Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Annyit olvastam itt ezt a címet, hogy tegnap elkezdtem a Debris-t.
    Meggyőző volt az első rész. De hát a Fringe is így indult. :)

    Az a bajom, hogy nem is emlékszem már, hogy mikor néztem olyan sorozatot ami kereskedelmi tv-ben megy kint. Egy időben betörtek a kábeles sorozatok, és azok jelentős minőségbeli ugrást jelentettek a kereskedelmi tévésekhez képest. Ráadásul ezek hosszabbak is, és a céljuk nem mindig az, hogy tömören elmeséljenek egy történetet. Hanem, hogy minél hosszabban képernyőn maradjanak. Ez pedig sokszor tetten érhető a történetvezetésben, és minőségben.
    Ez a Debris se mutat semmi kiemelkedőt egyetlen területen sem, leszámítva a wtf elemeket. A színészek, az operatőri munka tipikus "nagy tévés". Ugyan az a showrunner-e, mint aki a Fringe-et felügyelte. És bár nem csak az ős sara, de az egy ponton atomjaira hullott.
    Ami viszont biztató, hogy (ha jól olvasom) 13 részes lesz az évad. Így talán nem húzzák mint a rétes tésztát. És remélem nem követik a tévés receptet, hogy jó pilot, töltelék részek, az évad felénék egy kis cliffhanger, majd megint töltelék részek, és az utolsó (két) részben a "boom".

    Na mindegy, maradok egy ideig, mert az első rész az egy nagyon erős pilot epizód volt.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák