Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
TODI1111
veterán
válasz Plazmacucci #16951 üzenetére
-
félisten
-
TODI1111
veterán
válasz Plazmacucci #16953 üzenetére
Én innen frissítettem [link]
-
tylerddd
veterán
Én elég sok eszközön, pl. tévén is nézem a Youtube-ot, 10-ből 7 videót. Ez nem megy (ment) a Revanced-del, cast funkció sincs benne. Innentől így bukta. A Vanced tudta anno, még évekkel ezelőtt, de ott is kilőtték egy idő után. Akkor fizettem elő.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
eltűnt a böngészőkből a "cast" funkció, amivel eddig a videókat átküldtem mobilról
stick-en át a tv-re. így néztem pl a sorozatbarát oldalról a kedvenceimet.
smart view működik, de többször akadozik, néha megáll, hiába az 5GHz-es wifi.
vissza lehet varázsolni az opciót valahogy? köszi[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
félisten
-
bigdigit
addikt
06 80 773 6486 ezt a számot az ultráról tudja valaki hívni? Yetteles vagyok és azt mondja ezt a számot nem lehet hívni. Egyébként samsung webshop. Asszony sima S23 és működik. Nem is értem mi lehet.
-
félisten
-
bigdigit
addikt
válasz Plazmacucci #16960 üzenetére
Hívott számon előfizető nem kapcsolható. roppant érdekes.
-
félisten
-
bigdigit
addikt
válasz Plazmacucci #16962 üzenetére
Nem vagyok flottás hanem sima Prime magán. Pont a flottásról meg megy.
-
félisten
-
golyós
addikt
Próbáltátok már az Ikea duál vagy mono töltőjét?
Ennyi pénzt bőven megér ha tényleg tudja a 45w, a mono 30w-ot.
Leírás alapján kompatibilis a töltési szabvány.
[link]Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
CP111
tag
válasz mgTerminator #16966 üzenetére
Itt (is) sokan ráizgulnak az IKEÁS dolgokra!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Rigormortiis
veterán
+1 a baseus cuccokra. Emagon elég gyakran le is akciózzák őket.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bferibörs
addikt
[kép] Nekem évek óta működnek IKEA.
Polcba szerelt is.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
tylerddd
veterán
válasz Rigormortiis #16969 üzenetére
Tokjaim voltak a Baseus-tól, most egy USB-C kábelt vettem, nagyon frankó, az ára is jó. Kíváncsi leszek mennyi ideig húzza majd!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
golyós
addikt
Én. Ha jó akkor minek vegyek drágábbat?
( tudom csak 2ezer a családi csomag a Yt-on )Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
mgTerminator
veterán
válasz golyós #16973 üzenetére
Nem hiszem hogy a Baseus 65W GaN töltője sokkal drágább lenne, viszont legalább megbízható és támogatja a Samsung Super Fast Charging 2.0-t és laptopot is tölthetsz vele.
Igaz nem olvastam el mit tud ez az ikeás töltő, de kétlem hogy támogatja a Samsung szabványát, így a töltés lekorlátozódik 25W-ra. Már ha ezek közül bármelyik is számítana neked.
-
golyós
addikt
válasz mgTerminator #16974 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy " a leírás szerint"
Olvasd el a leírását és utána itélkezz.
Biztos, hogy jó a Baesus, de pontosan 3x annyiba kerül.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz rhunseeker #16978 üzenetére
Én kipróbálom, mert ha nem jó visszavihető.
Pedig ugyan azt tudja mint a Baesus.
" Az USB-C töltő kompatibilis ezekkel: Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+ / gyorstöltés) és Programmable Power Supply (PPS / programozható áramellátás)."A telefon : (USB PD 3.0, AFC és QC 2.0)
Mivel a Qualcomm szabvány kompatibilis visszafelé, igy tudja a 2.0 gyorstöltést.
De nem vitatkozom, nem mondtam senkinek, hogy vegye meg, pusztán arra voltam kiváncsi, hogy használja-e valaki.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Ferenczi Áko
addikt
A frissítés óta megoldódott a tv-re kivetítés szaggatás problémája?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
klaya86
senior tag
válasz Ferenczi Áko #16982 üzenetére
Nos, nálam elég szar volt, de most simán nézhető. De még mindig nem olyan folyamatos szerintem, mint kéne. Viszont én tvt is cseréltem(nem e miatt). Az előző tvn frissítés után is ugyanolyan szar volt. Most tv csere óta sokkal jobb, de nem tudom mitől. Frissítés előtt mondjuk 10/5 volt, most nálam 10/9. Nem 100%os de jobb sokkal. Hogy picit érthetőbb legyen, ugye a szabvány az 24 képkocka /mp. Frissítés előtt nálam érzésre olyan 18 körül lehetett. Most 22-23 nagyjából.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
válasz Ferenczi Áko #16984 üzenetére
Magával a 6.1-el egyébként más problémám nincs. Ez sem vészes már. Szerintem nyugodtan nyomhatod a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
taschner
aktív tag
Kérdezném hol taláható a vírusirtó a telefonban?
A motorozás egy élmény!!!
-
őstag
válasz taschner #16986 üzenetére
Google Play Protect, ami szűr valamelyest főleg appok tekintetében, illetve a Mcaffe-t szokta ajánlani alapértelmezetten. Ha netán van Office 365 előfizetésed, akkor ingyenesen megy rá a Defender Antivirus.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
taschner
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #16988 üzenetére
Azért mert feltörték a telom szerintem és az otp adataimat tudják.Tehát alapba nics rajta?
A motorozás egy élmény!!!
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Ma szembesültem egy elég idegesítő dologgal.
A telefonom kiírta reggel, hogy ujjlenyomat használata esetén biztonsági okokból 72 órán belül pin kóddal kell feloldanom. Nem fogadja el sem a sim kártya, sem a korábban megadott telefonhoz tartozó kódot. Ujraindítani nem engedi, feloldadni nem engedi. Van megoldás, vagy csak a szervíz?
A kódok jó. A sim kártya másik telefonban működik, a feloldó kód meg minden telefonomon a születési évem, hónapom. Tipp? -
félisten
-
donnie.d
aktív tag
válasz Plazmacucci #16992 üzenetére
Force restart mit takar?
Bocsánat a tudatlanságomért, de huawei telefonjaim voltak, azokon ilyen szituációkban mindig factory resetet csináltam, csak nem tudom biztonsági okokból a samsung engedi-e, mert ugye így ellopható a telefon biztonsági okból. De, ha ez működik és leírod akkor megköszönöm. -
félisten
-
donnie.d
aktív tag
válasz Plazmacucci #16992 üzenetére
Rákerestem a youtube-on és a force restartot megcsináltam. Sim-et kivettem, a telefon újraindult, de most már fél órákra lezárja, hogy túl sokszor próbálkoztam. Rákerestem a factory resetre, és megcsináltam ahogyan a videókon volt. A telefon újraindul, közben nyomom a hangerő fel és a bekapcsológombot egyszerre, de nem történik semmi, újraindult a telefon majd a képernyő alján alábbi hibaüzenet van:
pdp backup-(fail) setup-wizard-(finish)
Egyik videóban volt, hogy ha ez jelenik meg, akkor dugjam be az adatkábelt és úgy indítsam újra, majd nyomjam a hangerő fel és bekapcsoló gombot egyszerre, de továbbra sem működik.
Ez az első telefonom, amelyikkel ennyi problémám keletkezik. -
arcitec
addikt
válasz donnie.d #16995 üzenetére
Ha semmiképp nem sikerül, és hát van a közeledben elérhető [Sestore] vagy [SES] (a lap alján az üzletek) ott van esély arra, hogy újra tudják indítani(szervíz nélkül is), vannak eszközeik. Egyeztess velük telefonon. Estleg a számla (mint tulajdon igazolása) vigyed magaddal. Ha lett eredmény írjad meg..
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
arcitec
addikt
válasz donnie.d #16997 üzenetére
Hááát szerintem egyedi eset lehetett ez nálad. Amúgy a PIN kódot - újlenyomat használata esetén - időnként kéri, biztonsági megfontolások okán, bár szerintem sok értelme így nincs, max akkor ha nem ismerné fel az újlenyomatot, illetve, ha felfele görgetsz akkor is a pin bekérés jön be.
Esetleg nem ütötted mellé és azért zárt ki, mert a 72 óra, valami okának kellett lennie?[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest