16x5m
Hornetek: 24x21.75x6m
Avenger: 22.5mx21.75x6m
Reliant: 13x29x6m
300-as sorozat: 24x16x7m
Cutlassok: 29x25.7m
Vanduul Scythe: 30.75x26.46x7m
Freelancerek: 34x15x8m
Herald: 23x15.5x9.5m
Esperia Glaive: 31xx20.8.51m
Gladiator: 22x22x8mEnnyi egyelore, ebbol ossze lehet rakni egy utokepes kis kiseretet, arrol nem beszelve hogy jo parnak van alapbol Jump Drive-ja, ha a Vanguard behuzza a szarnyait, akkor az is befer 1...
Nem gondolom hogy ez igy egy lehetetlen vallalkozas, eleg sok feladatkort le lehet fedni. 2 Gladius meg egy Cutlass vagy akarmi, lehet tetris modjaban is berakni, nincs megkotes meg. Meret es darabszam.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #33284 üzenetére
Aaaa, nem mondod, hogy a Redeemer 1 méterrel lépi túl a magasságot... Elszomorodtam, kell majd egy kisebb csapatszállító is... De addig is kíséretnek nem lesz rossz, ha minden igaz, lesz ereje a kis Sólyombálnámnak
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Nathan Boggs #33285 üzenetére
Majd lefaragunk belole Ha lesz a Scimitar, akkor az lehet befer, az laposnak tunik.
A koccra eleg meretekkel az lesz a baj, hogy be is kell manoverezni oket
Szoval ha van 3-4 olyan jatekos, akinek van ilyen meretu hajoja az mar fel is fer hajostul, akkor a legenyseg mindjart 4-5 fo, mindenki tudja azt csinalni amit szeret, emelett van lehetoseg csapatjatekra is. Itt elfer par tudos, kereskedo, katona, archeologus...
Egy pelda
Endeavour (16 fot ir a leirasa)
1 fo kapitany
1 fo pilota/navigator
1 fo tudomanyos tiszt/hajomernok
1 fo biztonsagi tiszt
2 fo biztonsagi/karbantarto szemelyzetHangarban tarolt hajok es szemelyzetei:
Cutlass 3 fo, 1 pilota, 1 orvos/tudomanyos tiszt, 1 biztonsagis/muszaki teszhnikus
2x Gladius, 2x1 fo pilotak/katonak
1 Dragonfly 1 fo felderito/funner/akarmi
Ez mar plusz 5-6 fo, a maradek helyeket meg nem is biztos hogy fel kell tolteni. A kiseret mennyisege szabadon varialhato a tol-ig hatarok figyelembe vetelevel 11-12 fo jatekosnak megvan a szorakozasa egy helyben, plusz hely biztos van meg a hajon, Cutlassal meg tudod oldani a teher szallitast, landolast, csatlakozast, ott a vontato modul (Tractor Beam), szoval nem egy elkefelt hajo ez, a masik 4 modul helyre meg a kuldetestol fuggoen lehet pakolni dolgokat.
Csak ugy mondom...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #33286 üzenetére
be is kell manoverezni oket
Automata pilóta. Erre tuti az lesz, de még a hangárból kijövetelre is. Nagyobb hajókkal nem lenne nehéz lezúzni a gépet már a kapuban.
Viszont simán befér 4 Mustang Delta, az meg már nem olyan rossz kíséret.
A legénységből meg kihagytad a modulok személyzetét. Tuti, hogy modulonként lesz vagy 2-3 fő. A SPACE modul meg még tőbb, mert abban külön legénységi szállás is van.
Jó lesz ez, csak kérdés, hogy miként oldják meg a dolgokat. Crucible-t kéne még látni.
(#33287) Drenadar: Az kéne, de alapból olyan nevetségesen védtelen a hajó, hogy amíg nem jön a katonai modul rá, addig létszükséglete lesz a kíséret.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #33288 üzenetére
azért remélem hogy egy kutató hajóval nem kell majd mindig harcolgatni... meg pl egy kórházhajóra nagyon nem illik tüzet nyitni, cserébe az se lőjön...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #33289 üzenetére
Alapvetően én még mindig abban bízom, hogy "Space is vast". Szóval egy kutatóhajó, ami kimegy a halál f*szára, nem találkozik sok hajóval. Ha mégis, akkor is 1:10-hez az esélye, hogy az játékos és még kevesebb, hogy meg is támadja brahiból. Persze tuti lesznek random kalóztámadások, hogy ne und halálra magad a távcsövet bámulva, de azokra meg egy Redeemer is elég, vagy valami nem túl gyors de annál fegyverezettebb cucc.
Amolyan hibridnek esetleg lehet gondolkozni majd Aegis Terrapin hajókon, ha lesznek. Azoknak is megerősített pajzsaik és páncélzatuk lesz, akárcsak a Vanguard-oknak és biztos vagyok benne, hogy abból is befér majd 4db.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ttamashu
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ttamashu #33291 üzenetére
Szerintem nem fogják árulni, de reálisan nézve vernie kéne a SH-et. Én árban a SH és a Vanguard közé várnám. Katonai fegyverekkel akár a Vanguard fölé is, de olyat eddig nem csináltak. Mindenből leszerelt változat járt és UEE területen tudtommal illegális is lesz a military-grade cuccok birtoklása.
sz: Hogy stilszerű legyek: Teller - F8 Lightning
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
Igazi pénzben szerintem semennyi, mert nagyon úgy néz ki, hogy azt nem akarják árulni. Játékon belül viszont szerintem több is lehet, mint az SH, mert ha jól tudom, akkor az a jelenlegi legfejlettebb vadásza a seregnek, nem?
-
Yllgrim
őstag
Hat az erosen limitalt vasarra menjen csak, eleg vad hajo az, ezt talaltam rola, nem tudom megerositettek-e a meretei, ha igen, akkor ebbol 2 az Endeavour hasaba es csoki, nincs sok gondunk. 300$ korulire tippelem, de csak a hasamra utottem.
Egy LTI-s johetne, SH-ra rapattintanam azt mar csak a Vangival kellene kezdeni valamit...
Space Superiority:
Designed as the next generation super space superiority fighter, particularly with fighting the Vanduul in mind, it is a more nimble, more heavily-armed fighter craft than its F7 predecessor. Discarding the second turret for more fixed weaponry, the Lightning is designed to take out any target that is in front of it - and it's easy to get a target in front of it.
26m length
24m beam
8m high
25,000kg mass.1 person,
Loadout:
4x class 1
1x class 2
2x class 3
1x class 4Engines:
12xTR2
2xTR4Ha mast nem, egyet tuti fogok lopni maganak, igy vagy ugy. Elfogok valakit aki lopott UEE-tol, a hajot megtartom, a fejpenzt felmarkolom
[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
válasz Szőrös #33296 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez, hogy lehet saját hajód, ami igazából egy repülő bázis, legénységgel, kísérőhajókkal, meg eleve az, hogy az űrhajó nem csak mozgatásra használható, hanem magát a játékonbelüli tevékenységeket fizikailag és mechanikailag is benne végzed, már egyedül ez megér minden pénzt. Mikor csak arra gondolok, hogy egy csapattal együtt szeljük az űrt, egy űrhajón és serénykedünk a fedélzeten, úgy mosolygok mint egy kisgyerek aki most kapott egy extra méretű tábláscsokit. Erre várok amióta PC-m van.
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
válasz Yllgrim #33295 üzenetére
Mondjuk úgy hogy 1 fős nem való nekem, még mindig nem tartom magam fighterfenoménnak
TorzZsömiNathan: Jogos, már volt is említve, hogy elakezekkel. Csak elkapott a hév
4 óra tömbösített matek és 2 programozás után a logikus gondolkodás már nem opció.[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
Drenadar
Topikgazda
viszont ha már kijön ez a "bébi pu" akkor már talán komolyabban is el lehet majd kezdeni a játékkal foglalkozni, kell majd egy rendes TS is
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest