Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
CO-OP modra ezek mind jó 5letek
de mivan ha nem te vagy(vagy a másik) a márkdván?...de mondjuk game közben talizol vele...Pl. te irtod spanoddal a dögöket red forestben,megpihentek a tűznél,és jön márkdván...aztán ö továbbmegy,timeg mentek tovább gyilkolni....nektek is más küldetésetek van,meg neki is...netán duty katonák vagytok,főnök les valakiből és eccercsak jön márkdván,hogy adj neki munkát...
én igy tudnék elképzelni egy CO-OP síkot....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
VinoRosso
veterán
de jó neketek itt stalkeroztok meg a clear sky is kijön hamarosan, én meg kb fél éve szeretném kipróbálni a a priboi story modot, és még mindig jutott időm rá Nem baj már nekem is tvoj puty zavarsájice lesz nemsokára, és nekiesek én is a game-nek
[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
válasz - = Zk = - #3751 üzenetére
igen ez így nem lenne rossz csak pl mikor pályaváltások vannak, kicsit megzavarítaná a játékmenetet... meg akkor eleve nem is az eredeti sík futna a játékban hanem ki kellene találni egy "semleges" melléksíkot... az se rossz, de ettől még az alapgémet egyedül kell végignyomni
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bencom ™ #3753 üzenetére
igyvan.énis eképp gondoltam
játék elején kiválasztod szinglit nyomsz vagy co-opot.persze két külb síkon!csakhát belegondolok mekkora TELEPÍTÉSI területre lenne szüksége bár ezt már kilehet küszöbölni telepítéskor tedöntenéd el melyiket akarod installálni!
nagytervek sztem kitaláltuk a 3.STALKERT????
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bencom ™
őstag
válasz - = Zk = - #3754 üzenetére
kezdheted programozni, ha kész szólj
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bencom ™ #3755 üzenetére
ok.tiéd az elsö tech demó
-
AthlonXP
őstag
válasz proci985 #3758 üzenetére
***OL 2.0***
Az az igazság, hogy leginkább arra lenne szükségem, mert csak 5-5 kötszer van a csaposnál. Nekem meg az sokszor kevés, mert úgy megyek oda, hogy ömlik a vér belőlem és hiába nyomom be mindet nem mindíg elég. Aztán meg már nem tudok tőle venni. Az Ol 1.33-ban úgy emlékszem mindíg volt nála 20-20 adag. Az már elég lenne. Ráadásul az ellenfeleknél is alig van...
-
- = Zk = -
félisten
válasz proci985 #3758 üzenetére
hát azt pl én megköszönném
-
VinoRosso
veterán
válasz Süni 1985 F #3761 üzenetére
-
válasz Bencom ™ #3747 üzenetére
Markedtwo?
Simán lehetne csinálni egy mmofps-t, vannak frakciók célok questek. Persze ezekhez nem egy ilyen betöltögetős módszer kellene hanem folyamatosan streamelt pálya.
Frakciók: pl kezdesz Freedomként a bázisukon és onnan kapsz questet a Duty ellen. De ezzel együtt jár az is hogy a két bázis között legyen egy nagyobb csatatér.
Quest generátor végtelenítve, hozd el ezt-azt, ölj meg xy. Ha meghalsz veszíted a cuccaidat/ vagy egy részét x% eséllyel, és megkapja az ellenség vagy aki előbb felveszi.
Frakcók: Freedom, Monolith, Loner, Bandit, Militarty, Ecologist. Persze ezeket egyensúlyban kell tartani. Olyan területszerző/megtartó háborúk lennének, vagy a békésebb frakciók csak gyűjtögetnének és kereskednének esetleg egy egy event erejéig vagy valami különleges időzített questig harcolnának is.
Aztán mehetünk lefarmolni tucatnyi bloodsuckert a csápjaikért, mert kell a pénz a fegyóraJólvan hagyjuk, felébredtem. Senki nem lenne olyan állat hogy ilyen játékot megírna.
-
Bencom ™
őstag
válasz MasterDeeJay #3763 üzenetére
wos? World of Stalker
-
Grigorisz
aktív tag
válasz MasterDeeJay #3763 üzenetére
mindezt úgy, hogy az fps irányítás és mindenség megmarad.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
válasz Killer01 #3766 üzenetére
Ja van egy rakat ötletem még, csak az a baj ezekkel hogy mégha lenne lehetőségem megvalósítani akkor se kellene senkinek.
Alapszabály: a többség hülye és egyszerű, igénytelen. (legalábbis hozzánk képest)
Ez kb olyan mintha egy tudományos műsort akarnál berakni főműsoridőbe amikor a többség győzikét,mónikát, meg a többi agymosó/agyhegesztő idiótát nézni (hehe real life braintorcherer ).
Vagy ott a konzol, gyakorlatilag FPS játékot alig lehet játszani rajta mert idegesítően le van egyszerűsétve, de ugyanez a mai Pc-s játékokról is elmondható lásd cod4- alig ütnek a fegyverek hülye is tud játszani vele meg újratöltődik az élet, granyójelző, találatjelző.... Esetleg crysis, játszhatóság 0, optimalizálás szintén (ugyan más játék de a Stalker mindenben lekörözi, mert a stalker grafikájának hangulata van).Ellenpéldaként RedOrcestra, a létező legvalósághűbb ww2-es játék és az egy 2003-as UTmodból lett, mégsem kell senkinek mert baromi nehéz. (legalábbis az átlagnak nehéz játék)
Nagyon kevés játék van ami az igazi hardcore játékosok igényeit kielégíti. -
AthlonXP
őstag
válasz MasterDeeJay #3767 üzenetére
Jók az ötleteid és van igazság abban amit modassz a mostani dolkat illetően... Azé egy "Marked Two"-t meglesnék... Sztm kereslet is lenne arra, amit írtál, van annyi hülyeség már, ha azok fogynak, akkor ez is fogyna hidd el.
-
- = Zk = -
félisten
micsoda fejlesztő csapatot tart kicsiny országunk
már tudom kik hiányoztak az elsőrész programozásánál(pl barman készlete,és annak árai ,stb )
jobban járok ha kinyitom a szemem,figyellek titeket" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz Bencom ™ #3770 üzenetére
Kb még egy rakat ilyen öteletem van, ha valaki hajlandó lenne ezt mind lefordítani akkor írok én több oldalnyi játékötletet.
Én azt szeretném leginkább hogy realisztikusabb legyen. PL:Fegyverek:
Álltalában: Fegyókból rengeteg, még több, sosem elég, több európai fegyvert, megmaradt második világháborús fegyók. Banditák mászkálnának többféle Shotival Uzival, Skorpionnal vagy Loner-ek Nagantal, SVT40-el, PPSHval és persze autómata glock vagy régi rozsdás revolver.
Fegyók beragadása - Minek újratölteni ha ott van a fegyver felhúzásának animációja azt kell csak ismételni miközben kiesik egy töltény. Esetleg Ak-nál elkezdi üti a fegyvert . Le van írva néhány fegyónál hogy mennyire érzékeny.
Muníció - Tárrendszer, hiába van nálad egy rakat doboz ha nincs mibe beletölteni. A fegyóhoz tárakat kell venni és egy nyugodtabb helyzetben belepakolgatni a skulókat. Ezzel meg van oldva az hogy egyszerre túl messzire jussunk. Nincs többé kilövökegytölténytésújratöltök. Olyan lenne mint a Swat-ba.
Fejlesztések: - Ha van egy kedvenc fegyverünk akkor buheráljuk meg egy kicsit, többféle tár(Csigatár, duplatár), scope (aimpoint, Acog, reddot, esetleg hőérzékelős, éjjelátó), extrák (lézer célzó, többféle lámpa, többféle granyóvető, bajonet, helokitty-s matrica....)Sebzés: Lábonlőnek lassaban mész, karon lőnek lassaban töltesz gyengébben célzol. A golyóálló mellény nem bullet resistance-t adna hanem realisztikusan kivédené a kissebb, gyengébb golyókat. Azaz ha fejlettebb az emberkéd nehezebben nyirják ki a gyengébb ellenfelek. De pl ha valami kéziágyúval lövöldöznének akkor azt megérezné az ember.
-
Bencom ™
őstag
válasz MasterDeeJay #3773 üzenetére
Nem ér!!! Én ezeknek kb a 70%-án már ugyanígy elgondolkoztam, és hasonló álláspontra jutottam....
A tárrendszeren is gondolkodtam, hogy azt máshogy kellene, mert nem realisztikus, meg láttam olyan játékot, amiben úgy van ahogy mondod, de ennyire nem mélyedtem bele, ezt az egész tervezgetést most már tényleg komolyan kellene venni ^^a hellokittys matrica meg üt, télleg kellene ilyen bele (de nem feltétlenül azzal a macskával )
Amúgy magyarországon is vannak nagyonjó programozók, meg kell őket keresni, és akkor ez lesz az ML mod (nem Oblivion lost, hanem Hungarian Lost )
aztán majd ebből MMOFPS-t csinálni
áh, és a legjobb hogy úgy látom most nem csak én lelkesültem beamúgy a játékból én is hiányoltam nagyon a skorpió-és/vagy az izraeli uzit, hiszen elég elterjedt fegyverek... meg a kiöregedett vh-s fegyverek is jó ötletnek tűnnek... igaz akkor már tényleg lenne vagy 57298756987625-fajta lőszer, mindenbe más, és elég lehetetlen lenne a gém de igazából realisztikusabb is...
ja és ha már Nagant lesz benne, legyen benne második vh-s visszamaradt kukorica-gránát is!!!!
És mortal...
És MG-42...
És esetleg 1-2 tankba lehessen beülni, van pár a játékban...
És legyen benne lapát...
És... még sokminden!! -
AthlonXP
őstag
Egyre jobbak az ötletek! Nagyon fasza. Sztm akkor már amerikai stukik is lehetnek benne ennyi erővel és a vhs fegyverek se rosszak. Mauserrel az exos katonák ellen, yee!! Vagy a régi dobtáras Thompson. De az eredeti , aminek még fél méter volt a szórása. Ja és a tankok mindenképp, vagy legalább a BTR géppuskáját lehessen használni.
A Helló Kitty-s cucc nagyon nagy. Mekkora lenne egy rózsaszín, Heló Kittys F200-assal aprítani a red forestben. Helló Kittys BTR, vagy tank? Azé az se volna semmi. Berombolni egy olyannal a Bloodsucker Village-ba, aztán már lőni se kéne, me mikor meglátnának, sztm szívromhamot kapna mind.Bencom ™: A lapát minek? Hát sztm ásó is kéne, hogy legyen mivel kiásni a sírgödröt a hullahegyeknek. Ott állsz a sötét völgy közepén hullákkal, zombikkal körűlvéve és ásod a gödröt... A többi stalker meg lesi, hogy mit csinál a Marked Van és értetlenkedik.
Vagy mekkora lenne szívlapáttal agyonverni a Bloodsuckert ha már nincs más! Kűlső nézetből mászkálni szívlapáttal a kézben, miközben Bloodsuckerek és Snorkok elől menekűlsz... Szinte könnybe lábad a szemem a gyönyörtől..Stalker parodia, yeee!!
-
Bencom ™
őstag
válasz AthlonXP #3775 üzenetére
elmondanám neked, hogy a világháborúk során a katonák a fronton többnyire kés helyett lapátot használtak, annál az egyszerű oknál fogva, hogy sokkal nagyobbat lehet vele csapni, plusz még másra is használható...
ha valakinek rácsapsz késsel a torkára, akkor max megvágod, de ha lapáttal, akkor levágtad a fejétAmcsi fegyverek nem kellenek, legalábbis ilyen régiek, mert eléggé valószínűtlen hogy egy elzárt ukrán szteppén feltűnjenek... és amúgy nem muszáj az eredeti régi puskákat használni, hanem mondjuk átalakított egyedi verziókat (mert annak ugyanakkora a valószínűsége, hogy fennmaradjon, mint az eredetinek, ha nem nagyobb ) és mint ahogy vannak egyedi fegyverek, amiket csernobili fegyverkovácsok átalakítottak más kaliberüvé, így a tölténygond is megoldódna...
pl mg32-es vagy 42-es (32-es kézben vihető, minigun fealing , 42-esnek legjobb esetben is támaszték kell) ami mondjuk a vintar puskagolyóival, vagy ami még jobb, AK töltényeivel működne
tényleg, és apropó tárazás: nem tár lenne az AK-ban, hanem heveder 500 golyóval???
-
Grigorisz
aktív tag
Na a sok fantáziálás után inkább azt írjátok meg nekem, hogy OL1.3-ban hová lehet elbújni a kitörések ellen mert még lent sidrovicsnál is kicsinál az a szutyok ha nem figyelek.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Grigorisz #3777 üzenetére
én becsuktam magam mögött az ajtót
-
Bencom ™
őstag
válasz - = Zk = - #3778 üzenetére
"ha nem figyelek."
szerintem ő is ezen bukta be nem figyelte, csukva van e
-
- = Zk = -
félisten
-
Killer01
őstag
válasz Bencom ™ #3776 üzenetére
Hú, nagyon brutál lenne lapáttal hadonászni Lehetne az a f*sza ruszki dobtáras II Vh-s gépkarabély is benne, ha valaki tudja a nevét írja már legyenszives asszem' kb 70 skúló volt a dobtárban. Az annyira feelinges...
Grigorisz: A bárban a legkisebb a kitörés hatása (ott még a héderelő stalkerek sem állnak neki fetrengeni) , de én nyílt terepen is simán átvészelem. Csak kell hozzá 2-3 30%-os sugárzáscsökentő artifakt, meg egy normális stalkerruha.
-
- = Zk = -
félisten
embörök...Ti hogy vészeltétek át a szarkofág idegesítő sugárzását,mely azonnal öl?!
nahát meg ez a folyamatos hullámzás,meg agybuzerálás
kiborít[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
válasz - = Zk = - #3783 üzenetére
hát vigyél magaddal sugárzást csökkentő cókmókot, ne nagyon álldogálj sokáig egy helyen, a hang már ismerős kell hogy legyen Amúgy az a tetőpont, a teleporter level utána már szerintem meg sem közelíti sem hangulatban, sem nehézségben
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bencom ™ #3784 üzenetére
hát az az sztem amimi nincs TE miket használsz(tál)?
amúgy a ZENÉDet még nem hallom... érdekesen angolul beszélnek,és vmiféle dagi törpéket kell kinyiffantani!!!mire jó a 15gránát,ugyebár[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
válasz - = Zk = - #3785 üzenetére
hehh? OL mod? vagy mi? Nekem egyáltalán nem ilyen volt... És ukránul beszélnek, Ígyi ka mnye, amit linkeltem is...
Amúgy meg antirad drugs, meg tudós elsősegélycsomag, meg vodka (bár az nem ajánlott), meg cristal, meg sűn, amit érdemes oda vinni...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bencom ™ #3786 üzenetére
igen.OL 2.0...hopp.lehet nem szoltam?! sry
mert az alapban persze ukrán
hát az artifactoknak lőttek innen már nem megyünk vissza" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bencom ™
őstag
válasz - = Zk = - #3787 üzenetére
ráadásul vki azt mondta hogy OL2.0-ban nem is müxenek az artifactok... de abban nem tudok tanácsot adni, én szigorúan csak az alapgamét nyomom. Meg majd a Clear Sky-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bencom ™ #3788 üzenetére
lehet énis elkezdem(poén kedvéért)amig nincs CS!alap gáméban lehet fabrikálni a fegyvereket?vagycsak a speciálisokat...tehát bármely fegyverre rakhatok távcsövet,hangtompítót stb!
-
- = Zk = -
félisten
*** OL 2.0 ***
halihó
lent a szarkofágban,hogyan lehet kiküszöbölni az agyam manipulálását?(képernyő jobb oldalán az agy ikon)Van az amit a doki adott,de nemigazán használható.sem övre sem fejre nemtudom felrakni...help pls
ty..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
AthlonXP
őstag
válasz - = Zk = - #3790 üzenetére
Mielőtt a szarkofághoz eljutsz ki kell kapcsolni az agyat meg azokat az antennákat. Utána elvileg, ha jól emlékszem már nem lesz gond. Az alapgaméban mikor belépsz az erőmű pályára, akkor 5 perced marad, hogy bemenj a szarkofág alá, mert a sugárzás ami jön az elintéz. Ha beértél a szarkofág alá, akkor már nincs gond, ott asszem már nem lesz ilyen sugárzás. Az OL 2.0-ban viszont találkozhatsz bent 1-2 kontrollerrel. Bár sztm azok sem veszélyesek, amig nem látnak ( me magáhozszív ), de azt meg el lehet intézni.... A szarkofágban nem emlékszem más agykárosítóra...
-
- = Zk = -
félisten
válasz AthlonXP #3791 üzenetére
köszi Athlon....segítettél
de nem sokat pedig benned volt minden OL 2.0 reményem
a szitu az hogy lent vok,és 2-3 dagi törpe az amik akadályoznak.nyirbálom öket,miközben folyamatosan dobál vki tárgyakkal....ami a közelembe van repül felém...hulla,doboz stb!közben persze a folyamatos sugárzás itt halok meg pár perc után....
persze kikapcsoltam az agyat,megvolt minden...persze kivéve az idő limitet(hogy X perc és érjem el a szarkofágot mert meghalok...na ilyen nem volt)a másik érdekesség hogy ha néhol olyan helyre fordulok,kiirja hogy átlépek a köv szintre?...katt,igen.erre kint vok a szarkofágbol.... nah az milyen?!
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz - = Zk = - #3792 üzenetére
***OL 2.0***
De beértél már a szarkofág alá, ugye? Szal nem vagy kint a felszínen? Ma a szarkofág alatt má nincs sugárzás... A törpéket meg ne sajnáld! Én úgy vettem észre, hogy a minigunt szeretik nagyon. Mag a gránátvetőt és a 7.62-eseket. Vannak odalent ilyen izék, amik dobálnak téged ezzel-azzal. Én nem szoktam vele foglalkozni, mert hiába lövöldözök gránátokatm szanaszét, akkor sem szűnik meg a dobálózás. A törpéket próbálom elintézni ( meg a többi hülyegyereket ), aztán rohanok is tovább, a cél felé. Amúgy sajna nem vágom, hogy milyen sugárzás lehet még lent így hírtelen. Az hogy bizonyos helyeken kiírja, hogy átlépsz-e másik pályára, az normális, nálam is úgy van, hisz csak úgy tudod elhagyni a szarkofágot...
-
- = Zk = -
félisten
válasz AthlonXP #3793 üzenetére
***OL 2.0***
csak az a gáz hogy a szarkofágot nem ott hagyom el ahol bejöttem(ergo sétálok és eccercsak kiirja hogy átlépk-e?mondom igen..erre kintvok a szarkofág bejáratánál WTF,mondom én... )
a törpék buherálják az agyamat?tőlük dülüngélek állandóan? ugyveszem észre hogy OL-ben másabb a szarkofág TÉRKÉPE!lehetséges ez?[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz - = Zk = - #3794 üzenetére
***OL 2.0***
Sztm az egy kontroller lehet. Akkor van az a dőlöngélés, meg homályos látás, meg ilyen hülye hangot is hallassz. Meg kell keresni őt, mert az őrületbe kerget... És segíteni kell neki, hogy barátságosabbá váljon.
Csak követsd a folyosókat, előbb-utóbb meglesz az.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz AthlonXP #3795 üzenetére
*** OL 2.0 ***
ja...ha lépésröl lépésre nyomogatom az F6-ot bár az a furcsa hogy ha visszafelé mek,akkoris kipurcanok az agyam miatt sztem ezta küldit és a játékot buktam" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
AthlonXP
őstag
válasz - = Zk = - #3796 üzenetére
Töltsd újra azt a pályát, hátha vmi bug...
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz AthlonXP #3797 üzenetére
mivel lejárt a mod időm...így
megpróbáltam...hát felejtő!
megpusztulok ugyanúgy....pedig kikapcsoltam azt a sz@rt(agyperzselő).....
rohanni nem tudok,mert teljesen összezavarodik a kép....ugrál ide-oda....!
mutathatok képet,ha gondolod és naggyábol emlékszel a környezetre!....
de visszaemlékezve a SoC-ra sztem tök nemúgyvan ahogy kéne lennie.....
p.s. nekem azis fura volt hogy nem számolt vissza a szarkofág eléréséig
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz - = Zk = - #3799 üzenetére
***OL 2.0***
Hm.. Érdekesen hangzik... Mutahtanál majd képet, mert most má tényleg nem értem. Nekem olyan volt az OL 2.0-ban, hogy beléptem az erőmű pályára majd miután végigküzdöttem magam a katonákon és a néhány mutánson, beléptem a nagykapun ( az épület oldalán, a szarkofág bejárata, vagy mi..). Ott van néha egy törp ( nekem nem volt mindíg ), azt le kell lőni, aztán balra kell menni egy kicsit a lejáróhoz. Néha a törppel sem foglakozok, csak odafutok a lejárathoz. Azután tölti a következő szintet, amin már hallani a hangokat ( Ol 2.0-ban az erőműben dolgozó emberek kiabálását... ). Onnan meg már csak a feladatot követem ( vagy a kívánságteljesítőt vagy, ha megvan a pripjatyból szerzett kódfejtő, akkor a titkos ajtót keresem meg ) és befejezem a gamét. Bár ha beszélek a zöld emberkével, akkor nem szoktam elfogadni az ajánlatát és akkor kirak az erőműhöz, ahol teleportálgathatok. Onnan meg általában visszamegyek a játék eleje felé és megoldok pár mellékkűldetést, vagy ezt-azt. Szal nemigazán tudom, hogy mi lehet a baj nálad.
De ilyen "dőlöngélős" eset általában akkor következik be, ha kontroller közelébe érsz, szal sztm nálad is vmi hasonló dolog lehet...Szerk: a szarkofág eléréséig csak az alpgaméban számol, a többiben nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest