Új hozzászólás Aktív témák

  • VanAzAPénz

    junior tag

    válasz dnelb #15625 üzenetére

    Amúgy az S23-nál is van valami spekuláció szerintem.
    Ugye én most ezen pattogok (szenvedek, tudom, ahelyett hogy elengedném :) ) hogy valami nem kerek a software-s és a Hardwaresen mért adatok között.
    Tiszta sor hogy az AccuBattery azt olvas ki amihez a rendszer engedélyt ad, szóval nem 100%-ig megbízható, jómagam a jó minőségű USB teszterre (azokban is van fos) esküszöm.
    Pláne és itt indult el az őrület nálam, hogy 3-m másik készüléknél alig van eltérés a két mérés között. Gondoltam hátha töltő/kábel stb, de nem hiszem a Onepluso-m Warp charge technológiát használ és tök mindegy volt hogy a Vivo-mat vagy a Huawei-t töltöttem a gyái töltővel, nem volt eltérés. Talán a Samu töltőjével is próbáltam az egyiket, franc se tudja...
    BTW, igen rugózok rajta, vágom hogy el kellene engedem a témát ( amiért bocs, mert azóta ezen pörög a fórum), de engem ez érdekel és ilyenek kötnek le.
    Másoknak az okoz örömet ha virágokat fotóz meg kutyát/macskát meg a tököm tudja milyen elő organizmusokat, engem meg nem érdekel amit mindennap látok, stb :). De igyekszem tiszteletben tartani.

    Este még meglesem az ADB-s dolgot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák