Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    válasz #48967168 #16113 üzenetére

    Én is medvemancsos vagyok, de már nem érzem kényelmetlennek a vázat. Legalább is az A7-et, az mkII-t még igen a tárcsák miatt. De meg fogom szokni.
    Egy idő után, készség szinten menni fog. Maradjunk az autós példánál, emlékszik még valaki egyáltalán milyen görcs volt anno váltani egy kereszteződésben? Figyelni forgalmat, táblákat, kanyarodási szabályok, gyalogosok, kuplunk kinyom, elég a hármas vagy kettes legyen, menjen szépen a felengedés és a gáz. Ma már szerintem senki nem foglalkozik ezekkel, mész érzékeled a környezetet és teszed amit kell. De anno pl rengeteg bajom volt vele tinédzserként amikor vezetni kezdtem.

    De ha végképp nem megy, nem tudod megszokni akkor szólj és passzold el nekem bagóért... :)

    Tükrös téma. Szerintem egész egyszerűen nem fog lépni a Canikon. Évekig etették a népet tükrös gépekkel, tolták nekik az igét, a saját ágazatuknak vernének oda. Vagy a milc vonalon vagy a tükrösön szerintem alibizés lenne. Mint ahogy egy bizonyos szint alatt alibizés is van. Pl évről évre adják el hatalmas extrának a kihajtható/forgatható kijelzőt stb, ráncfelvarrásokra fejlesztenek az árak meg egyre komolyabbak. Én a milceknél éreztem először hogy na igen, ezek most szintet léptek. Persze vagy 3-al több aksit kell vennem mert az sajna elmarad, dehát ki a francot érdekel az ebay-es patonák korában.

    Tárcsák:(mert sokan kérdezték)
    A7
    A7II

    Az A7-nél éreztem, hogy egy frankó minőségű vaskos gomb van, itt meg olyan mintha valami búcsús pálcikás szart tekergetnék. Nyilván erős túlzás, de egész egyszerűen nem értem, hogy mi motiválta ezt a váltást a tervezéskor. De hát ez van, ezt kell szeretni.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák