Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Helló! Van jelenleg működő Samsung Remote bővítmény Chrome-ra? Vagy PC-re tud valaki? Gemote már nem működik az újabb tévével!
There is a star
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Olyan TV-t keresek, ami "future-proof", tudja a HDMI 2.1-et, és alapvetően fel van szerelve olyan képességekkel, ami megfelelő lesz PS5 mellé, és hosszú évekre megfelelő.
Rákerestem mit ajánlanak PS5 mellé, és a Samsung-ok közül a Q80T és a Q90T jött fel sok helyen. Nem igazán értek hozzájuk, a hivatalos honlapon látom, hogy a 90-es egy kicsit vékonyabb, meg arra írják hogy a "legjobb" 2020-ban. Mit gondoltok, melyik jobb, megéri a 90-es a jelentős árkülönbözetet? Van látható érezhető különbség a két típus között? Esetleg tapasztalatból ajánlaná valaki bármelyiket?
Illetve volna-e olyan Samsung amit inkább ajánlanátok ezek helyett? DIGI-s TV adás van nálunk ha ez számít valamit, az alap hogy filmezésre legyen kiváló, de ahogy írtam az nagyon lényeges hogy ne kelljen lecserélni miután megjelennek a következő generációs konzolok.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
-
Peace
nagyúr
válasz NeoExDeath #141152 üzenetére
Jó eséllyel 30 és 60 FPS között fog ingázni a PS5 is 4K felbontásban. Abszurd feltételezés volt, hogy 60 feletti képfrissítésre lesz képes és HDMI 2.1 fog kelleni. RTX 2080Ti-s brutál PC-k sem mindig képesek biztosítani a 60 FPS-t.
-
Flashget
félisten
válasz PuMbA #141141 üzenetére
A samsung hu maradt a hulyesegehez az atszamozashoz minden evben.
Meg mindig azzal trukkoznek, hogy elvesz a jobol valamennyit, higy adni tudjon a kovetkezo modellenel? :)
(6 eves a 40F6650 tevenk es lassan gondolni kell az utodra, mert ha bedobja az unalmast es horror arat mondanak pl. alaplap csere, akkor ujat veszunk. De amig tokeletes a kep eszembe sincs lecserelni a 600 soros mozgkepfelbontasa miatt HD csatornak miatt)Realme GT Master Edition
-
tjnet
aktív tag
-
Flashget
félisten
válasz tjnet #141156 üzenetére
tudom az volt az elso lcd tevenk csak 32"-ban. hack is volt rajta :)
de sajna a CI+ hiba miatt keptelenek voltak olyan alaplapot hozatni a szlovakoktol amin lenne CI+ igy csereutalvany lett a vege. Bo 2 evig volt meg. Alm szep volt a kepe na meg az a uveg talp se volt semmi. 2012-ben vettuk a mai napig a hozza kapott tavkapcsolot hasznalomRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz octopus75 #141155 üzenetére
Pedig nekem BL nyitva van igy hasznalom mar 1,5 eve beta romokkal es kindig ment a tukrozes.
Lehuzom az ertesitesi savot, ranyomok a tv ikonra, tv-n a screen mirror funkciot inditom. Egy halozaton legyen a ket eszkoz. Kirakja ezt utana megy. Regen BT nelkul is ment.Realme GT Master Edition
-
egera24
csendes tag
Sziasztok,
nem régiben tettem szert egy Samsung UE50TU7002 típusú Smart TV-t.
Töltöttem le Ncore-ról több filmet is, amelyeket egy Adata AHD650 2,5" 1TB USB3.1 típusú merevlemezre pakoltam rá. A gondom az, hogy némely film megakad. Nem tudtam eddig rájönni, hogy a TV nem bírja, vagy a merevlemez.
Magát a fenomént úgy kell elképzelni, hogy megáll a kép és a hang, majd hang nélkül elindul, viszont több képkockát is lép egyszerre (olyan, mint mikor a régi DVD lejátszón léptetem előre a filmet). Ez az egész úgy nagyjából 5-10 másodpercet ölel fel. Az tuti, hogy nem a filmek a hibásak, mert ha visszatekerem, akkor gond nélkül lejátsza. Igazából olyan, mintha random jönne elő a probléma.Lenne esetleg ötlete valakinek, hogy mi a gond? Felteszem a film rendelkezik olyan tulajdonsággal, amit a TV/HDD nem visel el. Viszont jó lenne tudnom, hogy mire figyeljek.
Előre is köszönöm a válaszokatPélda filmek amelyek akadnak:
The.Equalizer.2014.2160p.UHD.BluRay.REMUX.HDR.HEVC.HUN-ClunkyChip
Date......: 2018.07.11.
Video.....: HEVC@ 54,4Mbps
FPS.......: 23.976
Resolution: 3840x2160
Size......: 56,8Gb
Audio.....: Hungarian AC3 640Kbps 5.1
English Atmos 5197Kbps 7.1
Subtitle..: Hungarian, Hungarian Forced, English
Runtime...: 2h12mn03s
Source....: The.Equalizer.2014.2160p.UHD.BluRay.REMUX.HDR.HEVC.Atmos-EPSiLON
The.Equalizer.2014.720p.BluRay.DTS.x264.HuN-TRiNiTY
**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Doctor.Strange.2016.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC.REMUX.Hun-PluSUltra
Fájlméret: 44.5 GiB
Adatsebesség: 49.9 Mb/s
Teljes Hossz: 1 óra 54 perc
Nyelv 01: Angol Dolby TrueHD with Dolby Atmos 7.1 4 784 kb/s
Nyelv 02: Magyar Dolby Digital 5.1 640 kb/s
Felirat 01: Magyar
Felirat 02: Angol
Forrás Kép: FraMeSToR
Forrás Angol Hang: FraMeSToR
Forrás Magyar Hang: BecK's
Forrás Magyar Felirat: BecK's
Forrás Angol Felirat: FraMeSToR
**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Zootopia.2016.2160p.UHD.BluRay.Remux.HDR.HEVC.Atmos.Hun-PluSUltra
Fájlméret: 39.8 GiB
Adatsebesség: 44.9 Mb/s
Teljes Hossz: 1 h 48 min
Nyelv 01: Angol Dolby TrueHD with Dolby Atmos 7 170 kb/s 8 channels
Nyelv 02: Magyar Dolby Digital 384 kb/s 6 channels
Forrás Kép:PmP
Forrás Angol Hang:PmP
Forrás Magyar Hang:CRYOCORE
Forrás Magyar Felirat:CRYOCORE
Forrás Angol Felirat:PmP**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************Példa filmek amelyek NEM akadnak:
antastic.Beasts.and.Where.to.Find.Them.2016.
REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.TrueHD7.1.HEVC.HuN-HyperX
Video: [HEVC] / 49.9 Mbps / 3840x2160 / 23.976
16:9 / Main10@L5.1@High / 4:2:0
10 bits / HDR / BT.2020
Audio: [AC3/TrueHD Atmos] HuN 5.1 448, EnG 7.1 4399
Subtitle: [SRT] HuN + Forced, EnG
Chapters: Included
iMDb: http://www.imdb.com/title/tt3183660/
Length: 2:12:52
Size: 50.4 GB
Source: UHD + CEE BD
Respect to Carpathians!
Fantastic.Beasts.The.Crimes.of.Grindelwald.2018.2160p.
------- ----UHD.BluRay.HDR.REMUX.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC.HUN-Legacy
----- ----
----- -------- HUN: Legendas allatok - Grindelwald buntettei
---- -------- T: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
---- ------- HUN link............: https://bit.ly/2RnYpTE
---- ----- iMDb link..........: https://imdb.to/2Tk6H4C
---- iMDb rating.........: 6.7/10 (131,254 votes)
---- Source...........: UHD BD + CEE BD (THX No1)
-------- Length.............................: 2:13:50
--------- Size.......: 51.34 GB (55,128,457,753 bytes)
--- ---
--- ----- <<-> ViDEO <->>
--- ------ -------
--- --- ------------ Encoder........: HEVC (h265)
--- --- ----- -- Resolution.......: 3840x2160
-- --- --- -- Parameters: Main10/L5.1/High
-------- --- ------03/05/2019 -- 4:2:0/HDR10/BT.2020/PQ/P3
-------------- --- - ------ --- Bitrate..........: 50.5 Mbps
---- ------------------- --- FPS.............: 23.976 fps
--- ----------------- ----
-- ----- ------ ---- <<-> AUDiO <->>
------ ---- ------- --- -----
------ --- ---- ---- -------- Language...........: hun/eng
---- ------- --- ---- - Codec...: AC3 5.1/TrueHD 7.1
--------------- ------- ------- Channels...: 6 (5.1)/8 (7.1)
- ----- - ---------- Bitrate......: 448/3457 kbps
---- -- -- --------- ----- Sampling rate....: 48,000 Hz
Maleficent.2014.2160p.UHD.BluRay.REMUX.HDR.HEVC.Atmos.Hun-PluSUltra
Fájlméret: 48.3 GiB
Adatsebesség: 65.5 Mb/s
Teljes Hossz: 1 h 37 min
Nyelv 01: Angol Dolby TrueHD with Dolby Atmos 4 824 kb/s 7.1
Nyelv 02: Magyar Dolby Digital 640 kb/s 5.1
Forrás Kép: EPSiLON
Forrás Angol Hang: EPSiLON
Forrás Magyar Hang: TRiNiTY
Forrás Magyar Felirat: TRiNiTY
Forrás Angol Felirat: EPSiLON
TiTLE.........: Maleficent: Mistress of Evil (2019)
-- HUN.TiTLE.....: Demona: A sotetseg urnoje
-- RELEASE.DATE..: 2020.06.08.
--
-- RUNTiME.......: 01h 58m 51s
-- SiZE..........: 49.1 Gb
-- ViDEO.CODEC...: HEVC [HDR10]
-- FRAMERATE.....: 23.976
-- BiTRATE.......: 52.9 Mbps
-- RESOLUTiON....: 3840x2160
--
-- AUDiO.........: Hungarian DD 5.1 @ 384 kbps / #1 /
-- English TrueHD Atmos 7.1 @ 5128 kbps
-- English DD 5.1 @ 640 kbps
--
-- SUBTiTLES.....: Hungarian Full + Forced [.srt]
-- English Full [.srt, .sup]
--
-- SOURCE........: UHD Blu-Ray
-- AUDiO.SOURCE..: HBO
-- iMDb.RATiNG...: 6.7/10.0
-- iMDb.LiNK.....: https://www.imdb.com/title/tt4777008/
-- HUN.LiNK......: http://iszdb.hu/?audio=29354
-- NOTES.........:
--
-- 5.1-es magyar szinkronnal
Mamma.Mia!.Here.We.Go.Again.2018.2160p.UHD. --
-- HDR.Blu-Ray.Remux.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos.HUN-No1 --
-- --
-- --
-- Title Eng................: Mamma Mia! Here We Go Again (2018) --
-- Title Hun................: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba --
-- Hun link.................: http://tinyurl.com/yattwj5f --
-- iMDb link................: http://www.imdb.com/title/tt6911608/ --
-- Release date.............: 2018.10.24 --
-- Length...................: 1:53:39 (h:m:s)
TECHNICAL INFORMATION AND RELEASE NOTES --
-- --
-- --
-- --
-- Codec..........: HEVC, HDR 10, BT 2020 --
-- Resolution.....: 3840x2160 --
-- Bitrate........: 44900 Kbps --
-- Fps............: 23.976 --
-- Source.........: 4K Blu-Ray --
-- --
-- --
-- AUDIO 1: AUDIO 2: --
-- --
-- Format.........: EAC-3 Format.........: True-HD --
-- Language.......: Hungarian Language.......: English --
-- Bitrate........: 768 Kbps Bitrate........: 3134 Kbps --
-- Channels.......: 8 (7.1) Channels.......: 8 (7.1) --
-- --
-- --
-- AUDIO 3: AUDIO 4: --
-- --
-- Format.........: AC-3 Format.........: AC-3 --
-- Language.......: Hungarian Language.......: English --
-- Bitrate........: 640 Kbps Bitrate........: 448 Kbps --
-- Channels.......: 6 (5.1) Channels.......: 6 (5.1) --
-- --
-- --
-- --
-- Source........: CEE Blu-Ray-No1 --
-- --
-- --
-- --
-- Subtitles.......: Hungarian & Forced (srt) --
-- English & Forced (sup) --
--
TiTLE.........: Spider-Man: Far from Home (2019)
-- HUN.TiTLE.....: Pókember: Idegenben
-- RELEASE.DATE..: 2019.09.21.
--
-- RUNTiME.......: 02h 09m 32s
-- SiZE..........: 7.56 Gb
-- ViDEO.CODEC...: H265 / HEVC / HDR10
-- BiTRATE.......: 53 700 kbps
--
-- AUDiO.........: Hungarian DD 5.1 @ 640 kbps / #1 /
-- English TrueHD Atmos 7.1 @ 3077 kbps
-- English DD 5.1 @ 640 kbps
--
-- SUBTiTLES.....: English + Hungarian + Hungarian Forced [.srt + .sup]
--
-- SOURCE........: UHD BluRay
-- AUDiO.SOURCE..: UHD BluRay
-- iMDb.RATiNG...: 7.8/10.0
-- iMDb.LiNK.....: https://www.imdb.com/title/tt6320628/
-- HUN.LiNK......:
-- NOTES.........:
TiTLE.........: Spider-Man: Homecoming (2017)
-- HUN.TiTLE.....: Pókember: Hazatérés
-- RELEASE.DATE..: 2017.11.15.
--
-- RUNTiME.......: 02h 13m
-- SiZE..........: 49.1 Gb
-- ViDEO.CODEC...: HEVC / Main 10@L5.1@High / HDR
-- BiTRATE.......: 46 323 kbps
--
-- AUDiO.........: Hungarian DolbyDigital 5.1 @ 640 kbps / #1 /
-- English TrueHD Atmos 7.1 @ 5585 kpbs
-- English DolbyDigital 5.1 @ 640 kbps
--
-- SUBTiTLES.....: Hungarian Full + Forced [.srt]
-- English Full [.sup]
--
-- SOURCE........: UHD Bluray
-- AUDiO.SOURCE..: CEE Bluray
-- iMDb.RATiNG...: 7.6/10.0
-- iMDb.LiNK.....: http://www.imdb.com/title/tt2250912
-- HUN.LiNK......:
-- NOTES.........: -
Petyamester
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE60KS7000 televízió. Teljesen meg vagyok vele elégedve, de az utóbbi időben jelentkezett egy olyan probléma, hogy a youtube alkalmazáson belül a videókat akadozva játsza le, de volt olyan is, hogy az alkalmazást meg sem nyitotta, vagy nem töltött be a videó.
Az internetkapcsolatom stabil, próbáltam többször visszaállítani és újratelepíteni az alkalmazást, ami csak pár napig volt eredményes.
Felhívtam a samsung ügyfélszolgálatot, akik javasolták, hogy a legfrissebb szoftvert telepítsem és meg fog oldódni a probléma. Egy darabig így volt, de ismét visszatért az akadozás.
Esetleg valakinek van még ötlete, hogy mit tudok vele kezdeni? Előre is köszönöm! -
Celtis
veterán
válasz Petyamester #141161 üzenetére
Konnektorból kihúz, kicsit vár, visszadug. Az akadozáson nem biztos, hogy segít, de azon igen, hogy ha el sem indul az alkalmazás.
-
mucsácsó
tag
2019 QLED Samsung Models Inverse ghosting issues - Warning for gamers
https://www.youtube.com/watch?v=8Yvskef2h3ktapasztaltatok már ilyet?
Q70R/Q80R/Q90R-ekre panaszkodnak ez az inverse ghosting / overshooting miatt..hemzseg tőle a reddit és a Samsung fórumok - bár elvileg emiatt pont jött valami update a napokban, de a többségnek semmit se használt... elvileg nem a Game mode és/vagy Freesync okozza, anélkül is előjön ez :\ eléggé tré, ha ez globál probléma :\
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Hamarosan megszűnik rajta a Youtube.
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Petyamester #141168 üzenetére
Pumba sokszor leírta:
[link]
Ha továbbra is kell, akkor a mediaplayer a megoldás.Ha érted, akkor már elavult.
-
PuMbA
titán
Nyomj a TV-n egy teljes alaphelyzetbe állítást
-
smiti
veterán
válasz smiti #141039 üzenetére
Még a múlt héten bevittük a Mediaba a TV-t, most hívtak, hogy a szervíz ( Samsung) visszaküldte a készüléket mondván, hogy náluk a hiba nem jelentkezik. Az ügyfélszolgálat le is fotózta illetve van róla videófelvétel is.
Ezután hogyan tovább? Már csak holnap tudok visszamenni, ezek szerint náluk is asztalt kell csapkodni?
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Adott egy jó kis QLED TV-t (Samsung QE55Q6FAMTXXH) melyet imádok 2 éve, viszont most egy áramszünet miatt a TV + lejátszóm összeakadt és mindkettőt alaphelyzetbe állítottam.
Sajnos hülye voltam a beállításokat nem mentettem el, viszont egy ilyet találtam lementve magamnál. Jó lehet?
TV-n 720p,1080p,4k , 4k remux amit szoktam nézni. TV<->AVR<->lejátszó DHMI-n csatlakozik, a lejátszóm amúgy egy Khadas VIM3L, melyen Coreelec van. mindegyik eszköz HDMI-vel csatlakozik egymáshoz.
Ezenkívül használok Xbox One X-et játékra is, szóval úgy kéne beállítanom ne follyon ki a szemem ha játszok filmezek vagy épp meccset nézem, vagy Nextflixezem.Auto Motion: [kép]
Szakértői beálltás: [kép] [kép] [kép]
Eco Mode: [kép]Ezenkívül - igaz képet nem csináltam - de az AVR és a TV az ARC-s HDMI-be van kötve, és a beállításoknál UHD Colors van beállítva.
Miket álltsak át ezek közül?
Ezer hála ha tudtok segíteni[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Celtis
veterán
válasz smiti #141171 üzenetére
Sajnos azt kell mondanom, hogy ez a szokásos samsung szerviz hozzáállás.
Eleve hiba volt bevinni a MM-ba. Ki kellett volna hívnod a szervizest, és akkor a helyszínen látja a hibát. Innentől nincs apelláta. (Írtam, hogy jelentsd be a hibát, igaz?)
Másrészt bevontál egy harmadik szereplőt a garanciális ügyintézésbe. Most hogy utasítod el a szerviz véleményét, ha nem velük állsz kapcsolatban? Könnyen lehet, hogy a sok szállítás közben kicsit rázkódott a készülék és most tényleg nem jelentkezik a hiba, ami megint a helyzetedet nehezíti.Mivel jelen esetben tanúd és videós bizonyítékod is van a hibáról, fordulj közvetlenül a samsung ügyfélszolgálathoz és kérjed, hogy a felvételek alapján javítsk a készüléket annak ellenére, hogy közben (átmenetileg) megszűnt a jelenség. Tudják ők pontosan, hogy mi a teendő. Elutasítás esetén a Békéltető testülethez kell fordulnod.
-
CSE_1978
újonc
Sziasztok,
Q80T TV-m van illetve T-Home setupbox.
A TV-hez csak a Smart távirányítót adták (ez egyébként normális?) és képtelen vagyok a csatornákat normálisan változtatni. hiába léptetem fel le, vagy megy vagy nem. Sőt a táv-on az 123/szines gomb nem is megy, hiába nyomogatom. Ezek normális dolgok, vagy én nem állítottam be valamit jól? köszi -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Volna most valamilyen "etalon" vagy nagyon ajánlott Samsung TV? A Q80T és Q90T ajánlgatják a cikkek, de szeretném tudni hogy valóban kiválóak és nem csak fizetett marketing, ezekkel van valakinek tapasztalata?
A Q80T és Q90T között nagy különbség, érezhető, látható különbségek vannak? Árban jelentős, és a vastagság különbségen kívül nem tudom hogy van-e olyan érv ami miatt megérni a Q90-t választani?
-
Milka 78
nagyúr
Beütött, hogy 1361.0 a gugliba
Update version 1361.0 - July 2020
- Improvement of the game mode (reduction of ghost symptoms) - A bug has been fixed that could cause brightness fluctuations when switching. - An error when playing videos in the multi-video stream has been corrected.Az, hogy ront vagy javít és típustól függően mit csinál az kérdéses ezért is érdemes jobban belemerülni a témába.
-
Scarletiel
senior tag
Az létezik amúgy, hogy a HDR+ mód nincs a képi beállítások között Q82R-nél? Illetve hiába nézek netflixen HDR tartsalmat nekem a kép beállításoknál nem írja alá hogy mondjuk Film mód HDR csak annyit hogy Film/Standard stb...
Illetve amit tegnap észrevettem, hogy a mikor van egy fehér vagy világos dolog a képernyő jobb sarkában akkor az egész alsó sávot világosítja, nem pedig csak azt az 1 "zónát" ahol van az a fehér vagy világos felirat. Ez így létezhet vagy panel hiba? Lefuttattam a local dimming tesztet úgy is hogy a helyi sötétítés magas illetve alacsony volt, mindkét esetben látom, hogy vándorol a zónákba de világosabban hagyja azokat a zónákat is ahol épp nem volt fehér kocka vagy kör. Nyilván ne várjak OLED módot tőle, de azt hittem ilyenkor a többi zóna kikapcsol vagy nagyon elsötétedik.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
mpo
veterán
válasz Scarletiel #141184 üzenetére
Amikor megvettem a MU8002-t, ezzel próbáltam ki a 4K HDR-t és a tévé kiírta, hogy HDR.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
files32
tag
válasz NeoExDeath #141177 üzenetére
Nekem is ez a gond :2020 (UE43TU7102K)-vel. Két hétig kezelte a boxot aztán egy frissítés után megszünt. (a tv tuti frissített a box-ról nem tudok)
Hívtam a Samut, távgyógyították, ráolvastak, vajákolták de semmi, visszahívást ígértek. Hívtak is, egyeztetnek a box szolgáltatóval vagy gyártóval és beleteszik a következő frissítésbe. A hibát eddig nem jelezte más. Hívd fel Te is hátha gyorsabbak lesznek. -
Scarletiel
senior tag
Megvan jelzi, köszönöm! Az zavart be, hogy PS4-en is jelezte a videóban is, sőt Netflixen is a Stranger Things-nél, de a Lucifernél nem, pedig ott is kint a HDR plecsni, a sorozat tulajdonságainál. Ezekszerint mégsem az
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
mintech07
tag
Sziasztok most szerettem volna rendelni MM-ből egy Samsung QE55Q82R-t. Viszont sajnos nem elérhető már, pár nappal ezelőtt még elég jó áron meg lehetett venni. Szerintetek van rá esély hogy kapható lesz még?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, van egy Samsung UE55KS7000-tvm egyetlen dolog zavar benne, bármilyen hangeszköz Bluetoothosan ha rá van csatlakozva, nem hajlandó szabályozni a hangerejét a távirányító. Ha megpróbálom csak felvillan egy kis Bluetooth audio ikon és az adott fülhallgató/hangszórón kell nyomogatnom a hangerő gombot, már ha van rajta.
Erre nincs megoldás?
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Kis segitseg kellene, mielott bedobom a termeket a kosarba:
Mi a kulonbseg a 2 TV kozott: GQ65Q90TGT vs QE65Q90T? Arban viszonylag sok (~200EUR) amibol arra kovetkeztetnek, h az egyik tan nem europai modell?
-
pohár
félisten
válasz mintech07 #141189 üzenetére
lehet, hogy a boltokban még akad belőle, de szerintem kifutott széria, idén jöttek a QxxT végződésű szériák (én is szemeztem vele nagyon)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Scarletiel
senior tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ez most lehet-e pixelhiba? Netflixen nézem 4k HDR-ben a Stranger Things-et, majd egyszer csak észreveszem, hogy a képen több helyen is időnként felbukkannak ilyen halott pixeleknek tűnő dolgok. Van hogy ezek mozognak is szóval akár filmes "artifact" is lehet, lefuttattam a pixel error test-et youtube-on és ahol látni véltem ezeket a kis hibákat ott nem jött elő, se fekete, kék, zöld, piros háttér esetén sem. Valakinek ötlet?
[kép]Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Yerix
tag
válasz Scarletiel #141193 üzenetére
Ha mozog, akkor nem pixel hiba.
-
Scarletiel
senior tag
válasz Yerix #141194 üzenetére
Hát amit fotóztam az mozgott úgy hogy egymástól mindig egyforma távolságra voltak. Volt még 2-3 másik ami meg egy adott jelenetben ott volt a többiben meg nem, pedig azonos háttér volt nagyjából. Csak úgy beszartam mert pont egy pixel méretű volt azt mintha ott átjött volna a fényerő a tv-n mintha abban a pixelben nem lett volna film.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
korcsi
veterán
válasz PuMbA #141195 üzenetére
A telefonra csatlakoztatott BT fülesnek is változik a hangereje, a telefon hangerő módosításától.
(#141197) Celtis: most kipróbáltam egy Coreelec-es boxon, függetlenül tudom állítani a füles, és a forrás hangerejét is, ilyenformán szerintem ehhez protokoll se kell.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LEGO klub
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- További aktív témák...