Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Janaboy #44401 üzenetére

    Van egy sorozat, jó régi már, a mai mindenhová meleget trend előtt volt, az a címe, hogy Six Feet Under (Sírhant művek).
    Még anno az HBO-n néztem, ott is meleg volt az egyik fő karakter, (méghozzá az a színész játszotta, aki később a Dextert).
    Bár ott is nagyon nyíltan ment a homo téma ábrázolása, de ott kevésbé zavart, főleg mert ez volt az egyetlen műsor akkoriban, amiben ilyen volt, és nem volt semmi titkolt szándék a dologban.

    Mára már ez más, engem sokkal jobban bosszant a mai sorozatok mögé rakott ideológia, mivel egyértelműen a manipuláció a célja. Pontosan ezért zavar, mint amiért téged is, hogy kb. nincs olyan sorozat már, amiben ne lenne benne valamilyen formában.

    Az elmúlt időkből egyedül talán a Better Call Sault tudom mondani, amiben ne lett volna ilyesmi. Szinte mindenki más bepucsított a trendnek.

    Szeretném hozzátenni, hogy semmilyen gyűlöletbeszéd (lol) nem hangzott el, pláne, hogy nem a társadalom egy része ellen szólt, hanem a valakik által erőltetett audiovizuális manipuláció ellen.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák