Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilipi
aktív tag
A Samsung UE55TU8002 ajánlottak közé tartozik, vagy esetleg van jobb típus ebben az árszegmensben?
-
No.01
őstag
Ezt sejtettem. Van arra mod, h kiderutsem, h konkretan hova is szantak? (Nemet beszerzes lenne eleve) Persze lattam en mar itt is angol, azsiai es egyeb piacra szant modelleket is.
Van amiben a cikkszamot leszamitva nincs kulonbseg, de egy angol modellnel ugye mar adja a kerdes, h mikent is lett EU kompatibilis a dugo... -
dargelot
senior tag
Sziasztok,
Visszaolvasva jól értelmezem, hogy egy Samsung UE75TU7072 való beruházás nem jó ötlet, mert belépő kategória? Nem ajánlott típus?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
rainman72
nagyúr
válasz dargelot #141215 üzenetére
Én is nézegtem a 75" tvket
Drágák nagyon!
Ha a Samsung UE75TU7072-re van keret akkor azt kell sztem megvenni
Hisensenek vagy 1 tvje meg a Samu TU7000 series az ami 300e körül van!
Belépő vagy nem belépő vállalható/nézhető tv lesz!
Sokszor segítenek ezek a topikok,de sokszor még jobban bizonytalanná tesznek![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
bisiz
tag
Sziasztok!
A Q70r papíron jobb kontrasztban mint a Q80 az 'ultra wide viewing angle filter' hiánya miatt.
Ez a valóságban tényleg jobb feketét és kevesebb bloomingot takar? Amit tudok, hogy a q80-nak jobb a fényereje,tükröződés és a betekintési szög. De ha ezek közül egyik sem számít, akkor alapvetően filmezni jobb a Q70 nem?MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
kbyte1024
veterán
Tiszteletem az Uraknak! Érdeklődnek mert nem volt még Samsung tv-m. Vennék valamit konkrétan egy ilyet nezegetek.Samsung UE65TU7102 Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD, Crystal UHD
Esetleg valakinek van tapasztalata hogy milyen,mennyire szép a kép stb?Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
kbyte1024
veterán
-
Milka 78
nagyúr
válasz bisiz #141226 üzenetére
[KATT IDE], meg IDE.
Keress rá a fórumtárs hozzászólásaira van még pár.
Nekem pl q70->q80-ból az előbbi maradt a felhasználási szokásaim és az ár alapján. A fényerő bőven elég a 70-en (de e téren a 80 erősebb), nem kellett sem a tükröződés mentes bevonat sem a nagy látószög, de kellett az extra kontraszt és fekete ami valóban jobb. Blooming meg van mindkettőn, de ez beállítás kérdése is és ugye mennyire zavar ( nekem pl alig észrevehető és nem is zavar).
Hozzáteszem, hogy ezen különbségek akkor látszanak igazán amikor a 2 tv egymás mellett van, amúgy közel sem olyan markáns.[ Szerkesztve ]
-
mintech07
tag
Üdv! Valakinek van tapasztalata az Interhifi webáruházzal? Náluk még van elérhető Q70R vagy Q82R, de nem tudom merjek-e tőlük rendelni.
-
Scarletiel
senior tag
válasz bisiz #141226 üzenetére
Q82R van nálam. Majdnem Q80, de van az a bizonyos réteg rajta. Én azt mondom jobb deal a réteg egy kis kontrasztért. Így is bitang mények a színek, feketék. Viszont azt azonnal észre veszed ha kicsit is más szög miatt elkezd fakulni, torzulni a színvilág.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
fauv
őstag
válasz Scarletiel #141246 üzenetére
Világos nappaliba egyértelműen a 82 a jobb választás, főleg ha a TV-t konkrétan 90 % ban ténylegesen TV műsorok nézésére használjuk./ Én is / Ami a feketét illeti, háttérvilágítás 50 helyett 27, a fényerő 0- -1, . Totál fekete minden, még a legvilágosabb nappaliba is. Nekem nagyon tetszik, hogy amikor megyek be oldalról a nappaliba ránézve a TV-re semmilyen torzulás nincs, szemben a Sony-val, ami borzalmas volt ugyan ebben az esetben.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
Nos én 50-50%-ban használom netflix és PS4 mellé. Sima tv adók nincsenek egyenlőre, de ha lenne se lenne kihasználva. Én azt mondom játékra is kíváló. A világos helyre csak annyit, hogy verőfényes napsütésben úgy, hogy a tv totál szembe van a 160 centi széles dupla ablakkal amin pont besüt a nap egy időszakban, nos ott megszenved a tv rendesen sötét jeleneteknél 50-es háttér és +5 ös fényerőnél is, mert akkor sajnos alig látni bármit is. (Persze úgy, hogy az ajánlott beállítások vannak használva, tehát a kontraszt javító ki van kapcsolva, film mód és meleg 2 színhömérséklet. Ha a kontraszt javítót alacsonyra állítom akkor az egész képre tol egy elég komoly +fényerőt így a részletek szerintem pont elvesznek. Nappal mondjuk ez a +fény jobban is tud jönni, mert inkább ez mint a semmit se lát az ember kategória . Viszont ez nem a tv hibája, csak ugye redőny meg függöny még nincs a friss lakás miatt, csak ma lesz karnis felfúrva.
Ha be van borulva, vagy nem süt be az ablakon a nap, akkor a 20-as háttérvilágítás is untig elég és akkor se kontraszt javító se + fényerő sem kell. Játékokban is zseniális a fekete és minden szín, öröm bekapcsolni a masinát. Egyedül ami nem tetszik benne az az, hogy én azt hittem, a local dimming zónák úgy működnek, hogy ha a kép jobb alsó részén van egy fehér objektum, akkor fekete háttér esetén a többi zónába kikapcsolja a háttérvilágítást, vagy minimumra veszi. Ezzel szemben azt tapasztaltam, hogy az egész alsó sor emeltebb fényerőt kap, mintha egy sáv lenne a local dimming zóna, csak jobb oldalt lent ahol az objektum van erősebb a világítás.
Ezt leszámítva amúgy kíváló.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest