Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    Gilmore Girls: A Year in the Life S01E01-E02:

    Nagyon profin összevágott lett egy-egy rész a maga másfél órájával kb kitesz egy rövidebb évadot is, mintha a felesleges részeket kivagdosták volna belőle, folyamat megy a szorti cselekmény és történnek a cifrább dolgok, legalább annyira, ha nem jobban szerethető mintsem régen volt a 7 évad. Én nagyon éleztem, igazi minőségi neflix gyártmány. Jó látni a régi karaktereket kin látszik kin nem az öregedés, de kb mindenki karaktere megmaradt ugyanolyannak mint korábban és ez jó. Persze a történések hozzá vannak igazítva az eltelt időhöz is.
    Nagyon ajánlott annak aki komálta régebbit, nameg állat a zenei felhozatal is meg a szövegek/párbeszédek/poénok is megmaradtak olyannak mint régen. Meg van egy csomó utalás az elkövetkező dolgokra, szóval Luke és Lorelai tuti összeházasodik gyereket is vállalnak, csak épp az oda vezető utat dolgokat is szépen bemutatják előtte.

    Narcos S2:

    Csak röviden.

    Muy importante: Perfecto.

    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák