Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Drenadar #24767 üzenetére

    Varjuk mar meg amig kiadjak azt a leirast...

    Amugy valoszinuleg azert van rajta repeater, mert Retaliatornal nagyobb vagy vele megegyezo hajot kitorpedoz a sunyiba, a kissebeket meg leszedi a repeaterrel (raadasul nem kell 6 torpedo, 2 eled, uh az elso torpedok helyet berakok egy dobtarat a cluster raketaknak, elfer olyan 60 abban a dobozban siman, vagy tobb is). Ezek utan hol a kerdes?

    Nem muszaj ra repeater, par helyett felraksz lezeragyut, akkor egy hornet 2 loves, felul jon, 3x2 lezeragyuval el fogjak talalni, insta kill. Azzal lehet faragni a masik vele egyforma meretu hajot.

    legoptimalisabban akkor tudod hasznalni a hajot masik ellen ha oldalazva strehen mesz, akkor mind az 5 loveg hozzafer a celpontodhoz. Ez egy meszaros, arra lett kitalalva, ne hisztizzunk, ha ezzel nem tudsz apritani, akkor kukazd :) Kell ra egy jo pilota aki gyorsan atlatja a helyzetet es jol forgatja a hajot.

    4-5 Hornet csemege kell hogy legyen vele.

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák