Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz jsk #20735 üzenetére

    igazabol a Monyo nehez eset. vannak a flagshipjeik amik tenyleg, nemzetkozi szinten is jok. ugyanakkor untappd alapjan a Frankyt es a Borist is elegge erlelni kell hogy kifussak magukat es arban par eve amikor kijottek BA imperial szinten mozogtak, ami egy kemeny mezony (a mostani Franky olcsobb). a Franky 2017 (13%) meg nem egy Firestone Walker Sucaba vagy egy Lervig Paragon, de nemzetkozi szinten mondjuk egy (csucsan levo) Sierra Nevada Bigfootot szvsz mar elert. A Boris 2016 szinten volt annyira jo, mint mondjuk a Cigar City Marshall Zhukhovja. szubjektive a csucsukon (turelmes vagyok :B ) 4.5-4.75, ami tenyleg jo. a Franky 2017et konkretan nemi budapesti beszerzokorut utan hoztam magammal (egy Liquid Cocaine es egy Grey Joy tarsasagaban) demozni a sved beer geek barati kornek, hogy itt tartanak a magyarok.

    aztan vannak az olcso soreik amiket en is a helyi szupermarketekbol kostoltam vegig, szvsz 3.0-3.5 koruli ponttal. a feluk egesz egyszeruen nem volt rendesen megkomlozva.

    egyebkent a modell, hogy vannak a high-end soreink, meg a nepsorok mukodhetne is, es ebbe belefer, hogy minden nem sikerulhet. pl ott a Mikkeller, a Brewdog, az Omnipollo, a Founders. de ehhez stabilan mukodo alapsorok is kellenek.

    szubjektive nekem igazabol az a problema, hogy itt a sved piaci sajatossagok (draga nagyon az alkohol) miatt a harom aranymerce a Brewdog Punk (2 eur), a Ballast Point Sculpin (2.5 eur) es az Omnipollo Nebuchadnezzar (3 eur), 2-3 eur kozott pedig verseny van olyan szereplokkel, mint a Poppels, a Dugges, a Stigberget, az Oppigård, a Brewski es az Amudsen. a Sculpin es a Nebuchadnezzar 3.9-4.0 korul van. 2 eur alatt meg ott vannak a csehek es a nemetek.

    szoval kezeljuk mar helyukon a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák