Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz kökény #20279 üzenetére

    palackozastol hagyd legalabb erni fel evet, ha a 2019es, akkor annak mar a csucsan kene lennie, a KBS alapjan onnantol mar kb ugyanazt tudja csaprol es uvegbol. frissen palackozva kicsit kiegyensulyozatlan a komloja (ertsd frissen tulhutve szvsz 4.0-4.25, csucsan 4.75-5.0 korul tudo sorrol beszelunk, ami 4.48as atlagos untappdot majd 175000 checkin es tobbszori fozetmodositas mellett is tud, szoval kiegyensulyozott es szelesen elerheto darabrol van szo).

    ja es ne hutsd tul, 14-16 fok korul lesz jo.

    en a KBSt hajszalnyival jobban kedvelem, de ezzel a velemenyemmel kb egyedul vagyok a neten :DDD. Founders egyebkent hordozasban nagyon jo (kokuszagyat hasznalnak), szvsz kb a Port / Lost Abbey, az Avery es a Brewdog (AB / Paradox) tud hasonloan komplex megoldasokat. ahogy nezem par kisebb USA fozde elvileg tud mar jobbat, de nekem ami nem elerheto az elsodleges europai piacon, az tovabbra sincs :B.

    apropo, a Breakfast stout az alapsore a CBSnek es egyben a legkevesbe alkoholos varians a szeriabol, szerintem siman van annyira jo stoutkent, mint a KBS. megkockaztatom egyebkent az egyik legjobb sima stout amit probaltam.

    a backwoods bastard is jo wee heavykent, ha szereted a stilust.

    egyebkent erdekessegkent az All Day IPA is erdekes lehet, kb az a Founders "Punk IPA"ja, bar 1600at nem er (en 700ert szoktam venni ivosornek).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák