Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz Drenadar #28221 üzenetére

    Én most versenyezgetéssel próbálok minél több REC-et összeszedni (tegnap megnyertem életem első vesenyét :) ), aztán délután felnézek TS-re, már kb 15-16 óra körül.

    A Gladiator nem bugos, tegnap már kiteszteltük mikor és miért kezd el csúszkálni. A rakétázás meg most minden gépnél okozhat akadást és kifagyást. Tegnap amikor nyílt meccseket toltam, al küldtek a szülőanyámba, amikor elkezdtem rakétázni. Most kvázi tilos rakétázni a spectrum matcheken, illetve csak végszükség esetében, egy-egy db-ot tolnak el a játékosok. Ha többen/többet tolnak egyszerre, valaki szinte biztosan kifagy (nem biztos, hogy épp az aki indította). Szóval most épp ez az új tömegbug, amit remélhetőleg a következő patch javít.

    A dagadék meg én első látásra egymásba szerettük :) , nagyon úgy néz ki, ez lesz az én hajóm. Vannak hibái, de az én stílusomhoz ez illik a legjobban. Most azért gyűjtöm a REC-t, hogy legyen elég bérelni.

    dimre70: Nem kell szégyenlősködni, mi is messze vagyunk még a profizmustól, ha felnézel, tudunk tanácsokat adni hogyan csináld; tegnap Sting is sokat fejlődött, amikor megtanulta hogyan célszerű használni az utánégetőt, meg a chafff/flare párost. Az Aurora amúgy sem túl jó tanulni, elég nehézkesen mozog, tűzereje meg szinte semmi (kivéve az LN verziót). Mustang Delta, Hornet, Gladius, ezek sokkal jobbak gyakorlásra, és ma még mindenki használhatja őket (ingyenes hét van). Szóval nézz csak fel a TS-re nyugodtan, van free flight is, ott is tudunk gyakorolni.

    macy: Sajnos ezt majdnem mindannyian megéltük párszor, alfa a cucc, ráadásul az ingyenesen kipróbálható hajók miatt most eléggé terhelt a szerver. Menthrist elmondja neked a tutit, ha még nem sikerült. Ha sikerült, akor használd ki, hogy holnapig minden hajó repülhető.

    Volfram: Helyes-helyes. :) Ha végre lecserélhetem ezt az irodai használatra tervezet, 1500 Ft-os egeret, a REC is jobban jön majd. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák