Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Drenadar #24710 üzenetére

    Ugy nez ki tenyleg tobb varians lesz, azt nem merem megkockaztatni hogy LTI lesz, esetleg csak a variansokra, amiket akar upgrade formalyaban meg lehet venni, azokon lehet talan LTI, a kerdes az milyen variansokat tudnak kihozni egy bombazobol... Ha ugy hirdetik meg mint uj concept sale, akkor akar meg LTI is lehet, akkor atalkul a Retim LTI-sse.

    Ha a Constellation mintajara csinaljak, akkor biztos legy "Luxus" valtozat, egy inkabb szallitobb egy harcibb meg egy mindenes, lenyegeben ez egy civil hajo, nem katonai.

    Nagyon kivancsi leszek mit hoznak ki belole :) Nem merek otletelni, inkabb megvarom mikor jelentik be 1.1-et, akkor megkapjuk a modul leirast meg a kulon Reti brossurat es meg Reti commercial.

    Ami tuti, utos lesz :) Akkor megbeszeljuk ki mire megy ra inkabb, van par Reti a klanban, Tomi is hozza a sajatjat, gyozzuk fellegenysegelni :) Sok a multi-crew ship, kell sok ember feltolteni az ures helyeket :)

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák