Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Rigormortiis #70716 üzenetére

    Ha nagyon hunyorítunk akkor talán van olyan koordinátarendszer, amiben esetleg közel lehet egymáshoz a két cím. Nemrég újráztam a teljes BSG csomagot Blood and Chrome-ig bezárólag és ami egy elég éles kontraszt az Expanse-hoz képest, hogy ugyan a BSG-ben is vannak gyengébb színészi pillanatok vagy szarabbul megírt sztoriszálak, epizódok, szövegek, de nincs igazán olyan, hogy a kettő együtt keserűséget okozna.
    Na most az Expanse főszereplő gárdájának jelentős része mintha azért lett volna fizetve, hogy bűnrossz legyen és ez önmagában képes kizökkenteni a nézőt az élményből, főleg ha emellé vannak gyengébb részei is. Ez azért is baromi látványos, mert pl. valamilyen rejtélyes oknál fogva leszerződött a sorozatra a többször díjnyertes, Oscar-, Emmy-, BAFTA és Golden Globe-jelölt David Strathairn is és nevetséges a kontraszt közte meg a többiek között, pedig az ő szövegkönyvét sem Hemingway írta, csak van egy Naprendszernyi skill gap köztük.
    Ezzel együtt se tudom utálni a sorozatot, mert felszínesen ugyan, de baromi érdekes kérdéseket feszeget, vannak jól összerakott, feszült és emlékezetes pillanatai, de számomra nagyon messze volt attól az élménytől, amit a BSG adott. Kb. azt hozta, mint a Caprica anno, ilyen felvizezett drámázás több szálon. Szerintem szenvedd el magad a második évadig, ha az sem bejövős, akkor off.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák