Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    DaVinci's Demons 1x01 spoileres

    Az elején és a vége felé egy picit szenvedtem, nekem túl hosszúnak tűnt, de amikor rájöttem, hogy 58 perces, ez picit enyhítő körülmény volt. A CGI nekem tetszett, ugyanaz, mint a V-ben volt vagy most OUAT-ban. A hangkeveréssel nem vagyok elégedett, nekem számít, nem használták ki.
    A sztori(ka)t megkaptuk, szerencsére több szálon futnak az események és van(nak) átívelő szál(ak) is. Érdekes dolgokat vetettek fel, remélem jól használják ki őket.
    DaVinci-ből hetero lett, ennek ellenére van bőven farok és csöcs, megkaptuk a kötelező szexjelenetet is, ami szerintem nem feltétlenül kellett volna. A Spartacusban sok jelenet épült meztelenkedésre, itt is volt pár, de nem mindegyik volt szükségszerű.
    Kicsit felemás érzéseim vannak. Az eleje nem tetszett annyira, a közepe már igen, aztán megint nem, majd a vége megint igen, nálam kicsit hullámzott a hangulat.
    Megnéztem IMDB-n a szereplőket, pont azok szerepelnek (majd) keveset, akik nekem tetszettek (Lorenzo Medici, Al-Rahim the Turk, Pope Sixtus IV)
    A következő pár részt biztosan megnézem még, aztán ki tudja, nekem ez erősen közepes volt csak. Mindenesetre a sztori(k)ban nagyon sok rejlik.

Új hozzászólás Aktív témák