Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy 55mu6452-es tv-t.
- 4K filmek lejátszása működik HDD-t csatlakoztatva a gyári lejátszó programmal?
- PLEX-et próbáltam sima 1080 filmek streamelésére, de annak ellenére, hogy látja egymást a két eszköz (tv-surface pro) nem hajlandó elindulni a lejátszás és network hibát jelez.Valaki van ötlete ezekkel kapcsolatban?
Ps: brunorbert
-
StoneBridge
senior tag
50MU6102 van fekete talppal vagy csak szürkével?
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
HookR
addikt
MU6102-t hogyan tudom visszaállítani a kicsomagoláskori alapállapotba? Hogy minden, amit időközben állítgattam (pl. böngészési előzmények, egyéni beállítások... stb.) eltűnjön.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
UE5MU6122K tv-ről tudtok mondani pár szót srácok, megéri megvenni? Ezen bekapcsolható a BT?
The Truth is out there...
-
Sun02
újonc
válasz tothjani81 #119036 üzenetére
Nekem akkor szaggatott, meg dobta el a lejátszást, amikor a routerbe volt bedugva egy pedrive és arról játszott le 1080p-t. Nem tudta kitolni a router az adatokat.
Mondjuk az is érdekes, hogy csak 100 Mbit-es csatoló van a dobozon és nem Gbit-es
-
Bogyi007
veterán
válasz Lackooo84 #119057 üzenetére
Válaszolok itt inkább. BT Service Menüben bekapcsolható, bár én speciel nem próbáltam mivel nincs is ilyen eszközöm. PiP funkció igazából nem tudom hogy van-e benne, dedikált gomb nincs hozzá, menüben sem láttam. Konzolokat használok hozzá, mindhárom Hdmi port 2.0-ás rajta, így a 4K konzolok és a HDR megjelenítés is pipa. Mind az Xbox One S és a Ps4 Slim és a Pro is szépen muzsikál vele. A Pro 4K képe szabályosan álkapocs-ejtő.
Tv adások is szépek, Sd csatornák közül a Digi kábelen ramatynak számító Sport2 és Comedy Central közelről nézve azért nem a legjobb de 3 méterről már (ágyból nézve) már az sem problémás. HD adások rendben én F1-et nézek legtöbbet ott nekem kiváló, focinál a 60Hz miatt időnként a gyors irányváltásoknál pici reccenés előfordul de nem vészes a dolog.
Nekem nagyon bejött a készülék, nem választanék most sem mást ebben az ársávban.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok UPC némelyik csatornája RTL Klub Tv2 szétesik pixeles viszont merevlemezről film vagy mese és a Ps4 játékok is hibátlanul mennek. Kérdésem ha kihuznám a kártyát vagy a vezetéket a tvből akkor elvesznek a beállított dolgok és újra kéne állítani?
-
molnigee
aktív tag
válasz bl4ze #119062 üzenetére
Én már kicsit összekavarodtam, pedig a hétvégén szeretnék TV-t venni.
200K a keret, amibe az említett 55MU6122 nagyon jól belefér. A kérdésem annyi hogy ennél akkor jobb az 55MU6452 vagy sem? Egy 30-al drágább, ha jobb, azt venném.Szóval melyik éri meg jobban?
[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Bogyi007
veterán
válasz molnigee #119064 üzenetére
Ahogy a leírásokat elnézem itt többsávos a tv tunere , tud kezeli pl Upc és Digi műholdas kártyát is, neki is az újfajta távirányítója van (One remote controller) ami hanggal is irányítható valamint neki ez van képileg:
. Active Crystal ColourÉlettel teli és természetes színek. Élvezd a szélesebb színskálát, miközben energiafogyasztásodat is csökkented.
Míg a 6122 eseteben:
. . PurColourFedezd fel a természetes színeket a PurColour segítségével. Vesd bele magad a szórakozásba és élvezd az élethű és részletgazdag színvilágot.
A 6122 biztosan 60Hz-es képileg a 6452-ről nincs infóm, de mintha azt olvastam volna valahol hogy a hatos szériák mind 60Hz-esek lennének.
Ami viszont biztos a Samsung MU sorozatok esetében az 55"-os készülékek esetében kicsit lutri hogy IPS vagy VA panelesek lesznek-e.Konklúzió gyanánt itt egy összehasonlítás. Én megelégednék részemről a 6122-vel is, a távirányítóból nekem elég a hagyományosabb is, a műholdas tuner nélkül szintén meglennék. A képük nagy különbséget szerintem nem tartalmazhat. Én zsebre vágnám inkább a 30e forintot szerintem.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Hina
aktív tag
A következő dologra keresek megoldást:
Nekem egy Samsung UE48H6270SS TVm van. Ezzel készült műsor rögzítést hogyan lehet az SRF formátumból emberibb, bárhol nézhető formátumba konvertálni?[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
Bogyi007
veterán
válasz Quaresma #119066 üzenetére
Pontosítok. A Plex nagyon jó filmnézésre FullHd felbontásig és sorozatok esetén. A Serviio-t az UHD filmekhez használom dekódolás nélkül.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
molnigee
aktív tag
válasz Bogyi007 #119065 üzenetére
Többen is ajánlják itt a 6122-t, közben meg árukeresőn az egyik vélemény:
10 cm-ként bevilágított a led! Főleg sötét háttereknél és szélesvásznúnál! Mint valami karácsonyfa led sor.
És máshol is olvastam ez, szóval ez normális, vagy csak kifogta és cserélik ha ilyen vagy hogy merjem így megvenni?
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Bogyi007
veterán
válasz molnigee #119073 üzenetére
Ez azért van mert sajnos nem minden 6122-es VA paneles...
Az 55"-os példányok javarészt IPS panelesek és azok mára panel végett is hajlamosak erre.
És itt egyben válaszolok is a kérdésre részben. Nálam nincs ilyen gond, 50"-os az én példányom VA panellal és eddig nem találtam PiP módra utaló menüt, gomb az biztos nincs is rá az irányítón. Hogy a Service Menüben esetleg van-e azt nem tudom, mivel nemigazán akarom ismeretlenül piszkálni azt és esetleg elbaszarintani a tévém...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
HookR
addikt
válasz molnigee #119073 üzenetére
Neten rendeltem 55MU6102-est, sajnos IPS panelos lett, nem tudtam megszokni. Bevilágítási anomáliák az alsó részen, a fekete közel sem fekete és valahogy nem volt az igazi. Elálltam a vásárlástól, visszavittem a helyi üzletbe. Lett helyette egy 50MU6102, ez már VA panelos. A fekete teljesen rendben van, látványos bevilágítási foltokat sem sikerült felfedezni, elégedett vagyok a képével.
A SMART része mindkettőnek ugyanolyan volt: gyors; videoformátumok terén nem válogatós (60Mbps-es, HDR-es 4K HEVC-et is vitte a PC merevlemezéről. A gyenge láncszem a Wi-Fi volt, közvetlen rálátás esetén is időnként megállt malmozni lejátszásnál. Hálókábel és/vagy USB-s meghajtó erősen ajánlott magas bitráta esetén); hálózaton is szépen felismert rögtön mindent (annyira, hogy a helyi hálón lógó vendégek kütyüjei is látszódtak); Youtube és böngésző app is használható (egyedül az nem tetszik, hogy nincs reklámszűrés, mint PC-n. Vagy legalábbis egyelőre még nem találtam rá módot. A Youtube reklámok váratlan sokként hatottak... ).[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Asztii
tag
Sziasztok.
Egyik haverom tv vásárlás előtt áll, számára fontos, hogy 65 colos ívelt tv legyen, főként játékra (ps4 pro) és tv nézésre lenne használva.
A két kiszemelt: Samsung UE65MU6670 és a Samsung UE65MU6502Melyik érné meg jobban, illetve van e a 2 tv között érdemi tudáskülönbség?
Előre is köszi a válaszokat!
-
StarDeLuxe
tag
Nálatok elindulnak a sorozatok az RTL most - on? (49MU7002) Próbálta valaki? A reklám előtte persze gond nélkül megy aztán hibát ír ki. Le van tiltva a tv - n? Telón gond nélkül megy.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok!
Mkv film lejátszása esetén se a PLEX se a gyári lejátszó nem jeleníti meg a feliratot. Hol találom ezt a beállítást? (55mu6452 esetén) köszi a választ
-
shotika
őstag
-
Gyno82
csendes újonc
Sziasztok
A Boldog tulaja lettem egy 506122-nek
Mindenkinek csak ajánlani tudom,középkategóriás mivoltához képest rendben van. És még a hangja is egész jó,pedig ezt tartják benne a leggyengébb pontnak...
A kérdésem annyi lenne mekkora külső winchestert kezel?
Az én 1,5 terrásomat viszi ahogy kell
Elbánna egy 3 terrás is?
Köszi -
-
Quaresma
aktív tag
válasz öcsi06 #119087 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nálam hiába neveztem el ugyan úgy az .srt filet. Próbáltam .sub-ot is, de a képen szereplő beállítási pont nem jelenik meg. Feliratot nem engedi hozzáadni. Mkvmerge programmal ráégettem végül, de sajnos a gyári lejátszó külön nem látta.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Samsung 65KU6172- hoz milyen átalakító segítségével tudnék 3.5 mm Jack-es fejhallgatót csatlakoztatni ?
(nincs a tv-n fejhallgató kimenet)
-
StarDeLuxe
tag
válasz Quaresma #119088 üzenetére
Melyik firmware van a tv-n, 1210.8? Ha nem, frissítsd erre. Én mellé Serviio 1.9.1-et használok. Ezzel a kombóval működik a mellé tett felirat. Elötte nekem sem látta a feliratot. Ugyanakkor frissítettem a tv-t és a Serviio - t is, így nem tudom melyik oldotta meg a problémát, de a lényeg hogy most jó.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
DarrenS
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan költözünk és új lakásunkba a falra szerertnénk feltenni a tv-t.
ue40h6500slxxh a cikkszáma, milyen konzolt ajánlanátok hozzá?Köszi
-
Quaresma
aktív tag
-
Joe004
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete rendeltem egy Samsung UE55MU8002 -t az edigitalról, meg is érkezett a doboza sértetlen volt, de amikor bekapcsoltam sajnos ez fogadott:
Talp felszerelése egy ágyon történt, megfogva pedig a két szélén volt két oldalról.
Másnap reggel rögtön szóltam nekik de nem cserélik arra hivatkozva, hogy a futárnál aláírtam, hogy sértetlen a doboz. Amit már mondtam nekik az elején is, erre vártam egy hetet..... na mind1. Van valakinek tapasztalata ilyen ügyben, mit tudok tenni? -
shotika
őstag
válasz Joe004 #119098 üzenetére
Ez kellemetlen, hivatkozz arra, hogy azt írtad alá, hogy sértetlen a doboz, és nem azt, hogy sértetlen a tv. Ha netes rendelés, akkor is élhetsz a jogoddal, hogy 14 napig, bármilyen ürüggyel elálhatsz a vásárlástól - főleg ha be van törve.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest