Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Áron fiam örülni fog. Persze ha nem idiótaságokkal lesz tele mint a filmek, meg bűnözéssel, mert akkor nem nézheti. De most is a Netflix-es Dínószakik a sláger nála.
Westworld S02E01 Nem semmi, hogy simán tartani tudják az első evad szintjét. Felcsigázott ez a rész, tetszeni fog ez az évad is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
jonnyjoker01
veterán
westworld sp
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
brownus
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Lucifer s03e21
Hát ez elég gáz volt
Gratula Lucifernek egy újabb baklövésért Ez már teljesen nevetséges Üdv. Johnny
-
bagyulajuve
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #39959 üzenetére
Azt még hozzátenném, ha ez az évad nem végez jól, a negyedik évadhoz semmi kedvem nem lesz. Ez az egész rész katasztrofálisan lett megírva. Az előző után hatalmas csalódás. Továbbá az se tetszik, hogy eltűntek a természetfeletti dolgok is a sorozatból. Az első két évad sokkal de sokkal jobb volt
Üdv. Johnny
-
törölt tag
Sense8 finálé június 8! <3
-
gyuromoj
veterán
Westworld 2x1
Tudattokok kicsit furcsák így az Altered Carbon után.
Az hogy most is 2 idősíkon fut a sztori, kicsit sem csigázott fel.
Egyedül ez a Bernard/Arnold karakter köt le, de ha így folytatja ő se sokáig.
Remélem kapunk a többi parkból is, mert már annyit emlegették.
Jól gondolom hogy akkor elvileg legalább 6 park van?! Elég nagy szigetnek kell lennie, remélem az is kiderül hogy merre helyezkedik el ez az egész dolog. Elejéből kiindulva, valami ázsiai országhoz lehet köze.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
k-adi
nagyúr
Én is majd' bealudtam az évadnyitón... túl lassú, túlságosan sokat elmélkednek a semmin.. stb... Dolores is nagy nulla még. Bernard az egyetlen érdekes karakter de ha így folytatódik a sorozat akkor 3-4 epizód után őt is megunom...
Az egyetlen dolog ami megmentheti a sorozatota többi park bemutatása, de maga a "nagy-story" már megvan, így a parkok külön kis története már kevésbé lenne/lesz érdekes így hogy már tudjuk mi történt a vadnyugatosban.. -
vond
MODERÁTOR
Na, akkor úgy látszik bejött, amitől tartottam, miszerint a Westworld S2 is rétestészta lesz. Mindegy, azért majd belenézünk, ha elérhető lesz egyben.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
xors
senior tag
válasz gyuromoj #39963 üzenetére
Én azt várom nagyon, hogy kiderüljön mi is volt Ford terve, mert nem hiszem, hogy a hostok maguktól lázadtak volna fel.
Amúgy az évadnyitótól én is többet vártam, jöhetnének még olyan izgalmas részek, mint amikor kiderült, hogy Bernard is valójában robot.
Amúgy most szerepelt először ez az agyvíz dolog a hostok fejében, meg az a központi egység amit ki is szedtek az egyikből. Érdekes, hogy Bernard füléből is kifolyt egy kis lé, és akkor kezdett el szédelegni meg remegni a keze. Ennyire sérülékenyek lennének a hostok? Ez eddig nem jött le. Biztos lesz még ennek is valami szerepe.[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Na Supergirl meg jo h balettozni nem allt le..
Janaboy
-
jonnyjoker01
veterán
-
MODERÁTOR
Homeland 7 11
megabeszabehuJól láttam, hogy az orosz kommandósok a budai Várba rohantak be és jól hallottam, hogy azt kiabálják "tovább, tovább, menj be, menj be" ? (40. perc) + Gellért hegy, Szabadság szobor 46 után [ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Nordic
Közösségépítő
Kaszát kapott a The Path.
Akik megnézték a 3. évadot, azoktól kérdezem, mennyire lett lezárva a sztori?
Valószínű a Lethal Weapon is kaszát kap, mert a 2 főszereplő összeveszett, és nem is szólnak egymáshoz.
(Mindkettő sorozatjunkie-s infó)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tényleg lesz Torchwood: Believe? Doctor Who csatornája most dobott fel egy fél perces trailert.
-
jonnyjoker01
veterán
Holnap Archer!
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #39985 üzenetére
Ma meg The 100.
-
Zizmand
aktív tag
+crisp rat
Jó hogy szóltatok, így lesz mint nézni
Mondjuk így is rengeteg elmaradásom van.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Sőt jövőhéten meg jön a Rain a Netflixtől.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Engem kicsit érdekel, mert ugye európai és olyanokat nem nagyon nézek.
Aztán lehet az első rész után, majd verem a fejem a falba.(#39991) k-adi
Azokat például nem nézem, sőt még a Dark is kimaradt.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Komplikato
veterán
Legion S02E03
Imádom a bevezető részeket, valós kis pszichológiai információs falatkák.
Tehenes kiöntőt ki szúrta ki közben? Vajon mitől fontos a tehén, mit jelképezhet?
Kezd egyre zavarosabb lenni, hála istennek, kik a jók és rosszak.Érdekes volt a központban az a jelenet, amikor a plafonon lóg a szerzetes, két szál lóg tőle a tábornokhoz, akit irányít, teljesen olyan volt mint a démonok megjelenítése egy animében. Westworld S02E01
Én nem találtam unalmasnak, egyre több kérdés és kérdés mindenhol."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Jim-X
őstag
Erdemes gyorsba ledaralni a Westworld elso evadat mielott belekezdek az ujba? Mondom ezt ugy, hogy a megjelenes utan mar megvolt egyszer
A játék az nem játék!
-
Louro
őstag
The 100 5. évadja is elstartolt
Mess with the best / Die like the rest
-
Don.Corleone
aktív tag
Westworld s02e01
No hát izgalmakból nincs hiány, főleg hogy ismét több idősíkon és rengeteg szálon fut a cselekmény. Nagyon féltem a folytatástól, tudna hogy Ford nem lesz már benne, őszintén szólva nekem hiányzik ő adott mindig okot filózni és maga a színész is nagyon passzolt. Szóval e félelem tudatába vágtam neki de jó volt ez, és még bőven tartogat izgalmakat. Maeve egyedül kérdés, határtalan önbizalom közben sokszor az az érzésem, hogy a program szerint fut, és hajszolja a lányát. Jó lesz ez az évad, de akkorát nem fog szólni mint az első szerintem.. [ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
LA to Vegast nézi valaki? egészen jó, kicsit a Community-re emlékeztet
-
jonnyjoker01
veterán
The 100 új évadnyitó
2 perc 39 másodperce nézem, de már akkora bullshit az egész
Kiásta a homok alól egyedül a terepjárót úgy hogy még utána az működik is? Egy radioaktív vihar elhaladása után simán mászkál a felszínen? Okkkkkk........ [ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #39999 üzenetére
Ilyeneken nem szabad fennakadni.
szerk:40k \o/
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest