Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Olyan hülye vagyok. Megnéztem a True Detective első 6 részét, meg a 8. végét (mert már nagyon elegem volt belőle, de tudni akartam, mi a vége). Tudom, aki nem bírja, minek
isziknéz ilyet, na mindegy... Amúgy aki bírja az ilyet, annak lehet, hogy ez is tetszeni fog, bár az eleje nagyon lassan indul be, még a 4. részen is majdnem elaludtam. (szinkronnal).Ja a Híradósok meg hihetetlen jó, mindenkinek ajánlom, imádom ezt a sorozatot (szinkronnal ezt is, de nem volt vele semmi bajom, néhány hülyeségen kívül).
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #22755 üzenetére
Szinkronnal sikerült megölni az egészet. Sok értelmét nem látom részeket átugorva a végét megnézni, főleg ennél a sorozatnál, ahol nem is maga a "ki tette" volt az hangsúlyos, hanem a 2 karakter kapcsolata/története/drámája ("A cél maga az út").
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
Tudom hogy film, de a felvezetése ide tartozik. Azért off-ba rakom.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
válasz gyuromoj #22759 üzenetére
Jöhet ON-ba is nyugodtan, a sorozat nélkül amúgy sem érhet sokat szerintem. Legalábbis remélem, hogy nem estek abba a hibába, hogy erőlködve be akarnak mutatni mindenkit, meg folyamatosan magyaráznak, hogy az is értse, aki a sorozatot nem látta. (Kritikákat nem olvasok, meg semmit addig, amíg nem láttam).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
The Flash S02E01 forgatókönyv fedőlapja (spoileres lehet)
-
Komplikato
veterán
Arra akkor sokat kell várnod, mert első évadban egyik epizód sem éri el a 2.0-ás verziószámot.
eps1.0_hellofriend.mov - June 24, 2015
eps.1.1_ones-and-zer0es.mpeg - July 1, 2015
eps.1.2_d3bug.mkv - July 8, 2015
eps.1.3_da3m0ns.mp4 - July 15, 2015
eps.1.4_3xpl0its.wmv - July 22, 2015
eps.1.5_br4ve-trave1er.asf - July 29, 2015
eps1.6_v1ew-s0urce.flv - August 5, 2015
eps1.7_wh1ter0se.m4v - August 12, 2015
eps1.8_m1rr0r1ng.qt - August 19, 2015
eps1.9_zer0-day.avi - August 26, 2015"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
mayday00
őstag
Heroes: Reborn - 1.évad - Magyar Feliratos előzetes
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
brownus
veterán
válasz Komplikato #22770 üzenetére
Nekem a 2. evad tetszett a legjobban. Erdemes potolni
Yep, hangulatos
es, ray donovan 2. evad vegenel jarunk, kezd mindenki magaba zuhanni, kivancsi vagyok a vegere. azert remelem a 3. evad jobb lesz mint a 2. (persze ez is jo, de gyengebb mint az elso, egy picivel)
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
True Detective S02E01
Érdekesnek indul a történet. A főcímdal tényleg nem a legjobb. Sőt.
Üdv. Johnny
-
Ragnar95
félisten
Orange Is The New Black S03
Kicsit más lett, mint az előzőek, az elején lassabban indult be, illetve végig komolyabb volt, kevesebb volt benne a vicces rész. Ettől függetlenül nagyon jó évad volt, a vége meg kifejezetten tetszett.
Voltak fordulatok szép számmal, pörgős volt az évad második fele, a záró epizód meg elment volna sorozatzárónak is szerintem, bár azért hagytak elvarratlan szálakat, illetve 1-2 cliffhangert is.
Várom a folytatást, bár sajna még arrébb lesz bőven.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
Mr robot e01-hez létezik már felirat? Magyar. találtam egyet
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
gyuromoj
veterán
-
mayday00
őstag
The Strain - A kór S02 12 Jul. 2015
-
törölt tag
Dark Matter s01e03
Ez egy kicsit uncsi, tetszik a CGI meg a hangulat meg a hajó zúgása meg a folyamatos játék a basszussal, de ebben a részben nem sok minden történt. Jó, persze, kellett egy kötelező kör ide is, de lehetne kicsit izgalmasabb vagy sejtelmesebb vagy nem tudom mi, mert így egy uncsi Voyager vagy SGU-ra hasonlít.
Killjoys s01e02
Ez mozgalmas volt, de sablonos. Nagyon kiszámítható, kellene valami jó átívelő szál. Vagyis egy kicsit jobban fejtegethetnék a 2 rejtélyt, ami benne van.
Szombat nem lesz szuper sci-fi nap, de eddig elmegy mindkét sori.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Proof s01e02
Jól van összerakva a sorozat, de továbbra is csak azt nyomatja, amit eddig is tudtunk, bár volt 1-2 jó jelenet benne, nem igazán mozgat meg. Kár érte. Talán még egy rész, aztán kasza.
The Whispers s01e04
Kezdem megutálni a gyerekeket, sőt, már elkezdtem. Viszont ez a rész jól össze volt rakva mindezek és a sok logikai hiba ellenére. A baj csak az, hogy volt 35 perc unalom, aztán a 35. percben bedobtak valamit. Vagyis innentől már kicsit nyíltabb lapokkal kellene játszaniuk, mert ha azért kell(?) végignézni a sorit, hogy eljussunk a könyv végére, nagyon csalódott leszek.
Bár könyv az alapja, örülnék, ha nem a gyerekek körül forogna a dolog, hanem belecsapnának a lecsóba, és kicsit merészebben összedobnának egy jó kis thrillert.
Ennek is még egy rész talán, aztán meglátjuk. Egyelőre érik a kasza.Kezdek csalódott lenni a mid season sorikkal kapcsolatban, a csatornák nem tudnak normális sorikat szállítani, pedig jut a nyárra is bőven darabra, de úgy tűnik egyikből sem lesz dara. Eddig legalábbis.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Killjoys
1x01
Ha lesz rendes átívelőszál, érdekelni fog, amúgy a szokásos SyFy "minőség"...
Live-Die-Respawn
-
Gyick
őstag
Heti városok most/nem sokára nálam
Hannibal
True Detective
Last Ship
Extant
Suits
Under the Dome
Wayward Pines
Strain
WhispersEzen kivül még a Blacklist-et nézem német szinkronnal mert ez volt amit találtam németül abból a kevésből(kb a kezemen megtudnám számolni hogy mennyi német szinkronos sorozat van neten) amit nem láttam
-
Ragnar95
félisten
Végre eljutottam énis odáig,h megnézzem az első 2 részt, nagyon királyul indul az évad, megint a kezdeti magas színvonal volt jelen, talán még eseménydúsabb is volt ez a 2 rész, mint az első évad, volt itt izgalom bőven és meglepetéseket is okoztak jópárat.
Bennem is az a kérdés merült fel, hogy miért nem így fejezték be az első évadot... Plusz 2 rész tuti belefért volna és akkor egy esetleges kasza esetén is lezárt kerek és nem egy óriási cliffhanger a vége.
Viszont mostmár még kevésbé tudom, hogy fogják innen folytatni az évadot, hiszenkb lezárták a vírusos szálat. Azt nehezen tudom elképzelni,h az eredeti felvetésnél maradjanak, hiszen a hajón mostmár nem nagyon van mit csinálni. A társadalom újjáépítése annál sürgetőbb lenne, de az meg nem tudom, mennyire illene a sorozathoz, kiderül pár napon belül, hogy folytatják. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MurdR
veterán
Sons of Anarchy S01 letudva, már a második évadon csüngök. Kiráááály
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Nordic
Közösségépítő
GoT S05 (kis élménybeszámoló...)
Először nem akartam megnézni, mert könyvben még nem volt meg, de sokan mondták, hogy itt már erősen elválik a könyvtől a sorozat, így rávettem magam, és nem bántam meg.
Teljességgel elégedett vagyok az évaddal. Számomra eddig ez volt a legjobban sikerült évad mind közül. Amivel nem tudok kibékülni az a zárórész, de azzal is csak azért mert minden főbb szereplő történetszála olyan cliffhangerrel lett abbahagyva, hogy már most nehezemre esik kivárni a következő évadot. Még mindig Tyrion oldala a legszimpatikusabb, minden percét élveztem, legfőképpen onnantól, hogy Daenerys-el összefutottak. A kettejük párbeszédeit majdnem jobban élveztem, mint a Varys-el folytatott sziporkázásokat. Az utolsó rész élvezetébe csupán egyvalami rondított bele, Jon halála, azaz az, hogy mivel későn daráltam le, így a drága internetnek köszönhetően már el lett spoilerezve a halála , így annyira nem rendített meg. Így már csak reménykedni tudok, hogy valamit kezdeni fognak a karakterrel, azaz túl éli(pl feltámasztja a vörös papnő). Az viszont durva volt, amikor Stannis megégette a saját lányát, ott tátva maradt a szám. Meg a 8. rész második felénél, amikor a Másokkal harcoltak, számomra az volt az évad legjobb része. Mondjuk nem sokkal maradt el tőle, az ominózus Drogon belépő az arénában. Máig tátva marad a szám, mennyire profi módon vannak lemodellezve a sárkányok. Nem értem a sok bejegyzést ami a sorozatjunkei-n is ment, hogy mennyire nem történik semmi részről részre. Számomra minden rész élvezetes volt, sosem unatkoztam. Egy valami maradt csak amit nem értek az utolsó részből. Amikor Daenerys-t körbeveszik a lovasok eldob az ujjáról egy gyűrűt. Annak konkrétan mi volt a jelentősége? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ragnar95 #22786 üzenetére
Na pont erre gondoltam én is. MI lesz ezek után a főszál?
Vagy terroristák? Esetleg árulás lesz majd? Jönnek az Álienek?Bejön egy másik nemzet aki uralkodni akar, és kell nekik a gyógymód? De most komolyan.
Mondjuk lenne egy eléggé WTF momentum, bár nem hiszem hogy azt meglépik. Mondjuk az egyik nemzet, (passz melyik Kína, Oroszok, Észak-Korea, Franciák, Angolok) bekattan, és mondjuk elkezdenek atomot lőni...Kiszedik a város ahol most vannak, meg ahova visszamennének azt is,így lehetne egyfajta road movie (road series? ) csak hajóval...Jönne aztán a tényleges posztapokalipszis, mert nem tudnának mindenhova kikötni a sugárzás miatt, vagy frissen megalakult nemzetek elkezdik támadni őket az óceánon, így lehetnének harcok is, vagy akármi.
Live-Die-Respawn
-
gerii
addikt
válasz jonnyjoker01 #22790 üzenetére
Túl sok volt az a Gyűrűk Ura
-
Ragnar95
félisten
Gondolom ahogy mondta a kapitány, majd hazamennek Norfolkba, ha helyreállt a rend Baltimore-ban, bár nem tudom, ki kormányozna Baltimore-ban, ha ők elmennek onnan, illetve Norfolk után is rejtély, mit tudnának csinálni, ha mindenki megtalálta a még élő szeretteit...
Az a baj, h annyira nem emlékszem az első évadból, h mi a helyzet a világon összességében, bár asszem nem annyira volt kifejtve, h mennyi túlélő van más országokban, illetve van-e bármilyen szintű vezetés, de ez a fajta csatározás valóban lehet egy mód a folytatásra, bár ugye tengeri csata volt már az 1. évadban is bőven. Szerintem most tényleg a társadalomépítés lenne a logikus lépés, csak ugye abba egy hadihajó legénységének nem nagyon van feladata, így valószínűleg nem erre viszik el a sztorit.Amúgy én azon is gondolkoztam, mennyire más lett volna a történet, ha egy repülőgép anyahajót küldenek erre a küldetésre, nem a Nathan Jamest. Több ezer fős legénység, atomreaktor, így nem nagyon lehet üzemanyaggond, bár a repülőkből elég gyorsan kifogyott volna az üzemanyag, meg ugye akkor pont az eredeti küldetést nehezítette volna meg a hajó mérete és kicsit feltűnő is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ragnar95 #22792 üzenetére
Első évadban volt atomtámadás az biztos, de nem emlékszem kik támadtak. Talán a franciák. Szóval valamerre tuti elviszik a sztorit, csak egyelőre furcsának találom, hogy két olyan részt kaptunk amivel inkább az első évadot zárták le.
Én személy szerint úgy csináltam volna, hogy a mostani két rész lett volna a dupla évadzáró, így nagyjából lezártak mindent (relatíve mindent). Korábban míg nem tudtuk hogy jön-e a folytatás, ez lehetett volna akár a sorozatzáró is, nem kellett volna anyázni a cliffhangeren.
Live-Die-Respawn
-
mayday00
őstag
Nézem ezt a z-nation sorozatot.
Szerintem fényévekkel jobb mint a TWD.
TWD-ben van hogy órákig csak dumálnak, és semmi sem történik..Elalszik az ember.
Z-nationra ez nem mondható el.
-
brownus
veterán
Chef's table, omfg, mocskos mod ehes lettem
Aki szeret jokat enni, szereti a kulinaris elmenyeket annak kotelezo!!!
-
|AP|
veterán
How to get away with murder S01
a 10-11 rész környékén akartam először feltenni a kérdést, hogy mégis mivel köti magához Frank-et az ügyvédnő, hogy mindent megtesz neki, aztán az évadzáróban választ kaptam rá
Pontosabban választ nem kaptam, de már értem. Kezdett a sorozat gyenge pontja lenni nálam ez a kérdés, de így végül megmagyarázták.Összességében nekem bejött, de a heti esetek teljesen jelentéktelenek a sztori szempontjából és a vége felé már csak zavart, hogy nem a főszál halad előre.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok