Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz falabu88 #142402 üzenetére
Pedig mennie kéne, ugyan ez volt nálam. Hiába állítottam a tv adás alól be mindíg visszaállt és csak a fent vázqolt beállításokkal tudtam megjegyeztetni vele...nincs neked véletlenül set top box-od a tv-hez? Az lehet be tud zavarni (nekem nincs).
Esetleg még egy áramtalanítás kipróbálható. -
gellei
aktív tag
tu8500 tulajoktól kérdezném, hogy mennyire elégedettek a tv-vel. 65-ben venném sima tv adás, főleg foci, és film fh-ben.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
gellei
aktív tag
válasz Faterkam #142407 üzenetére
Köszi, akkor rendben. Ezt néztem ki 65-ben, csak az itteni egyik tulaj elbizonytalanított. Pedig tesztek alapján jónak tűnik.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
Faterkam
addikt
válasz gellei #142408 üzenetére
Lehet benne hibát találni biztos! De lehet a 3-400e TV-be is. Sajnos ez a trend, hogy az idei modellek kevesebbet tudnak, mint az eggyel régebbiek. Ebbe kettős led van és erősebb proci, de 200 körül 55-be én nem találtam sokkal jobbat. Van itthon idei LG is a gyerekeknél a legújabb Magic Remote-tal. én el nem cserélném a Samu távját rá semmi pénzért!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
gellei
aktív tag
válasz Faterkam #142409 üzenetére
Én is így gondolom, mindegyikről van pro, kontra. Anna idején sok évvel ezelőtt vettem tv-t, ugyanez volt. A 2 évvel korábbi verte feketében lcd vs led. Sokszor nem a műsort néztem, hanem a minőséget. A meccs mozgása akkor élvezhető lesz, ugye? Nekem az fontos.
-
szt53
csendes tag
Sziasztok ! Samsung QE55Q7FAM tv-hez ill. a ONE CONNECT BOX-hoz kérnék segítséget. A connect box illesztéséhez milyen softver szükséges. Van valakinek jártassága ebben ?
szt53
-
szt53
csendes tag
-
Peace
nagyúr
Nem vagyok telhetetlen, de azért ez igencsak jól mutatna 85"-osban a falon! [link]
-
Kender23
aktív tag
Muterék tu7100 tv-t használnak.
Ugye ezek nem viszik a divixet stb, de nekik egy 320-as vinyó tele van ilyen filmekkel.
A kérdés az lenne, hogy a Samsung boltjából lehet leszedni valamilyen playert, ami viszi a divixet?Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
Bluetooth hangszóró csatlakoztatásával kapcsolatban kereslek titeket.Adott két TV: 43Q60R és 55Q60R.
A kisebbik TV-re szeretnék csatlakoztatni egy Bluetooth hangszórót, de nem jelenik meg az eszköslitában.A nagyobbik TV-hez gond nélkül kapcsolódik a hangszóró.
A két TV szoftveresen megegyezik.
A kisebb TV-re tudok csatlakoztatni más Bluetooth eszközt, csak a hangszórót nem.
A hangszórón a reset gombtól kezdve mindent megnyomtam már, és más eszköz látja is amikor "Pairing" módban van, csak a TV nem.Mitől lehet ez?
Hardveresen nem egyezik a két TV-n a Bluetooth? -
user26
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek de CI Kártya adapter jár a TV-khez alapból ?
Vagy azt hol lehet utólag beszerezni ?
Samsung Full HD SMART LED TV 32" UE32K5600.
Régebbi TV-mhez volt, abba ment a kártya, és úgy a TV-be.
Itt viszont nincs. Vagyis nem találtam a dobozba.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Batib
őstag
válasz user26 #142422 üzenetére
Erre gondolsz? Ilyen jár a tévéhez. (a link csak példa)
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
A Samsung UE55TU7102 jobb képminőséggel rendelkezik mint a Sony 42W650 ?
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
amol
addikt
Sziasztok!
UE60J6200 készülék kijelzőjén megjelent egy lilás folt, majd utána még két helyen. Csupán pár éves, de már nem garanciális. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Köszönöm. -
Kender23
aktív tag
válasz Directors #142424 üzenetére
Szia, ha jól tudom, akkor az általad írt Sony-nak nem 4k a kijelzője. Így nem lehet egy napon említeni a 2 tv-t.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-w650d-vs-samsung-tu7000/334/9814?usage=11114&threshold=0.1
Egyébként ha ennyi a kereted, akkor én bátran ajánlom a tu7 szériát. A szüleimnek ilyen van, csak 50 Inch és szép képet ad. Ha full HD tv-d volt előtte, akkor lóugrás lesz ahhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Directors
senior tag
Srácok, most ugye a Sony TV van.
Ezt a Samut tudnám 137 ezerért megvenni, vagy egy HITACHI 55HK5601 108 ezerért.
Amelyik a jobb, azt venném meg. 55 colba gondolkodom. Meg abba hogy ne legyen rosszabb a képe mint a jelenleginek. Ha ezt teljesíti akkor az nekem már okés.
Igazad van Kender23, a jelenlegi nem 4k-s.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
addikt
-
spongas1984
újonc
Sziasztok! Nekem egy Samsung UE49J5202 kijelzőre lenne szükségem! Hol és mennyiért tudnék szerezni? Válaszokat előre is köszönöm! Üdv, satya!
[ Szerkesztve ]
-
mihaly13
tag
válasz spongas1984 #142439 üzenetére
Szerintem inkább gondolkodj egy új tévében mert a végén drágább lesz a leves mint a hús , és a tévéd 2015-s kiadás már egy kicsit elavult ! De te döntesz .
-
Kender23
aktív tag
Jó hírt kaptam az előbb.
Hívott a futár, hogy hozza a tv-t, le is beszéltünk mindent.
Meg volt az öröm...
Erre visszahív, hogy sok a cím, csak fél 4 fél 5-re érne ide.
A feleségem nevén van ez a T-Home, így csak ő veheti át, de ő 3-kor megy melózni.
Pedig rá van írva a megrendelésre, hogy "csak délelőtt*...
Így holnap hozzák..Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Peace
nagyúr
Na fa**a, nálam is előjött ez a hiba! [link] Most én vagy totál vak vagyok és 15 hónap alatt nem vettem észre, vagy ötletem sincs. De most hétvégén a Modern Warfare (PS4 Pro) kampány alatt végig jelen volt és a Resident Evil 3 (PC) alatt is. Én esküszöm, hogy nem láttam még ilyet ezelőtt a két játék előtt. Most végigtúrtam a netet, mindenki ki van borulva, a Samsung nem hajlandó foglalkozni vele. Vagyis kiadtak egy FW update-et júliusban, de nem csinált semmit. Vagy ha igen, akkor max pár embernél. Az a problémám, hogy ha ilyennel a Media Markt GOLD biztosításhoz fordulok, akkor ötletem sincs, hogy mire akarnák cserélni. Már ha egyáltalán cserélnék ilyen miatt. Ha Q70T-t akarnának adni helyette, akkor azzal nagyon rosszul járok. Ha visszakapom a 315k-mat, azzal is nagyon megszívom, mert semmit nem tudok venni belőle. Ha hazaérek, akkor meglesem a FW verziószámát, állítólag a 1361-essel próbálták ezt orvosolni. A RTINGS figyelmét is felhívták rá és azt ígérték, hogy lesz erről cikk és tesztelni fogják. Érdekes, hogy egy nevesebb oldal sem említi sehol ezt az "inverse ghosting/corona" problémát...
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Q82R-t. Milyen app-al tudom Samba megosztásról médiát (filmet) lejátszani? Nem DLNA-t szeretnék, hanem hálózati meghajtót tallózni. Van erre app? Párat kipróbáltam az app store-ból, de nem találtam ilyet, sajna csak név alapján lehet keresni, a leírásban nem.
Köszi,
KZ -
Peace
nagyúr
válasz Celtis #142445 üzenetére
Szóval elnézést kell kérnem attól az illetőtől, aki a Q90-nél panaszkodott ezekre a zöld élekre vagy említette sok hónappal ezelőtt. Most már én is látom sajnos. A legújabb FW van fenn, lecsekkoltam. Ezek szerint nem jó semmire. Gondolom a Samsung továbbra is hallgatni fog, mert válaszra sem méltatnak senkit a Samsung fórumokon. Q80R, Q85R, Q90R tulajok mind panaszkodnak erre a jelenségre és olvastam már Q70T-st is, pedig azt hittem, hogy csak a tavalyi modelleket érinti.
-
Celtis
veterán
válasz Peace #142447 üzenetére
A fórumokkal semmire nem mész.
Az ügyfélszolgálaton kell bejelentened, hogy hibás a készüléked (hiszen nem az elvárások szerint működik) Nyugodtan leírhatod, hogy korábban nem volt ilyen. Csinálj videót a saját készülékedről, ne a neten talált videókat linkeld be és egyelőre ne is hivatkozz internetes véleményekre. Kezeld úgy, hogy ez a te saját problémád, ne foglalkozz vele másnak mit mondtak. Neked elég, ha a te esetedet megoldják. -
gellei
aktív tag
Tu8502 nek tényleg sötét a képe, sötét jeleneteknél elvesznek a részletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest