Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi, akik Samsung telefont, akár az S23U-t, többféle BT fülhallgatóval használtak már. Milyen előnye lenne, ha Samsung fülhallgatót vennék más gyártóval szemben? Tehát van olyan feature ezekben, ami csak azonos márka esetén fog működni? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
őstag
válasz tylerddd #15952 üzenetére
A kérdésedre csak áttételes választ tudok adni. Én Buds Live-ot használok, és nagyon kiegyensúlyozottan működik a wearable appon keresztül, nem vennék mást, mert az ökoszisztéma része, úgy, mint a Watch 4-em.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
mgTerminator
veterán
válasz Rigormortiis #15951 üzenetére
De az túl bonyolult, értsd már meg
-
Szellem.
nagyúr
Nekem van Buds-om, de nem nagyon használom, mert sajnos olyan a fülméretem, hogy egyik gumi harang sem stimmel. Hiába mosom ki a fülemet, törlöm szárazra használat elött, egyszerűen akármelyikkel próbáltam kiesik. Nekem most egy Senheiser fülesem van, illetve az fejhallgató. Zseniálisan jól szól a lehetőségekhez mérten. Tehát, az én következtetésem, hogy egy jó minőségű füles jobban szólhat mint egy olcsóbb. De a Buds jól szólt, nem volt vele gondom az említett problémáén kívül.
-
DeFence
tag
Én most fogom el kezdeni használni hamarosan az új Baseus M2S fülest. Még nem érkezett meg. Egy régi első szériás Galaxy Buds-ot fog leváltani mert a töltő tokjának valami baja lett, csak akkor tölt ha be van dugva a kábel a tokba. Nem segített semmilyen takarítás, szóval úgy döntöttem rá próbálok erre a Baseus-ra.
Utána nyilatkozok róla.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
Capella
senior tag
válasz TODI1111 #15964 üzenetére
Négyen.
Sony WH-1000XM4-et használok. Volt Sony MDR-1000X is előtte.
Amit ajándékba kaptam az S23U-hoz, azt hiszem Buds Pro volt, az nem jött be. Eleve nem szeretem ezeket a fülbedugósakat, annyira nem illeszkednek nálam. Azonban a működése se jött be annyira a Sonyhoz képest, az aktív zajcsökkentése is gyengébb a Budsnak. -
Technoman
őstag
Srácok, arra még nem gondoltatok, hogy érdemes volna kipróbálni fülillesztéket?
Én pld a régi Lypertek Tevi TWS-hez ilyet vettem és nagyon jó volt.
1. memóriahabos, tehát bennmarad (a test hőmérséklete miatt kitölti a hallójáratot)
2. A fentiek miatt passzív zajzáras (ergo, ki lehet kapcsolni az aktív zajzárt, ezzel jobb hangot és power plussssszt kapsz)
3. Plusz bass-t és hangminőséget kapsz (legalábbis nekem, a mélyhangok megjöttek)
Mo.-i forgalmazója a Muzix.
Egyetlen hátránya van, nem olcsó. -
S e t h
nagyúr
válasz Szellem. #15963 üzenetére
Anno találtam erre a problémára megoldást, aztán vagy nem mentettem el az oldalt, vagy sajnáltam rá a pénzt, de egy helyen ahol tulajdonosok bosszankodtak vki bemásolt egy linket ami egy amazon oldalra vitt.
Ott a sok vélemény szerint nem győztek hálálkodni, hogy végre egy jó gumiharang, de én meg azt gondolkodtam, hogy ne már samsung, megveszem, xar és egy külsős cég által készített dolgot kell hozzá vásárolnom, hogy legalább alapszinten oké legyen?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Muerte68
addikt
-
MrBazsi
senior tag
Srácok nektek müködik a YT revanced? Minden videóra ezt irja ki bármelyik verzió amit telepítek tegnap óta
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz TODI1111 #15964 üzenetére
Galaxy Buds+
Bánom hogy eladtam anno. Van egy kis "cápa uszony" a hátulján, amivel belekapaszkodik a füledbe. Annyira kényelmes és stabil bedugós füles azóta sem volt a fülemben.
Ja és órákig fülfájás nélkül tudtam használni, amíg a Buds Pro-t már kb. 20 perc után ki kell szednem, mert nem bírom.Szerk.:
Ahogy nézem a Buds FE is ezt a kapaszkodós dolgot viszi tovább, lehet megér egy próbát. Bár a hangzás kitudja milyen. Azt tudom, hogy a Buds+ után a Buds Pro nem volt annyival jobb hangzásban, kizárólag a zajszűrés miatt cseréltem le.
Érdekes most rákerestem a Buds+ ra és egy fotón se látszik, hogy miről beszélek.. Oké, hogy leszedhető, de gyárilag rajta van és olyan fixen, hogy azt gondoltam le sem szedhető.. félrevezető fotók vannak róla..[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
félisten
-
mgTerminator
veterán
válasz Plazmacucci #15979 üzenetére
Nekem a 19.04.37 verzió megy gond nélkül.
-
MrBazsi
senior tag
válasz Plazmacucci #15979 üzenetére
De akkor másnak hogy megy es nekem nem?
Feltelepül nekem is mind, de lejátszani egyik se jatszik le semmit. Párom szintén 23 ultraján míg vígan megy az a verzió amit utoljára együtt tettünk fel az ő és az én telómra is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
MrBazsi
senior tag
válasz Plazmacucci #15983 üzenetére
Abból is telepítettem a legfrissebbet már tegnap.
Na de most egy verzió működik a 18.05.40 de ez is csak a legujjabb microGvel, az akkorival nem.
Marha érdekes -
-
dragon1993
őstag
Ha betört kijelzőt cserélnek a Telemaxnál, akkor megmarad a garanacia?
Az új kijelzőre 6 hónap van teljes garancia idő vonatkozik? -
félisten
válasz dragon1993 #15986 üzenetére
Garancia mindig megmarad, nem lehet elveszteni Csupán senki nem fog jótállásban hozzányúlni amíg sérült. Megcsináltatod ott, és utána minden rendesen megy tovább. Keret nem sérült? Itt már nincs egyben a kijelzővel.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
golyós
addikt
válasz dragon1993 #15986 üzenetére
Igen, hivatalos szervíz.
Most cseréltettem kijelzőt Regalaxy kuponnal, IP védetség is meglesz.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
dragon1993
őstag
válasz Plazmacucci #15988 üzenetére
Ilyet tervetem venni (ismét az S23U klubban), keret / kijelző csere volt.
Köszönöm a válaszokat. -
félisten
válasz dragon1993 #15990 üzenetére
Akkor ha a papírok rendben, nem lehet gond.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MrBazsi
senior tag
-
CP111
tag
Én meg Brave alatt futtatom a YT-ot......nem kell mókolni ilyen meg olyan egyéb appokkal. Problem solved!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
klaya86
senior tag
Lerágott csont és nem is akarok senki pénztárcájában túrkalni, de YouTube prémium, 1800ft. Több eszközön is megy egyszerre természetesen és nem kell baszakodni.
-
Zsolty20
senior tag
válasz klaya86 #15994 üzenetére
Szintén YT premium, a tök fog ezzel a marhasággal foglalkozni amit konkrétan bármikor bármi szétbombázhat és oda az egész. Jön egy kattanás a Gugli részéről, mint a nintendonak az emulátorok esetén aztán kezdődhet a dara.
Mi az amit tud a vanced? Tényleg érdekel.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest