Új hozzászólás Aktív témák

  • b3Ro

    senior tag

    Altered Carbon s01 4k HDR

    Kezdenem ott, hogy en nem vagyok elajulva tole. Mielott neki lattam volna elolvastam a konyvet. A konyv nem egy nagy eresztes, 1x el lehet olvasni, de nem hagy mely nyomot. Szoval ezek utan a sorozatrol nem sok jo velemenyem van. Elso korben ami at lett irva/meg lett valtoztatva, az egy nagy kapufa lett. Nem is ertettem, h az alap tortenet sem egy kiemelkedo darab, es miert gondoltak, h a sablonok behozatalaval jobb lesz ? Mert hogy sablonbol van, nem is keves, ami talan nem is lene akkora baj, ha a maradek tudna ellensulyozni. De nem teszi azt. Yo Linden-t a Killing-ben nagyon megszerettem, de azota en meg nem lattam jo alakitast tole. Itt sem. De a tobbi szinesz sem volt valami nagy eresztes produkcio teren. Ato Essandoh, Hayley Law es Renée Elise Goldsberry kifejezetten gyenge volt.
    A meleg szal, az afro amerikai behozatala, az idegen nyelvek eroltetese random, a kiszamithatosag mind mind a rendezo no alltal behozott felesleges mozzanat volt. Lattam vele interjut, es ott boszen allitotta, h igy a tuti. Hat szerintem nagyon nem.
    Az utolso resz meg valami borzalom lett. Semmi egyeniseg, semmi izgalom nem lett a nezobe taplalva. A tipikus, "beszelunk, megollek, de nem teszem, aztan haaat basszus jott a megmento sereg, de beszeljunk meg tobbet, h megollek...bla bla bla".
    Az Envoy meg ahogy be lett mutatva...pfff. A keszitok mar ott kimutattak, h nem szannak nagy erolkodest ennek a szalnak mikor Quell-t irtak meg Virginia Vidaura helyett.
    Tudnam meg a konyvhoz hasolnitani, de sajnos mint irtam a konyv sem egy kiemelkedo darab, szoval ertelmetlen.

    Mint sorozat, nalam megbukott, de szerencsejere, a 2. konyv teljesen mas minit az elso, szoval "tiszta" lappal tud inditani ez is.

Új hozzászólás Aktív témák