Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz spammer #21903 üzenetére
Főleg a heti/epizódikus nyomozós! Nálam is. Bár nem szoktam csatornákra lebontva számon tartani a sorozatokat. Ennek adok esélyt. Mondjuk 3 rész.
Ez mellett pedig még a Wayward Pines érdekel, azt elfelejtettem előbb.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz spammer #21905 üzenetére
Tudom tudom, de most Flash dara megy éppen (12. résznél tartunk). Ezért nem is merek itt olvasgatni mert látom, hogy pont ez a téma
Nekem nagyon bejön ez a Flash egyébként.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
b3Ro
senior tag
The Flash s01
Nagyon nehezen indultam vele. Az elso 5 resz utan felre is tettem, de nagyon sok jo kommentet kapott, igyhat folytattam, es mondhatni nezheto kategoriaban van. Hatarozottan jobb mint a GreenArrow es a Gotham, de nem olyan jo mint a Dardevil.
Azert nem kaszaltam, mert a keszitok megtalaltak a balancot a foszal es a hetimegoldosfos kozott. A sorozat csucsa szerintem a 15.resz volt, aminek a vegen csettintettem is, h na vegre bevallaltak, es nem himestojaskent kezelik a fobb szereploket... De! Jott a kovetkezo resz ami csalodast okozott. Visszatancolasnak tettszett. Igaz a kesobbi reszekben okosan hasznaltak az ott latottakat, de milyen utolso 8 resz lett volna ha nem ilyen iranyba mennek.... Az utolso resz nem volt rosz, de azert volt, h fogtam a fejem, h miert kell ezt-azt!?
2 dolog miatt nem tudom magasan ertekelni ezt a sorozatot. Az egyik, h miert kellett ebbe is egy prüntyögő hisztiző picsat beleirni mint Iris?!?! Nem annyira idegesito mint a Zoldfosban a Laurel, de egyaltalan nem hianyzott, ilyen formaban ahogy szerepeltettek.
A masik dolog pedig, h Reverse-Flash miert nem kezdett valamit Edwardal ? Egesz vegig mindenre figyelte, csak arra nem amit mar az elso par resz utan tudni lehett. Siman kezeben tartott mindent, el is fogta az uk-uk-uk apjat, es utana baszik ra....
Egy jo kikapcsolodasnak elmegy. Nem kell sokat gondolkozni rajta, es meg volt vagy 2 szituacio amikor mosolyra huztam a szamat.Azt valaki leirna nekem, h a masodikevadra mit terveznek ? Nem ismerem annyira jol a kepregenyt. -
k4rL^
senior tag
Eddig ami biztos, hogy lesz több verziója a Flash-nek, 2 vagy több, illetve Doctor Alchemy és Mirror Master már biztos, hogy bent lesz a 2. évadban. Tom Cavanagh elvileg állandó szereplő lesz, kérdéses, hogy kit fog játszani, mivel amikor az elején felajánlották neki a szerepet tavaly és azt hitte, csak egy sima tudóst kell játszania, el se akarta fogadni. Szerintem nagyon jó színész, szóval én örülök, hogy marad. Ami megnyilt féreglyuk a finálé végén, onnan be tudják hozni más verzióját a karaktereknek akiket eddig megismertünk. Onnan jöhet Reverse Flash, akár Eddie-ként, vagy Cobalt Blue, amire volt easter egg a fináléban. [ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
The Flash S01E23
Voltak itt érdekes dolgok és rengeteg EE illetve spinoff felvezetés.Én már akkor mondtam hogy
amikor kiderült hogy mi Wells igazi neve.Eddie-nek meg kell halnia
Kíváncsian várom merre viszik tovább a sztorit.
Jó hír a végére:Tom Cavanagh visszatér a The Flash 2. évadában. Eddie feláldozta magát az évad utolsó részében és ezzel véget vetett Reverse-Flash / Dr. Wells / Eobard Thawne okozta rémuralomnak.
"Tom Cavanagh továbbra is rendszeres szereplője lesz a Flash-nek." - nyilatkozta Andrew Kreisberg.
De most nem mint Eobard hanem mint igazi hús vér Dr. Wells. Vajon ez azt jelenti, hogy utoljára láttuk a Reverse-Flash-t? Hát nem.
"A Flash-ben nem számít, hogy mi történt bárkivel is, ez nem azt jelenti, hogy utoljára láttuk is őket." - jelentette ki Kreisberg.Illetve a sisak már szerepelt máskor is, másik sorozatban:
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural
10x23
Évadzáró...
Na ez kivételesen tetszett, innentől viszont tuti hogy valami még nagyobb baromsággal mennek tovább, mert kb. ennél nagyon erejű valami nem létezik. Vagy megjelenik Isten? Kétlem, ő már évek óta eltűnt, senki nem tudja hogy hol van.
Rowena meg tényleg egy ribanc...
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
Nekem is marhára bejött a Flash uccsó része.
Nos én nem kerestem logikai hibákat, csak szimplán élveztem. És epekedve várom a következő évadot.
Azért érdekes, hogy egy film, amiben előfordul az időutazás mindig szít valamilyen "vitát"."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
Főleg hogy mint tudjuk ő sem tévedhetetlen.
De amúgy érdemes a magyar WIKI-n elolvasni a témát, nagyon jól összeszedték a különböző kutatások lényegét.
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
Csak én nem találom korán reggel a magon a Flash 23. részét?
20 éve a Prohardveren
-
spiky03
veterán
Bocsi előre is.
De gondolom csak illik egy kicsit a témához a kérdésemHasznál itt valaki Mede8er médialejátszót? És ahhoz TV Renamer progit?
Mert én most próbálom megcsinálni a sorozatokat Jukebox-ba de vannak olyan sorozatok ahol nem csinálja meg az évadokat és nem tudom miért. Mert úgy vannak elnevezve ahogy kell, meg ahogy többi amiknél meg megjelennek a képek.
Meg van amit az egyik nap nem csinált meg másnap meg igen.A fene se érti, hogy hogy van ez.
Bocsi az OFF-ért.
De előre is THX aki tud segíteni.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki megnézte már a Supergirl pilotját írja majd le hogy milyen lett pls. Én csak este tudom megnézni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Matt Parkman is visszatér az új Heroes sorozatba.
Live-Die-Respawn
-
Gyick
őstag
Flash S01
én egy dolgot nem értek nagyon.Ha a reverse flash haza akart csak menni abba az időbe ahonnan jött akkor miért nem ment vissza?Adott volt minden hozzá.Részecskegyorsító volt,hidrogén atom is akadt gondolom ... Futni is tud talán még gyorsabban is mint a flash [ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Pont azért, mert elvesztette a sebességét. Egyedül a székében lévő "generátor" tud annyi energiát termelni, amivel tud futni, de még úgy sem tudja állandóan kontrollálni a sebességét, ezért kell neki Flash az időutazáshoz. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bad Pritt
félisten
Supergirl Pilot
Ez de nehéz ügy... Supergirl megjelenése óta megosztó szereplője a DC világának, gyakorlatilag vele (és Robinnal) vette kezdetét a superhero origin történetek kibontása: egy formálódó hős, hibákkal tele, ráadásul fiatal, akivel több olvasó tud azonosulni, de valahogy mégsem ért fel Batgirl mellé általános népszerűségben, Wonder Womantől meg kontinensekre volt és lesz is mindig (jogosan, teszem hozzá). Most mégis itt ülök és próbálom értelmezni azt, ahogy megpróbálják tévéképernyőre varázsolni a 21. században azt a hangulatot, ami Supergirlt a női egyenjogúságért folytatott mozgalmak egyik képregénybeli zászlóvivőjévé tette.
Kezdsjük a legkönnyebbel: Melissa Benoist tökéletes a szerepre, még ha színészi képességei nem is a legtökéletesebbek. Szerethető, adott egy sajátos ízt a karakternek, ha ezt megtartják, vele nem lesz gond. Az effektek hagynak ugyan kívánnivalót maguk után, de még mindig jobb, mint a többi kortárs sorozaté, ami sokszor furcsa, az a transition CGI és élőszereplő/díszlet között (pl.: elhajítanak valakit, repül, mint CGI, aztán furcsa kameraváltásokkal, vágásokkal vagy beuszó díszletelemek mögött ér földet), ezt elhagyhatnák, mert béna hatást kelt. A koreográfia viszont fenemód kiábrándító, iszonyatosan látszik, hogy egyszerűen nem akarja a forma megütni ezt az édes kislányt, vigyáz rá, mint a szeme fényére, pedig intergalaktikus szuperbűnöző. vagy mi a fene. Dolgozni kell rajta, mert ez így kiábrándító. A zene korrekt, nem fülbemászó, de azért a repülőgép lerakásánál volt egy kis libabőr (tényleg csak kicsi...), viszont tagadhatatlanul a régi Superman film témáját idézik vele. És ha már Superman... igen. Benne van, olyan formában, ami egyszerűen nem méltó minden idők legnépszerűbb hőséhez. Ez ebben a formájában nevetséges volt, egy kéz, egy árnyékos arc és egy palást csücske, ami őt jelképezi, inkább hagyják ki a francba.
A hangulat viszont meglepő számomra, elkaptak valamicskét a mostanában divatos young adult generációból, egy megmosolyogtató kiszólás (How can I compete with you? With someone who could touch the stars?) és (még) nem idegesítő mellékszereplők. Kivéve a főnökét, kriminális karakter, vagy direkt csinálták ilyen karikatúraszerűre, majd elválik.
Összegezve, a Supergirl nálam a Shield, Gotham, Arrow, Flash hármas fölött helyezkedik el jóval, elsősorban, mert bohókás hangulatával megnyerőbb, mint a CW szappanoperajellegű sorozatai, viszont a Daredevil mellett eltörpül adaptációként. Persze egy rész alapján nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de sokkal rosszabbra számítottam. Később még bejöhet.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #21933 üzenetére
Benne. Mikor Kara lezuhan, ő szedi ki a hajóból, de pont szembesüt a Nap, úgyhogy nem látszik belőle semmi, aztán elvezeti a nevelőszülőkhöz, akkor csak a keze látszik, aztán mikor elrepül, akkor a palást és ennyi. Meg egy kép, amit Jimmy Olsen lőtt róla, plusz említik rengetegszer. Szerk.: Ez nem rossz húzás? Gyakorlatilag értéktelen lett az egyik legértékesebb karakter. Igazából az a baj, hogy annyira süt az egészről, hogy nem amiatt lett így belerakva, mert fenn akarják tartani az érdeklődést, hanem mert egyszerűen nem találtak szerintem még értelmes színészt a szerepre. Illúzióromboló volt nagyon, de majd meglátod.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wayward Pines
2. rész.
Remélem az összes rohadék mind csúnya, hosszan tartó, fájdalmas halált fog halni... A fő rohadékkal együtt.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
b3Ro
senior tag
Supergirl
Ez nem sz.r hanem kaka... A csaj jo, a szereppel megbirkozik, de kb ennyi a pozitivum. Olyan gyenge szineszekkel van feltolve, mint pl.: David Ramsey aki a GreenArroban is ramaty, hat meg itt. Mikor meglattam ebben, kacagtam.... Az irok sem eroltettek meg magukat. Ezerszer latott tortenet tunik kibontakozni. Lesz ebben foszal vagy csak a hetifost fogjak eroltetni... !?
A latvany nehol nem rosz, de ha nem tortenik gyokeres valtozas v kesobbi jo kritikak, akkor nekem ennyi volt. -
Bad Pritt
félisten
David Ramsey? Mármint a Supergirl-ben Hank Henshaw-ra gondolsz, akit David Harewood játszik?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gerii
addikt
Supergirl:
Nem nagy szám, jobb mint a trailere, de a cgi+valós kapcsolódásokon javítani kell, a színészek elég egybitesek, a főhadiszállás igazi Asylum szint, nagyon nincs Smallville hangulata, minősége. -
gyuromoj
veterán
Supnat 10. évad záró
Hát volt benne 1-2 meglepetés, de hogy ezután hova akarnak majd kilyukadni azt megtippelni se tudnám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest