Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Scott Pilgrim Takes Off



    Számomra az Edgar Wright által rendezett 2010-es Scott Pilgrim vs. the World az egyik all time favorite filmjeim egyike. Ami igazából annyit jelent, hogy bármikor képes vagyok leülni elé és megnézni. Ezért nekem rosszul eset volna, hogy ha a Netflix által készített (anime) sorozatváltozata rosszul sült volna el. Pár klasszikus "Netflix-es" húzástól (de tényleg csak pár apróbb jelenetről van szó) eltekintve szerencsére hozta azt amit vártam egy ilyen adaptációtól. Vagyis nem egészen azt, de ez pozitív értelemben kell érteni.

    Bár a hardcore rajongók estében már látni, hogy egy részüknek nagyon nem jött be ez a változat, de igazából valahol meg is értem őket. De én azt mondom, hogy azok akik szerették a filmet azoknak érdemes bepróbálni legalább az első kettő részt (kb. 45-50 perc az első kettő rész).

    Ami hatalmas pozitívum, hogy mindenki visszatért a filmből, hogy eljátssza felszinkronizálja a filmbéli karakterét. Viszont nekem ebből adódik egy kis negatívum is, mert azért látszik hallatszik, hogy sokuk azért nem szinkronszínész. Illetve azért pár karakter esetében érződik az eltelt 13 év (nekem főleg Kim, Gideon, Matthew Patel és Young Neil-nél érződött nagyon, hogy igazából nem ugyan az a hangjuk mint a filmben).

    És még így a végére egy picit spoilers dolog, amiben igazából csak annyi lesz, hogy miért utálják jópáran már most az egészet (kb. miben is különbözik ez a feldolgozás).

    Nos leginkább abban, hogy húztak egy Netflix-es Masters of the Universe dolgot. Vagyis igazából a sorozat nem igazán Scott-ról és a szól, hanem Ramona-ról és a többiekről. Vagyis ez a sorozat nem a képregény/film adaptációja, hanem egy másik, alternatív történet ami ugyan abban a világban játszódik. De mint írtam az első kettő rész megnézése után, már világos lesz, hogy mire megy majd ki az évad.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák