Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nézi valaki a quantico sorozatot?

    Remekül indult, aztán elég hamar visszavett a lendületből. Első évad közepén tartok, még mindig van remény egy izgalmas sorozatra, de egyre kevesebb.

    Az érdekelne hogy ha van itt még valaki aki nézi, neki is a az érzése, hogy azért van tele szupermodell szintű nőkkel és palikkal, hogy kompenzálják a cselekményt? ami amúgy nem szorulnak rá
    Illetve a kis egymás közti párbeszédek sokszor annyira sablonosak, hogy érzem hogy azoknak ismétlik el, akik nem különösebben figyelnek, és számukra is egyértelművé akarják tenni a történteket/látottakat.

    Valahogy nem tudok ezen túllépni, lehet csak én látom ezeket bele, de még nem volt ilyen sorozat. Mert vagy sejtelmes volt végig és rád bízta h megérted v sem, vagy szájbarágós, szar storyval, és azt hamar abba is hagytam.

    BTW, Puzsérnak tegnap megjelent egy sznobjektív promója, a 10 legjobb sorozatról, nagyon vártam erre most látom hogy eltűnt a promó is. Akit érdekel keressen majd rá a napokban, hátha kikerül, remélhetőleg nem csak 10, mindenki által ismert sorozatot fog listázni, de ha mégis, az alatta lévő komment szekcióból is érdemes lesz válogatni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák