Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Drenadar #24939 üzenetére

    És mit csinálsz, ha csak a fegyvereid fele gimbal-ozható, mint a 300i-n volt? Akkor a fix fegyókat nem használod, vagy a gimbalosokat fixálod és inkább célzol a hajótesttel? És ha nem egyformák a fegyverek? Eltérő lövedéktípusnál simán van, hogy az egyikkel 10m-rel, a másikkal meg 15m-rel kell elé céloznod az ellenségnek. Ilyet is láttunk. Ezt hogy oldod meg?

    A 10db S1-es Bulldog meg igenis jó a Retaliator-ra. El kell fogadni, hogy ez a hajó nem egy repülő erőd, hanem egy bombázó. Ezeket a VH idején sem azért küldték fel az égbe, hogy ott szétszedjenek mindent. Nem véletlenül repültek ám szoros kötelékben, hanem hogy egymás körül tudjanak söprögetni. Te láttad mire képes egy Hornet 4db Bulldoggal. Gondold el, ha 3 Tali köteléket alkot, 30db gyorstüzelő lézerfegyver zúdít golyózáport az ellenre. Persze megértem, hogy nem tetszik, ha nerfelik a gépet, amit vettél, de te is tudtad, hogy CR minden szempontból a világháborús bombázókat vette alapul, arra a szerepre szánja.

    Az új fegyverrendszer meg nem elsősorban az egyes hajók buffolását/nerfelését célozza. Messze még a megjelenés. Ha valami nem kóser, azt úgyis javítják. Itt a cél egyértelműen az volt, hogy a kapitális hajók fegyverzete és az összes speciális és nem speciális fegyvert be lehessen sorolni. Így már nem az szerepel a fegyverzet beosztásánál, hogy "S1, S2, S3, S4, S5, nagyon nagy, kurva nagy, hubasszameg..."

    Szerintem nagyon is jó ez így, pedig egyelőre egér/bill párossal én igencsak magam ellen beszélek, de kell valami egyensúly.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák