Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz VinoRosso #4198 üzenetére
én is néztem, hogy mi a fenéről van szó, de tényleg van ott egy kék ház, kb félúton a labor és a Cordon exit között. Priboiban jópár tereptárgy került a játékba, ez az egyik. lesz pár bandita is, meg egy kilátótorony, meg hasonlóak.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
$p@rr0w
őstag
(#4199) Bencom ™: Pedig warez verzióval nem lehetett csatlakozni...
(#4200) AthlonXP: Remélem csak viccelsz, a steam a többmilliós felhasználói táborával nyilván "hamis" progikat árul... Nem "patchelve vettem" a Steam frissíti automatikusan 1.005-ig az a baj hogy nem tovább, mégpedig azért mert a kiadótól vették a jogokat(THQ) majd a fejlesztők(GSC Game World) elváltak a kiadótól és ez után adták ki az 1.0006-ot ami ez miatt(?) "nem hivatalos" a Steam szerint: [link] Tehát a gond elvileg lehet az automata update rendszerrel is...
Különben próbáltam felrakni az 1.0006-os warez verziót, crackeltem, beleírtam a regeditből kivadászott () eredeti serialomat, de mindig ledobott a szerverekről azzal hogy "ismeretlen verziójú a játékom"... Egyébként meg a multi miatt vettem meg. Tehát van eredeti serialom, de mégsem tudok játszani... Szóval a legálisan megvásárolt játékomhoz lehetne valaki olyan kedves hogy megmondja hogy tudom a warez verziót crackelés vagy egyéb filemódosítás nélkül elindítani. LOL
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
AthlonXP
őstag
válasz $p@rr0w #4202 üzenetére
Akkor én értettem félre.... De ha most jól értem ( lehet hogy megint nem.... ), akkor neked most megvan az eredeti game, amit felraksz a gépre. Ezen nincs semmilyen patch, tehát ez az eredeti 1.0, ugye? Mert ha igen, akkor a pecseket le lehet tölteni ( 1.001-1006-ig ) a hivatalos oldalakról vagy akárhonnan ( gúgle rulez.. ). Ahhoz a pecshez amit linkeltem le kell tölteni az 1.005-öt ( lehet hogy csak az angol US verziót fogadja majd el ) és miután azt feltelepítetted, utána már ennek az 1.006-osnak is mennie kell. Szal ha az automata updaten nem sikerűl ( am. nem értem miért használod azt... Legalábbis azt vettem ki, hogy azt használod ), akkor te magad "manuálisan" frissítsed a gamét, me akko tökmindegy, hogy milyen pecset ragsz fel főleg, hogy a game eredeti. Én pl soha nem használom a játékok beépített updatejét, mindíg én keresem meg a neten az esetlegesen elérhető frissítéseket, javításokat. Ezzel a módszerrel még sosem volt gondom, mindíg minden játéknál működött. Am. ha jól tudom nincs is "varez" patch, mert általában az szokott előfordúlni inkább, hogy az eleve varez, tehát crackelt gaméra telepítik a megjelenő javításokat és azután a játék már nem indul el, mert a javítás felülírja a játék crackelt exéjét. ( A sok Júzer meg nem érti hogy ilyenkor miért nem megy a játék...). Persze mindez eredeti játékkal nem fordul elő, hisz azoknál nem gond ha a javítás felülírja az exét, mert az fog is működni.
-
Hun'reeth
őstag
Vicces ami megjelent mint Clear Sky gépigény.
A minimál persze.[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
M@trixfan
addikt
Alapjátékban most jutottam be a reaktorba. Kicsit csalódáas, hogy a blowout miatt nem lehet rendesen körbenézni. Lehet jólmegszívattam magam mert mert azt hittem a sugárzás lesz a legkeményebb és ezért a zöld Ecologist ruhában mentem ami majdnem ugyanolyan mint a Seva de vegyi/radioaktív terhelésre a legjobb. Erre majd szarrálőnek míg beérek és rögtön bent az első folyosón hozzámvág valami egy ládát. Tehát rupture + bulletproof kellene nagyon és nem a Military ruhában mentem. Szerintetek kezdjem újra azt a részt exo-val vagy military ruhával? Amúgy Vintar BC, Thunder S14 és 1000 db 9x39 mm fekete SP-6 lőszerel vágtam neki és betéve tudom a távolságokat a fejesekhez Meg tele vagyok a legjobb artifactekkel, de valahogy az nem ugyanolyan érzésre mint ha eleve combos a ruha.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
proci985
MODERÁTOR
válasz M@trixfan #4206 üzenetére
semmiképpen ne kezd újra. menj picit tovább, van egy rész, ahol áll két őr a folyosó végén, egyik shotgunnal ugyanazon az emeleten, amelyiken bejöttél. mellettük lesz jobbra egy nagyon sugárzó terem, aminek van pincéje is. menj le a pincébe, ott lesz egy stash, benne többek között egy exoval. military suitból is lesz 3-4 az igazi végéig, szóval nem kell visszamenni, azt a 4 őrt pedig túl lehet élni, ameddig ezt az exot felszeded. lőszer bőven elég lesz;>
-
$p@rr0w
őstag
válasz AthlonXP #4203 üzenetére
Hát még mindig nem egészen stimmel.. Az a baj hogy nem tudod mi az a Steam. Tehát ez egyfajta "online áruház program" amin keresztül megveheted, letöltheted, és használhatod a játékokak, (persze amelyeket a kiadóktól megvett, -vagy nem tudom hogy megy ez- a steam) ez eredetileg a Valve játékaihoz lett kifejlesztve (Counter-Strike, Half-Life stb.) aztán a HL2 megjelenése óta egyre több játék jelenik meg ezen keresztül (is) legtöbbször pár nappal a bolti premier előtt, és némi kedvezménnyel is akár. Viszont mikor letöltöm automatikusan a játék elérhető legfrissebb verzióját szedi le, ami sajos a fentebb említett okok miatt az 1.0005. Tehát nem én használom az automata update-t, hanem eleve az 1.0005-öt tölti le. A te szavaiddal élve akkor "patchelt játékot vettem", csak sajtos ezt előre nem közölték... Megpróbáltam letiltani az automata patchelést, és úgy letölteni, de egyből láttam a fileokon, hogy az 1.0005-öt szedi... Szóval most arra kéne megoldás hogy crack nélkül tudjam futtatni a warez verziót (eredeti exe-vel, és seriallal). Akkor talán nem dobnak le a szerverek...
-
AthlonXP
őstag
válasz $p@rr0w #4208 üzenetére
Aha.. OK. Mostmár nagyjából értem... Igen, valóban nem tom mi az a "steam", mert én soha nem vásárolok neten. Inkább elmegyek a legközelebbi boltba és ott megveszem, ami kell. Lehet, hogy nem kapok kedvezményt és nem olyan kényelmes, mint a net, de legalább tudom mit veszek és ha nem tetszik viszaviszem azt kérek másikat vagy vmi...
Persze nehogy félreérts én most nem téged akarlak ezzel idegesíteni vagy egyéb, én csak leírtam a véleményem...De az viszont érdekes, hogy nem engedi frissíten a játékot. Gondolom azt nemtudod, hogy az angol/US vagy a nemzetközi 1.005-ös pecs van-e a fent a játékon? Amit én linkeltem az, ha jól tudom csak az angol/US verziót frissíti a másiknál rossz verziót ír ki, vagy ilyesmi, a lényeg, hogy azt nem engedi frissíteni. Mondjuk én annyira még nem néztem utána, de biztos van már olyan verzió is ami a nemzetközi 1.005-öt is frissíti. Vmelyiknek jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz $p@rr0w #4208 üzenetére
A steam egy szopatás az orange box-al épp eleget szívtam annó én is.
Szerintem szedd le csak az 1.006 -os patch-et aztán húzd ki a net-et és próbáld úgy telepíteni. Aztán net vissza és úgy indít.(#4205) AthlonXP:
Tessék: [link][ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz AthlonXP #4209 üzenetére
A Steam is "régiósítva" van szóval a WW-s frissítésnek vinnie kéne... Amit nem értek, hogy miért írja hogy már updatelve van?
(#4210) Hun'reeth: Az az igazság hogy szerintem hiába rakok fel bármilyen külső patchet, mert ha fel is megy utána kérni fogja a cd-t, mivel az exe-t is átírja, a Steames verzión meg ugye nincs másolásvédelem...
Mi bajod volt az orange box-al? Azt kimondottam a Steamhez készítették.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
na meglestem azt a chaes helyet a priboiban, de én sem találtam ott semmit, volt 2 kák ház, nem tom hol kéne lennie a doksiknak, de egyikbe se lehet túl sok helyre rejteni, mert full üres mindegyik kecó. Nem tudja valaki esetleg a módosított kódot? Nem akarok keresgélni.
-
-
$p@rr0w
őstag
válasz Bencom ™ #4212 üzenetére
Na most mindenki kapaszkodjon bele valamibe! Megcsináltam! Laza 3-5 hónapot szívtam csak vele(ezelőtt már jópár más fórumra is írtam...), nemsokára készítek egy átfogó leírást angolul (is) ehhez esetleg némi segítség jöhetne... Kb annyi a lényeg hogy yasuval kell indítani a warez verziót, és az eredeti serialoddal telepíteni, persze vannak buktatók majd később részletesebben...
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
válasz proci985 #4207 üzenetére
Köszi a tippet! Annyi suit volt aztán, hogy bőven lehetett választani. Itt most kivételesen exo-ban megyek a cipelés és a golyóállóság miatt. Mekkora hangulata van a reaktornak! Komolyan mondom az ilyen játékok miatt érdemes még PC-n játszani! Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott. Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
-
Bencom ™
őstag
válasz M@trixfan #4221 üzenetére
én ott FT200-zal vagy mivel mentem meg vintarral, a gaussal egyet sem lőttem a játék során
Amúgy a wish granter környékén semmi nincs, annyi benne a pláne, hogy teleport nélkül nem lehet feljutni a szintkülönbség miatt, a teleport meg feldob egy távoli helyre, ahonnan nagyon könnyű leesni, így én kb 6-szor egymás után körbementem Aztán végre elértem a monolith lába elé, megjelent hogy kívánság kérése, akkor 180° és mentem kifelé megkeresni a monolith controllt (második végigjátszásra mármint)
Most tedd fel az OL-t és azt is vidd végig, aztán várd ki a CS-t
-
Hun'reeth
őstag
válasz Bencom ™ #4222 üzenetére
Pedig a Vintar sehol sincs a gauss pontosságához képest. Na meg a távcső nagyítása is nulla a gausshoz képest. Gaussal olyan messziről lehet leszedni az embereket, hogy még nem is látod "szabad szemmel". Én miután volt skuló hozzá csak azt vittem már.
-
-
PROti
tag
ÁÁÁ!Végig toltam 2. és végre a jű befejezést kaptam! Pedig az egyik fő küldetést meg se csináltam. Az a rész fasza amikor oda telepotrálok a kereskedőhöz!ÜDV
-
Bencom ™
őstag
válasz VinoRosso #4228 üzenetére
De nem lesz semmi baja tőle, csak a háttér kicsit összerendeződik
Hun'reeth: nem easyn játszottam, és ez még plusz rátesz vagy két nehézségi fokot
Amúgy meg a Big Ben is pisztoly Hat lövésre szedtem le vele egyszer egy pseudo giantot, és abból csak vagy 3 ment fejre (hát na menekülés közben nem lehet normálisan célozni ) -
proci985
MODERÁTOR
válasz Bencom ™ #4224 üzenetére
én gondolkoztam a pisztolyos végigjátszáson... OL 1.33ben szerintem meg lehetne csinálni, ha lehet gránátot is használni a controllerek ellen (talán gránát nélkül is megoldható lenne a dolog, vadásztam én már mindenre pisztollyal Priboi alatt, amikor kifogyott a lőszerem egy blowout alkalmával). OL 2.0ában szintén, bár a "crazy Alife@CNPP2" opciót lehet ki kéne kapcsolni. gránát nélkül meg biztos.
a vintar az esetek nagyrészében jobb a gaussnál (ritkán kell olyan távoli ellenfelet lekapni, ahova már a Vintorez kevés). természetesen 50-70 méter fölött már csak a páncéltörő és sniper round játszik. mondjuk én a gaussnál többre értékeltem az SVD/Dragunovot, ameddig ellátsz, addig ellő az is (olyan 800méter tiszta időben, és ilyen távolságról sniperkedni csak 1-2 helyen lehet), és nincs olyan bugja/featureje, hogy csak ha fejre lősz, akkor sebez, egyébként meg kb semmit. .005-.006-OL1.33-Ol2.0-Priboi1.0 legnehezebb fokozat alapján;>
M@trixfan: na, ennek örülök a vége eszméletlen fíling, avagy belesni a szarkofágba/elmenni a helikopter mellett...
*** Priboi ***
VinoRosso: ha a kék házban a bejárattól jobbra lévő szobában nincs semmi, akkor hagyd a fenébe, az összes dark valley dokut elfelejtette kirakni. esetleg próbálj meg egy ki a pályról vissza a pályára megmozdulást, ha az se megy, akkor nem fogod tudni végigvinni. a kóddal nem érsz semmit, ha nincs meg a doku... nekem is emiatt kellett félbehagynom.[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
válasz proci985 #4230 üzenetére
igen azt írtam is hogy bár csak vagy 10 percet sikerült játszanom az OL 1.33-mal de feltűnt hogy ember ellen még a pisztollyal is lehet one-shot-one-kill-t játszani
Gránát nekem sosem jött be mint fegyver, néha a k*va görgő miatt átváltott rá, olyankor azt dobáltam reflexből (de az esetek többségében emiatt elvéreztem, akkor állítottam át a fegyver-átváltást szigorúan a gombokra, és vettem le a görgőről). -
M@trixfan
addikt
Na alapjáték kivégezve. Poén, hogy több hónapig játszottam ki apránként. A Gauss viszont 1.00005 alatt is bugos. Nem fejre célozva nem sebez. Nem tudom, hogy hitbox probléma lehet-e ha még hitbox-osak egyáltalán a mai játékok... Minden esetre emiatt nem jött be annyira. Nameg 1 Gauss lövés+töltés ideje alatt leszedek két exos embert Vintarral.
-
Bencom ™
őstag
válasz M@trixfan #4238 üzenetére
bezony, ezért is nem jön be... viszont én 8-szorosára növeltem a forráskódban a sebzését, és így már ha lábon lőnek is meghalok (bár pontosan nem tudom, az ellen hol talált el, de szvsz egy villanást láttam volna, ha fejest ad, nem pedig egy csíkot valahol lenn, mielőtt meghalok )
Athlon: megelőztek. De amúgy könnyű rákeresni, én néha szörfölni szoktam jútyúbon, csak beírom hogy stalker, és kidob egy csomó videót, egész érdekesek is szoktak lenni.
-
Bencom ™
őstag
válasz Killer01 #4243 üzenetére
Ja hogy ez egy láda? Csak nézem mi olyan nagy cucc egy PSZ vadászban
A bug meg jó én is csináltam hasonlókat hogy kimentem a pályáról meg vidi is van róla, de nem voltak ilyen "feliratos falak" csupán átlátszóak, és kívülről át lehetett rajtuk menni befelé, bentről kifelé már nem mert akkor már nem volt átlátszóVinoRosso: olvass vissza, meghekkeltük a gamét rendesen, ami a fegyverek értékeit illeti.
-
VinoRosso
veterán
válasz Bencom ™ #4244 üzenetére
láda? nem hiszem hogy azt mutatná inkább a vadászt, de ez meg volt már az 1,4es patch alapgammában is. Ez a láda ha jól sejtem a bárban van, feljössz a bárból és elkanyarodsz jobbra meg balra, egyenesen és átmész egy ajtón meg mégegyen és mileőtt elkanyarodnál balra ott vannak ilyen dobozok és akoz mellett van egy ablak alatt.
Am a forráskódot azért kérdeztem, mert tudtommal ezek a beállítások .ltx fájlokban vannak amik lua szkriptek. tehát nem forráskód hanem szkript, az nem u.a. Másrészt meg az óverhalu mod fájljait láttam és már korábban említettem, hogy ezek .h kiterjesztésű fájlok, és erőteljesen C-re hajazó kód van bennük( nameg a .h az ugye c header file ) és nem értettem már akkor sem, hogy ez hogy babrálhatja a gammát, mert akkor lennie kéne egy C fordítónak a játékban amit nem igazán tudok elképzelni. szal még 1x milyen forráskód?
-
Bencom ™
őstag
válasz VinoRosso #4245 üzenetére
ltx
nem mindegy, ki minek nevezi? hálistennek nem vagyok programozó, pedig a pascalt nagyon erőltették a suliban, aztán kiderült hogy érettségin nem is kellHát psz vadász tudtommal már a legalapabb gaméban is van patch nélkül is, szóval nem értem, mi lenne benne a nagy szám...
-
VinoRosso
veterán
válasz Bencom ™ #4246 üzenetére
nem mert a forráskód az nem szkript. A szkriptet a parancsértelmező eszi meg a forráskódot meg a fordító vagy interpreter. Szal még mindig az e kérdésem hogy van e a gamában valami fordító vagy mik azok a header fileok a gamedata könyvtárban. Valamit a shaderekkel babrálnak, nem vágom, viszont eléggé C fíling. Pl.:
//lmodel.h
#ifndef LMODEL_H//lmodel.h
#ifndef LMODEL_H
#define LMODEL_H
#include "common.h"
const float getPi_dp24() {
float rPi;
rPi = ePi[3] +
ePi[2] +
ePi[1] +
ePi[0] ;
return rPi;
}
const float getPi_dp18() {
float rPi;
rPi = ePi[2] +
ePi[1] +
ePi[0] ;
return rPi;
}
const float getPi_dp12() {
volatile float rPi;
rPi = ePi[1] +
ePi[0] ;
return rPi;
}
float4 Pi_p( float4 unk1 : COLOR1, float4 unk2 : COLOR2 ) : COLOR0 {
// arguments to main are 'uncertain', and so are not const-expression optimized away
const float3 v1 = float3( 1, 1, 1 );
float
NL = unk1[0], NV = unk1[1],
F = unk1[2],
Df = unk1[3],
G = unk2[0],
Pi = getPi_dp24();
float Si_1 = (F * Df * G);
float Si_2 = (Pi * NL * NV);
return float4( Si_1, Si_2, Si_1 / Si_2, 1 );
}
...[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
válasz Bencom ™ #4246 üzenetére
Leszóljátok itt az embert....
Én most találkoztam először ezzel a páncéllal, pedig már 2-szer végigvittem az alapgámát (1.4 - 1.5) és most az OL 1.3-at (ennél adta be). Mindháromszor eszméleten sokat bolyongtam/bolyongok + keresgélek; gyilkolászok stb.
A láda tényleg a Bárnál van, abba gyűjtöm a rare cuccokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest