Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    What we do in the shadows
    Eddig túlnyomórészt élveztem. (Jó, persze, sok mindebe bele lehetne kötni "saját világon belüli konzisztencia" címén, de 99%-ban jól ki van egyenlítve, hogy mindent legfeljebb rosszul működő viccnek vegyen az ember, sőt... ezeknek a kérdéses dolgoknak a nagy részét évadokon túlnyúlva próbálják kiigazítani valami mágikus fordulattal/magyarázatal).
    Viszont a 4. évadban nagyon zavar, hogy Gierlrmo aszekszuálisból homoszekszuálissá változott (az első 3 évad alapján mindig úgy láttam, hogy nincs semmi 'ferdesége', csak egyszerűen nem érdeklik a nők, mert fontosabbak neki a vámpírok). A 4. évadban ez (akármilyen lassan vezették be 7 részen keresztül) szerintem egy mesterséges fertőző tüske a sorozatvilág lábába szúrva. Az addig nekem teljesen rendben volt, hogy az öreg vámpírok mind biszexuálisok (OK, ha 1000 évig élnék vámpírként, lehet, hogy én is megunnék minden konvencionálist, így kipróbálnék minden mást is, de Gierlmo nem vámpír, és kezdetben 3 évadon át totál aszeszuális, belőle nem szabadott volna egyenest homokost csinálni).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák