Új hozzászólás Aktív témák

  • milanakos25

    csendes tag

    Sziasztok!
    Az a problémánk, hogy a családi Samsung LE40B550A5W/LE40B550A5WXXH/LE40B550 televíziónk beadta az unalmast, ha USB-ről, HDD-ről nézünk filmeket, képeket, zenét hallgatunk.
    Ott kezdődtek a gondok, hogyha kiválasztottunk egy képet, filmet a hddről egyből elállította a színeket, felállított mindent maximumra, szó szerint ragyogott a tv, majd elkezd vibrálni a kép, ugrálnak a fénycsóvák, stb, egyszerűen élvezhetetlen. A kapcsolón található tools gomb segítségével ha mindent lecsökkentettünk olyan 20-25 értékre, akkor eltűntek ezek a problémák, ellenben tiszta fekete, sötét lett a kép, nem a legélvezhetőbb. Tegnap totál meghalt a kép, egyszerűen eltűnt, nem robbant, meg semmi, de egyszerűen fekete lett az egész képernyő, mintha ki lenne kapcsolva.
    Jövőhéten visszük szervizbe, ti mit gondoltok, mi lehet a baja? Egy jó samsung szervizt esetleg tudnátok ajánlani? Ha simán nézzük a tv-t, amihez egy digi set top box van kötve, akkor nincs semmi gondja, nem állítja el a színeket, nem vibrál, ugrál a kép, élvezhető, megy normálisan, itt akkor vannak gondok ha berakok egy usb-t, hdd-t.
    Köszi szépen a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák