Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Drenadar #16202 üzenetére

    Nincs is avval semmi baj, a Starfarer is egy szállítóhajó, a Hull C meg aztán végképp valami konténerszállító dög lesz.

    (#16203) mrfire: Azt hogy a bánatba számoltad ki, hogy egy legelvadultabb esetben is max 300 tonnás hajó több cuccot tud majd szállítani, mint a 811 tonnás kereskedőhajó? :F

    Arról nem beszélve, hogy az is benne van a cikkben, hogy a Merchantmen-nek több raktere lesz. Eddigi álláspont szerint annak lesz a második legtöbb raktere a Hull C után.

    Ha az alap Constellation rakteréből indulunk ki, és hogy az arányok maradnak, akkor a Merchantman raktere cirka 14.000 egység lesz (3500 m3), míg a Hull C-é 21.000 egység (5250m3).

    (#16204) Drenadar: Minden jó üzlet lesz, ha jó a lelőhely. Itt tökmindegy, hogy roncsokat darálsz le, üzemanyagot gyűjtesz vagy bányászol. Én simán el tudom azt is képzelni, hogy valaki kiteszi az "üzemanyag eladó" táblát és elkezd flangálni kereskedelmi útvonalakon.

    (#16205) mrfire: Aki szállítani akar, az eleve szállítóhajót vesz. Ha nem futja Merchantmen-re, akkor ott lesz a Caterpillar, ami (Drenadar!) raktérben a Reclaimer alatt lesz valamivel, szóval ezzel ugrik is az alap 3200 egység, de még így is komolyabb és kényelmesebb gép lesz, mint egy Taurus.

    Ha marad a méret, akkor azok voltak szerencsések, akik 250$-ért vettek anno Merchantman-t, mert annyiért egy 800+ tonnás kapitális hajó már elég komoly.

    (#16206) Drenadar: Ha annyira a szállítmányozásra akarsz rámenni, akkor meg ott lesz a Hull C és kész...

    (#16208) Drenadar: A lényeg, hogy mi fér bele! Hiába kezdesz fapados reaktorral, ha 3 fordulóból megvan a pénz a fullosra. Az alap cuccok csak azoknak számítanak, akik LTI-s hajót vettek és a cserealkatrészt nem fedezi a bizti.

    Különben is, te a Taurus-t azért vetted, hogy beolvaszd Retaliator-ra! Akkor meg mit számít? Sokaknak nagyon jól jön az igásállat békés útvonalakon a kis profitot nagy mennyiséggel ellensúlyozva szép bevételt termelni.

    (#16209) mrfire: Ha tetszett a Freelancer, akkor komolyan gondolkodj majd el a Starfarer-en, mert előbb-utóbb kelleni fog az org-ba is, és azzal a puszta szállítmányozáson túl más távlatok is nyílnak a kitermelési lehetőségek miatt.

    -------------------------------------------------------------

    Jól belehúztatok, alig értelek utol titeket...

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák