-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
somasz #14606 üzenetére
somasz: többek között ezért sem megyek az Élesztőbe; nem tudom, csak tippelem, hogy simán csapra teszik a kísérleti, helyben főzött söröket. De ki lehet fogni jókat, ahhoz nem kell ismert csapat. Jó lenne, ha ezeket házisör árban adnák, név sem kellene hozzá :-)
De tényleg ingadozó a minőség. Az újabbak közül a First és a Fehér nyúl sem tudott semmi kiemelkedőt alkotni. Ebből a szempontból még Csakajó Gergő hozzáállása a legjobb, időnként lefőzet 1-1 batchet valahol, amit aztán lehet jó darabig inni megfelelő áron és szerintem még nem nagyon volt a Grabancokra (sem) panasz.Jhonny06: igen, az sajnos, erről az elmúlt években sírtam már ide párszor :-)
Csak ismétlem magam, a "jó sör alapjog" meg a többi hangzatos szózat miatt kicsit szomorú vagyok, mert ha még tökéletesek is lennének, akkor is kiábrándítóan drágák ezzel a 2,5-3e Ft/L árral a kraftok.Jó egyébként, hogy egy békésszentandrási tartotta az előadást, ők az egyik legrégebbiek és az ő áraik azért nincsenek is annyira elszállva, meg szerintem még a Rizmajer is ide sorolható. Legenda szerintem a jó közép, utána árban a többiek. Mondjuk Ogre bácsinál is nyaldossa az ezrest a korsó szimpla amerikai ale. Hát ez van.
Mindent tudok a rákászszakmáról...