Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz RetepNyaraB #55900 üzenetére

    Naggyából egyetértek, főleg amit a színészi munkáról írsz, de azt is tegyük hozzá gyorsan, hogy azért Amost játszó színész sem jutna be valszeg a színművészetire soha. Bár amit neki hoznia kell, az ékegyszerűségű izomembert, azt végülis jól hozza. Ettől függetlenül még mindig az egyik kedvenc sci-fi sorozatom nekem is.

    Igen, az rendben van, hogy minden sorozatban és filmben vannak túlkapások, kellenek is, mert máshogy nem működne a koncepció a néző felé, na de az nálam is kiverte a biztosítékot amikor Naomi "átlibbent" Inaros hajójáról a csaliként használt hajóba mindenféle védelem nélkül jó egy percet töltve legalább a világűrben és meg arra is maradt ideje, hogy azt a cuccot benyomja magának, gondolom dramaturgialag a rendező azt akarta elhitetni a nézővel, hogy emiatt a cucc miatt nem hal meg azonnal az űrben. Ez az egyik leggagyibb jelenet volt amiit valaha is láttam, itt nagyon átkoztam a sorozatot.

    Én Avasaralát birom, ha ő nem lenne sokkal unalmasabb lenne a sorozat, én nem érzem ripacsnak őt, sőt szerintem a legjobb színésznő az egész stábban.

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák