Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monstersnake
tag
válasz Callmaster #15850 üzenetére
Folytatódik .
Az utóbbi időben a sztatoszféráig lett felsz@pva a semmi mint a női napozóban.KRB
-
kuk@c
tag
Valaki próbálta már S24en a 6.1 újításait? Gondolok itt elsősorban az AI funkciókra?
Érdemes várni rá?[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezt nem értem.. Az S23 Ultra topikban kérdezed, hogy próbálta-e valaki S24-en a 6.1-es frissítés újításait?
Vagy úgy értetted, hogy S23 Ultrán próbálta-e valaki az S24-es 6.1-es frissítés AI funkcióit?Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
kuk@c
tag
válasz Ferenczi Áko #15853 üzenetére
Biztos van itt olyan aki S23U mellett használ S24-et, vagy váltott S24re, de még figyeli a tipokot.
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
TODI1111
veterán
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha már itt tartunk.. Ha kapunk egy nagyobb frissítést, és szeretnék gyári visszaállítást csinálni, milyen programmal tudok teljes rendszer mentést csinálni a telefonról? Huawei-nél volt a HiSuite..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
TODI1111
veterán
válasz Ferenczi Áko #15856 üzenetére
-
tms+
aktív tag
Nekem S23U mellett van sima S24 is. Írásnál ötletes az írásasszisztens, ezt én hasznosnak érzem, szerintem jó az AI háttérkép funkció is. A weboldalak összegzése is elég frankó. A Circle to Search is jó, de egyelőre még nem jön rutinból. Nem gondolom, hogy egyelőre világmegváltó dolgok ezek, meg nem mindenkinek hasznosak, de szerintem jók. Tetszenek a zárképernyőre kirakható widgetek is.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz TODI1111 #15859 üzenetére
Köszönöm a Smart switch tippet
Magyarul..? Szerintem nem fog megtanulni.. Bármilyen nyelvre előbb jön fordítás mint magyar nyelvre.. Egy Playstation játéknál is előbb van midnen cseh, ukrán, szlovák nyelv csak éppen magyar akad elvétve..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
TODI1111
veterán
válasz Ferenczi Áko #15860 üzenetére
Elméletileg [júliusra] ígérték.
-
tms+
aktív tag
válasz golyós #15862 üzenetére
Nekem S24-en gesztusvezérlés van beállítva, de a navigációt segítő csík ott van alul. Vagy én vagyok a béna, vagy tényleg így van, de azzal nehézkesebb elindítani a Cricle to Search-öt, mert sokszor úgy érzi, hogy felfelé húzom a képernyőt. Szóval egyelőre én azt tapasztaltam, hogy a legjobb a home gombbal használni ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
válasz mgTerminator #15866 üzenetére
Persze, meg lehet oldani, csak a CtS-csel sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.
-
TODI1111
veterán
válasz mgTerminator #15866 üzenetére
Ha csinálsz egy screenshotot ( például egy termék oldal 8 termékéről) és azt megosztod a google lens alkalmazással akkor ott is ki kell jelölnöd, hogy melyiket keresed nem? Esetleg az alkalmazás gondolatolvasó?
[ Szerkesztve ]
-
d.tiborz
aktív tag
ILO kapott egy 400MB-os, márciusi frissítést.
-
MrCsiT
addikt
válasz gyuri81 #15800 üzenetére
Én ezzel a tokkal (plusz Whitestone üveggel, igaz, az utolsót nem a legszebben tettem fel ) elégedett vagyok egy ideje:
Miközben pár Spigen-t nem szerettem, mert iszonyú csúszós volt, ez nem az..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Muerte68
addikt
Üdv mindenkinek, most lettem 23 U -tulaj, s22-őt váltottam főleg a pen miatt amit mindig is értékeltem mikor volt.
Eddig bejött a telefon, kicsit szokni kell a méretét főleg a vastagságát, de egyébként jó fogása van csak nem mindig elég nagy a zsebem
Gyári bőrtokot hol érdemes keresni samsung mintabolt, vagy lehet máshol is kapni?Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
TODI1111
veterán
válasz mgTerminator #15874 üzenetére
Screenshotot az egész képernyőről tudsz csinálni nem? Tehát ha a képernyőn van például 7 valami akkor az egészről tudsz screenshotot csinálni. Melyikre keres olyankor az alkalmazás?
-
belashx
senior tag
válasz mgTerminator #15879 üzenetére
Az én értelmezésemben nem a problémát keresi, csak arra szeretne rávilágítani, hogy sokkal egyszerűbb a karikázós keresés, mint a "screenshot-megoszt-Lens kiválaszt-keres" - megoldás.
Lehet nélküle élni? Nyilván.
Hasznosnak tűnik? Szintén.Engem nem különösebben érdekel, de ott lesz a telón belátható időn belül, akkor meg miért ne használnám, ha szűkség lesz rá?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
mgTerminator
veterán
válasz belashx #15880 üzenetére
Az Ai funkciók nem támogatják a magyar nyelvet így nekem semmi értelme nincs.
Ez a karikázós módszer se hiányzik annyira mert meg tudom oldani. Én próbáltam segíteni adni egy tanácsot egy megoldást hogy akinek ez a funkció nagyon hiányzik, kevésbé hiányozzon és kevésbé remegjen a frissítésért.
De akinek nem felel meg a módszerem, nyugodtan cseréljen S24U-ra vagy ácsingózzon a frissítés után.Én jelenleg a fold 6-ra várok nem a frissítésre
-
veterán
válasz mgTerminator #15881 üzenetére
Őszig várhatsz kb, meg lesz vagy 700 rugó. Ha nem 800.
-
veterán
válasz mgTerminator #15883 üzenetére
Volt már foldable mobilod? Mert bár nekem nem, de van a családban Z Flip 5, közelről ismerem.
Az árazása meg gyakorlatilag attól függ mennyire lesz gyenge a forint. -
-Maci-
addikt
válasz mgTerminator #15881 üzenetére
Honor Magic V2-t nézted már? Eléggé rendben van az is.
Én is várom a Fold6-ot. Főleg ennek ismeretében.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz mgTerminator #15887 üzenetére
Ha toll lenne a készülék házban akkor én bizony meg is vettem volna!
Nem biztos, hogy Samu fold-ot veszek majd. Nagyon szidják gariztats szempontból. Pici karc a zsanéron és cseszheted a garit.
Meg egyébként is, itt is csak rosszat lehet olvasn, ha gari téma van.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
mgTerminator
veterán
válasz rothfb #15884 üzenetére
Még nem volt, de valamikor el kell veszíteni a szüzességünket nemigaz?
A YouTubeon már minden létező fold 5 videót megnéztem 2-3x.
Es milyen a fold 5?
En Angliában fogom venni itt sokkal olcsóbb mint Magyarországon. Anno amikor vettem az S23Ultra-t kb 600 körülre jött ki forintban, a szolgáltatóknál meg majdnem 700-on startolt, tudom tudom volt aki lekuponozta rákészült én meg felbaszódottan bementem a Samsungba hogy nekem ez kell most azonnal és kész. Kiakasztott a Xiaomi rendesen.
-
TODI1111
veterán
-
Pug
veterán
válasz mgTerminator #15890 üzenetére
Pedig a foldable Samu vonalon hullanak a zsanerok es a kijelzok...
-
mgTerminator
veterán
válasz TODI1111 #15891 üzenetére
Nyilván egyszerűbb ha csak karikázol egyet és keres egyből, de ilyen nincs az S23U-n. Egyébként toll nélkül is működik?
Fordítani is tud magyarra a karikázással vagy jelöléssel?Pug: hatodjára csak sikerül már csinálni nekik valami normálisat... A fold 5-el mi a helyzet? Sajnos nincs túl sok időm végigolvasni a topikját.
-
TODI1111
veterán
válasz mgTerminator #15893 üzenetére
Tettem [ide] egy rövid képrnyőrögzítést. Ezt úgy csináltam, hogy a tollat ki sem vettem a helyéről.
-
veterán
válasz mgTerminator #15893 üzenetére
Én azért mielőtt kiadsz egy rakás pénzt majd érte, kézbe vennék egy hasonlót legalább, hogy lásd, mivel lesz dolgod. Nálunk a Z Flip 5 azért lett véve, mert a felhasználója nagyon szerette anno a Motorola penge telefonját, a szétnyitható Razr-t.
-
mgTerminator
veterán
válasz TODI1111 #15894 üzenetére
Aha működik, nem rossz de mondjuk nekem nem tetszik amikor így külön ablakban van a szöveg, olyan fura lesz tőle.
Nekem így ebben a formában kicsit jobban átjön a dolog, persze tudom hogy ugyan az és lehet azért mert így szoktam meg 2 év alatt kB.
Tehát az eredeti szöveget lecseréli olyanra amire be van állítva.
-
mgTerminator
veterán
válasz rothfb #15896 üzenetére
Pontosan ezt akartam tenni, venni egy Fold 3-at (tudom teljesen más mint az 5 de nem is lett volna baj mert legalább nagy lett volna a kontraszt ami miatt mégjobban bejött volna a 6) használtan max 300 fontért ami jó állapotban van, és azt használni amíg meg nem veszem a 6-ot. De sajnos ilyen 550 fonttól kezdődik és annyit nem tudok most áldozni rá
-
-Maci-
addikt
válasz mgTerminator #15898 üzenetére
Azért nézd meg ezeket élőben is.
Szerintem (kövezzetek meg) a Fold1-Fold4 nagyon nyomorék a külső képernyője. Márpedig a hétköznapokban, meló közben kell összecsukva is pötyörészni rajta. Nem lehet mindig széthajtani (szerintem). Összecsukva márpedig erősen kompromisszum. A kamera sem az igazi.
Szóval én a helyedben biztosan nem venném meg kipróbálni.
Ha lenne annyi keretem, inkább a Magic V2-vel próbálnám ki, hogy milyen az élet a Samsungon túl. Meg venném, de meg tartanám az S23U-t még 2-3 hétig, hogy össze szokunk e vagy sem.
Viszont most nem puposodik a bankkártyám a sok lóvétól, úgyhogy nem most lesz. (Illetve előbb a mocira veszem majd meg, ami szeretnék)
Egyébként meg biztos Te is tudod, hogy hardverapron mindig van 1-2 kolléga, aki be tudja szerezni újonan, de neki nem kell, ezért jó áron hozzá juthatsz, gyári garival is.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest