Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    GoT S05 (kis élménybeszámoló...)

    Először nem akartam megnézni, mert könyvben még nem volt meg, de sokan mondták, hogy itt már erősen elválik a könyvtől a sorozat, így rávettem magam, és nem bántam meg.

    Teljességgel elégedett vagyok az évaddal. Számomra eddig ez volt a legjobban sikerült évad mind közül. Amivel nem tudok kibékülni az a zárórész, de azzal is csak azért mert minden főbb szereplő történetszála olyan cliffhangerrel lett abbahagyva, hogy már most nehezemre esik kivárni a következő évadot. :O Még mindig Tyrion oldala a legszimpatikusabb, minden percét élveztem, legfőképpen onnantól, hogy Daenerys-el összefutottak. A kettejük párbeszédeit majdnem jobban élveztem, mint a Varys-el folytatott sziporkázásokat.

    Az utolsó rész élvezetébe csupán egyvalami rondított bele, Jon halála, azaz az, hogy mivel későn daráltam le, így a drága internetnek köszönhetően már el lett spoilerezve a halála :W , így annyira nem rendített meg. Így már csak reménykedni tudok, hogy valamit kezdeni fognak a karakterrel, azaz túl éli(pl feltámasztja a vörös papnő). Az viszont durva volt, amikor Stannis megégette a saját lányát, ott tátva maradt a szám. Meg a 8. rész második felénél, amikor a Másokkal harcoltak, számomra az volt az évad legjobb része. Mondjuk nem sokkal maradt el tőle, az ominózus Drogon belépő az arénában. :B Máig tátva marad a szám, mennyire profi módon vannak lemodellezve a sárkányok.

    Nem értem a sok bejegyzést ami a sorozatjunkei-n is ment, hogy mennyire nem történik semmi részről részre. Számomra minden rész élvezetes volt, sosem unatkoztam. Egy valami maradt csak amit nem értek az utolsó részből. Amikor Daenerys-t körbeveszik a lovasok eldob az ujjáról egy gyűrűt. Annak konkrétan mi volt a jelentősége?

Új hozzászólás Aktív témák