Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    Szerk.: TL; DR

    Watchmen sorozatból csak az első részt láttam eddig, másodikra holnap este lesz időm, DE amit láttam fórumon hogy kiakadtak az emberek ott "Wokemen" és egyéb kommentek voltak.

    Másik ami miatt megy a flame; Rorschach az egyik legkedveltebb figura (számomra is). Jelen sorozatban a fehér férfi felsőbbrendűség szimbóluma lett a maszkja, amolyan új KKK-san, amit nyilván senki nem ért (ahogy én se). Reméljük a következő részekben kibontják, hogy ezek a majmok mi a jó francért hordják Rorscach maszkját, akinek se a rasszizmushoz se bármiféle felsőbbrendűséghez köze nem volt. Lehet "csak" olyan, mint a komcsi diktátorok, akik Marx könyvére mutogatnak, mert értőolvasási problémáik voltak ami sajnos erős akarattal párosult.

    Aki nekem nem hisz, lehet menni a hivatalos vidik alá jutubra kommenteket olvasni, meg megkeresni az erről témázó reddit topikot.

    Nekem ettől függetlenül pozitív volt az első rész, de nagyon ajánlom a rákos HBO-nak, hogy meglegyen az ok-okozat magyarázva, hogy a dilettánsok miért az egyik Top 5 kedvenc képregénykarakterem maszkját hordják és tisztára mossák a nevét, különben komolyan én magam fogom ezt a fost bojkottálni.

    [ Szerkesztve ]

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák