Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    válasz szumoo #5552 üzenetére

    Köszönöm, nem túl gyakran ruházok be ennyit sörre, de olyan 3e körül volt, közel ennyi elmegy egy hétvégi napon a kiskocsmában :-)
    Na jó, pálinka nélkül nem ennyi, én 6-8 sörnél többet nem szoktam inni, az 3-4 órára levetítve.
    Ezt ugyan magam hoztam haza, de a tulaj jó fej, szerintem nyugodtan rendelj tőle! Apropó, a Boszorkányt és a Red Devilt felétek készítik s szerintem egész jó sörök, kóstoltad már? Tényleg könnyebb beszerezni Pesten, de nálatok sem lehetetlen. Volt egy ilyenetek, meg ilyenetek, szóval tessék csak figyelni az eseményeket, szerencsére(?!) nem egy kis faluban élsz. Hajrá :-)
    Te, én úgy sörözök tizenéve, hogy egyszer-egyszer merült csak fel bennem, hogy a - kis túlzással - Dreher-Soproni-Borsodi 'Szentháromságon' kívül is van élet, s most nyáron kezdtem el csak alternatív sörök után kutatni. Sajnos a gyerekkori cimborák nem igazán vevők, nekik (s többnyire nekem is) elegendő a minden bolt polcán figyelő tizennéhány ismert sör (sőt, szinte kizárólag Sopronit iszik mindenki), de a munkahelyi közösség nyitott az eleddig nem ismert sörömökre, szóval velük megyek szívesen inkább.

    OFF, de azért megosztom: Ma találkoztam egy lánykával (kolléganő, érett, csinos, karcsú és nagyon tiszta lány, őrület, csodaszép... :B ) s elmondta, hosszú ideje már nem iszik, alkoholt, régen elhagyta a húst, nemrég a tejtermékeket is (ez a vegán módi, ugye?) s jógázik évek óta, munka után hetente többször sérült gyerekeket látogat. A lényeg: totál zavarbajöttem, nekem ez új volt és elmondtam, hogy én szeretek italozni, a sör és a pálinka nagy kedvencem és az alternatív életutak éppen pont mámorban jutnak eszembe, de ő annyira kedves és lenyűgöző, nem kioktató, egyáltalán, tényleg és szégyelltem magam azért, ahogy élek, de lehet, hogy mégis változtatni fogok valamennyit, de a sört azt nem akarom kihagyni az életemből, mert jó. Elég nagy hatással volt rám. Nincs köztünk semmi egyébként, bár az klassz lenne :-)

    Jó éjt!

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák