Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
-
volvoguy
addikt
nem azért mintha bajom lenne vele, csak hogy a realitás miatt.....de semmi gondom velem mondjuk nem szeretem a parázós játékokat, sem filmeket, valahogy az idegrendszerem nem tart ki addig....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
AthlonXP
őstag
Találkoztál Strelokkal? Az eredeti gaméban és az OL-ban is mi alakítjuk Strelokot, akkor ezek szerint a Priobyban nem? Csak kb 1 órát játszottam azzal a modal, de azt nem figyeltem, hogy abban hogy hívnak minket... Hm...
szerk: Lehet, hogy meg kéne lesnem, csak sajna az eléggé eszi a gépem...
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz AthlonXP #3085 üzenetére
ahaha. én anno beleküldtem 7 rakétát, 40-60 gránátot és nem purcant meg. meg kapott 30 fejlövést ionágyúval, de az úgy néz ki, hogy hidegenhagyja. dragunov szintén. fölös artifact meg nem volt nálam
helikoptereket valahogy le lehet szedni?
lucky meg még mindig nincs meg. jól elbújt:/
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
AthlonXP
őstag
válasz proci985 #3106 üzenetére
Talán a rakétákkal le tudod szedni őket. Sajna nálam sosincs rakéta, pedig mindíg ki akartam próbálni, de álandóan elfelejtem, pedig nem nehéz hozzájutni..
lucky rejtekhelyét egyszer asszem Xelo írta le egyszer, vmelyik korábbi hszében. Amúgy azon a pályán van, ahol a szabadságiak bázisa van. Amikor belépsz arra a pályára a játék elejétől haladva, akkor jobb oldalt van a bázis, balra meg egy falu. Az tele van snorkokkal. Végigmész a falun ( követed a rajta keresztűl futó földutat ), akkor eljutsz egy kisebb bázishoz, pár épület és néhány stalker van ott. Na ott találod meg Luckyt, legalábbis én ott láttam. Remélem megtalálod... -
volvoguy
addikt
visszamentem az első kezdőpontra, a faluba, és a padláson nincs semmilyen kabát, csak egy táska volt, azt kiüritettem, de még mindig megsebesülök, ha sugárzó helyre tévedek
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Robar
csendes tag
válasz AthlonXP #3105 üzenetére
Igen,"találkoztam" Strelokkal, vagyis csak messziről figyeltem meg távcsővel, hogy mit csinál, mert sajnos itt nem egy oldalon állunk. Akit alakítunk ebben a modban az egy katona (military) és Lt. Priboi-nak hívják. Maga az alapötlet jó, csak egy kicsit egysíkúra sikeredett a történet. Semmi egyebet nem kell csinálni, csak bizonyos dokumentumokat kell beszerezni. Vannak mellék káüldik is, de nagyjából ugyanazok, mint az OL-ban. A vége elég lehangoló és szomorkás hangulata van az egésznek.
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki bármilyen célt, csak egyet ne. Magát a boldogságot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz AthlonXP #3107 üzenetére
mmint a bloodsucker villagere gondolsz (mert azon a pályán egy fia snork nincs ), ahol az alapjátékban a controller is volt? tehát a merc bázisban lesz lucky? vagy attól jobbra a két épületnél?
remélem énis, kíváncsi vagyok a minigunra
-
AthlonXP
őstag
válasz proci985 #3111 üzenetére
Igen, arra a falura gondoltam, csak elírtam... Végülis más falu nem nagyon van ( szinte az egész gaméban..), szal nem lehet eltéveszteni... Végigmész a falun átvezető földúton, majd ott az épületeknél megleled Lucky-t. Van ott pár jármű, talán vmi buszmegálló féleség is, meg a bejáratnál asszem ilyen álcaháló van kifeszítve...
Én is csak a minigun miatt csináltam meg azt a kűldit. Azóta az a fegyver hozzámnőtt. Keményebb vagy nagyszámú ellenfél esetén nagyon jó, vagy zárt helyen. Akkor meg falat is lehet bontani vele... Viszont nehéz ( kb 44,5 kg ) és eszi a töltényt, de hatékony. Én a 7.62-es páncéltörőt ajánlom hozzá, azzal már te lehetsz a Terminátor! Főleg egy jó féle exoskeletonnal párosítva.. -
Hun'reeth
őstag
No akkor tőled kérdezem hol van az elopott dokumentum? A 2. tulajdonképpen. Az agropom és az alagút közé rakja be látszólag a térkép de ott a sugárzás nagyon erős.
Ezért gondoltam, hogy talán az alagút végén. Meg úgy is ír róla, hogy az "alagút környékén" találod.Másoknak: az alapjátékban én is voltam az alagút végén bár a hulla nem rémlik. A priboi-ben úgy tűnik összeérnek az anomáliák vagy a fene se tudja
A ruha: hááát ezt aztán szépen eldugták de szerintem túl megkönnyíti az elejét meg értelmét veszti a fejlődési ütem is (azaz, hogy a barlanghoz el kell menni a golyóállós dzsekiért amit a banditáknál mond a túsz fickó)
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Hun'reeth #3113 üzenetére
hát, az a vért egy el van dugva, kettő pedig nagyon jól jön. legnehezebb fokon kell, főleg ha az elején megtámadod a katonai őrposztot a fegyverek miatt (mint én szoktam).
tehát fogom, kinyirom, fogom az usbt, viszem barkeepnek és örülünk?
[ Szerkesztve ]
-
Robar
csendes tag
válasz Hun'reeth #3113 üzenetére
Valóban az alagútban van. Az alagút végén van egy halott stalker és nála van a papír. Ahogy bemész, a mozdony után jobbra mész egészen a falig, és ott rohanni kezdesz az alagút végéig. Kétszer beleszaladsz anomáliába, de nem vészes, mert ha közben gyógyítod magad, akkor túléled. Próbáltam középen és bal oldalon is menni, de nem lehet, mert túl sűrűn vannak az anomáliák és megfognak. Az alagút végén a bal oldalon van a halott. Közben ne felejtsd el nyomni az F6-ot.
[ Szerkesztve ]
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki bármilyen célt, csak egyet ne. Magát a boldogságot.
-
Robar
csendes tag
Itt van egy teljes leírás a Priboirol. Ez sokat segít majd, én is ezt használtam útmutatónak, mert ennek hiányában nagyon nehéz lett volna megtalálnom a dokumentumokat. Ez egy pdf formátumú leírás.[link]
-
Süni 1985 F
senior tag
Láttátok már a Legenda vagyok című filmet ???Will Smith főszereplésével.
Nem teljesen vonható párhuzam a STALKER és a film között,de akinek bejön ez a game annak ajánlom ezt a filmet mert K.jó!!!
Nekem kb ugyan azt a hatást éri el mind a 2!
HD-ben meg egészen élvezhető 5.1 hangal
Mindenképpen ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
TDI POWER
-
AthlonXP
őstag
válasz Süni 1985 F #3121 üzenetére
Az a film nekem is megvan, istenkirály!!! Tényleg nagyon jó! Teljesen egyetértek veled. Na meg Will Smith amúgy is az egyik kedvenc színészem...
-
AthlonXP
őstag
Tudna nekem valaki ajánlani egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a STALKERT ? Mármint a filmet... Mert régebben találtam egy torrentes linket, de onnan nem tudom vmiért leszedni...
-
_stick_
őstag
válasz Süni 1985 F #3124 üzenetére
-
_stick_
őstag
Elkezdtem tegnap a játékot elölről. 1szer már végigvittem, akkor átrohantam az összes pályán, de most bolyongani fogok, felfedezem az eldugott helyeket, tárgyakat, küldetéseket, stb... Feltettem a magyarítást is, hogy a történetet jobban megértsem.
Azt mondjátok meg nekem, melyik a leghasznosabb műtárgy és hol található?
-
AthlonXP
őstag
válasz _stick_ #3125 üzenetére
Na THX.. Egyenlőre divxben is jó lenne...
De a kérés továbbra is áll, szal jó lenne egy letöltési link. Nem akarom megvenni, annyira nem fontos az énnekem, csak meg akarom nézni, mert kíváncsi vagyok rá. Ha jól tudom, eleve csak orosz nyelv van, ráadásul fekete-fehér is, szal ki se írnám lemezre, így megvenni sem akarom...
[ Szerkesztve ]
-
Süni 1985 F
senior tag
Feltettem valami Winter módot!
Milyet lehet még és ez mire jó?
És hol találom a gamedata-t?Mert olyan fileokat töltöttem le amiket ide kéne bemásolni és felülírni!
Ti,hogy tettétek fel azokat a módokat pl amitől szebb lesz a grafika?!
Biztos már levan írva a topicban de nincs kedvem végigolvasni mire magtalálom!TDI POWER
-
AthlonXP
őstag
válasz Süni 1985 F #3131 üzenetére
A modok egy részét simán installálni kell, a többit meg csak be kell másolni a játék fájljaihoz. A gamedata asszem nem része az alapjátéknak, az a modokkal települ. A játék fő konyvtárában van ill. lesz. A modoknál arra figyelj, hogy a megfelelő patch telepítve legyen előtte, mert anélkül nem fog működni, ill. felrakni sem tudod némelyiket. Legalább az 1.004-es pecset rakd fel, azzal már minden mod megy.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Felraktam a Priobi-t. Nekem vhogy a környezet jobban tetszik, mint az OL modban. Annyira jó, hogy tele van fákkal, virágokkal meg egyebekkel a táj. Olyan élethűbb az egész. Az OL modban ( és az eredetiben is ) olyan idegen vhogy az egész. Kopár, színtelen, kissé egyhangú a táj. Ebben meg, olyan "éetteli" az egész. És szerencsére megy ez is simán, csak a fű részletességet kellett levennem ( de mivel ebben sokkal több a fű és zöldebb is meg virághegyek mindenfelé, így nem is tűnik fel.. ), meg az árnyékokból egy keveset, de maradt a dx9 full dinamic light meg high beállítás.. Most lesegetem még a változásokat az eredetihez képest. Tök jó volt a 2. pályán a Kívánságteljesítő a szabadban, körbetáncoltam ott hírtelen, de sajna nem lehetett felmászni hozzá. Az viszont nagyon érdekelne, hogy hogyan kerűlt oda? Vagy hogy vitték el az erőműbe? Meg ugye most már a BÁR-ban be lehet menni a "púlt mögé" is.
Viszont történetileg nem nagy szám. Annyit már ki tudtam okoskodni, hogy mindenki a "Márked Van"-t keresi ( lelábbis sokan, a kereskedőnél talált papírok alapján ). Biztosan el is kell majd tennem láb alól... Most a BÁR-ban vagyok, eddig még csak papírokat kellett keresni, ill. most már kapok a csapostól ilyen sablon kűldetéseket is ( öld meg ezt és ezt a stalkert, keress ilyen és olyan artifactot, stb szal semmi extra ).Az első pályán kaptam olyan kűldetést, hogy keressek meg valami "NPP dokumentumot" vagy mit. Azt merre találom? Nem találtam a leírásban sem, bár lehet, csak én nem vettem észre...
-
Süni 1985 F
senior tag
Feltoltam az 1.4 patch majd az 1.5
külön próbáltam ,de egyikkel sem indul a játék...
Miéééért???TDI POWER
-
AthlonXP
őstag
válasz Süni 1985 F #3135 üzenetére
Ez érdekes, mennie kéne. Pecsek nélkül megy? Általában akkor szokott ilyen gond lenni, ha nem eredeti gaméra teszik a pecseket. Azok átírják a játék indítófájlját, ezért nem mindul utánna a játék. Ebben az esetben szerezned kell egy crack filet az adott pecshez... ( vagy meg kell venned a gamét..) A pecsek nélkül semilyen mod nem fog menni sajna...
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Süni 1985 F #3137 üzenetére
Hát sajna ebben nem tudok segíten ( még priviben se ), mert nekem nem warez a game.
-
True
aktív tag
válasz Hun'reeth #3140 üzenetére
Hát wazz, nem tudom már honnét szedtem, de az biztos, hogy a játék 1/3-ánál nem meszebb... Ilyen kis narancssárgás fejecskét rak be a mapra, és ha közel megyek, elkezd rezegni a fejecske, mint a vibrációs mobil, de ezzel sértetlenül végig tudam menni a tárgyalt alagúton...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
proci985
MODERÁTOR
OLben barkeep mikor dobja ki a kill lucky küldetést? asszem első végigjátszáskor kinyirták, szal most másodszor is vsszatértem a zónába, hogy marke... izé John Matrixként rendet tegyek;>
-
Bencom ™
őstag
üdv ámberek, elkezdtem elolvasgatni a topicot, bár elég lehetetlen vállalkozás volt, de amire kerestem a választ, azt nem találtam meg végül (viszont sok érdekes dolgot meg igen )
még eléggé az elején járok, az Agropromon kutatóközpontból kellene kihozni a katonai doksikat, és baromi lassan haladok, mert mindig észrevesznek... ha megszólal a riasztó, mennyi esélyen van a túlélésre? (AK-ba töltény nulla, vagy nem tudom minek írják az AK-t... pisztolyhoz van 1200 de azzal eddig sokra nem mentem a katonák ellen).
A másik meg hogy ha szép lassan nyomulok előlre ( bár eddig még így is valaki mindig kiszúrt) akkor nemsokára reggeledik (asszem hajnal két óránál járok) az nagy baj lesz?Ja és nemrég verekedtem magam keresztül valami láthatatlan szörnyön, de két tár AK meg sem kottyant neki (ráadásul a fejét soroztam) végül egy katona szedte le, én meg őt... A pszicho-szörny meg annak ellenére amilyen ijesztő, fél tár AK-val simán leszedtem anélkül hogy komolyan megsebzett volna... 1.0001-es pachem van azt hiszem, mert a többit amikor le akartam tölteni azt mondta fizessek azt meg nem fogok Esetleg ingyenes (nem regisztrálgatós) verzió?
És a mentések elvesznének megint, ha frissítem?
Sry a sok összevissza blabláért, kicsit már késő van eddig olvasgattam(ja és jobbra fel)
Ja még valami: feltettem még kapásból a vezethető járművek modot, aminek köszönhetően a kezdőhelynél megjelent pár meseszép tragacs, mindbe bele tudok ülni és tekergetni a kormányt, csak éppen nem mennek semerre, nem lehet velük elindulni, viszont a falu bejáratánál (a pince felől) parkol egy leszakadt ajtajú UAZ a levegőben (ebbe beszállni se tudok, mivel le van szaladva az ajtaja ) és bármit vágok hozzá, kitartóan lebeg a kerités mellett. Bug e? vagy a sugárzás szárnyakat adott?
[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
válasz Bencom ™ #3145 üzenetére
u.i.: találtam egy angol nyelvű bár sajnos nem túl részletes végigjátszást... ha ennek valaki linkelné a magyar megfelelőjét, vagy ha sok szabadideje lenne és lefordítaná, nagyon nagyon megköszönném, ugyanis az angolom nem valami jó: Itt találtam még a linket.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bencom ™ #3145 üzenetére
nos, nekem még egyszer sem sikerült észrevétel nélkül bejutnom. lehet, h meg lehet csinálni (barakkba be, ablakon ki, el a két épület között és balra be az agropom ajtaján, fel a harmadikra, majd ugyanezen az útvonalon ki a barakkból a csatorna helyett a másik irányba a bejárat felé). de nekem sose sikerült. hajnali két óra... olyan 6ig nem kel fel a nap, kb háromnegyed órád van realtimeban.
szóval túl lehet élni. trükk, hogy óvatosnak kell lenni, és egyszerre max egy katona jöjjön rád. ha még van a viperbe lőszered, használd azt. ha lelövöd valamelyiket, próbálj eljutni hozzá, és a lőszert elvenni tőle. a fegyveréből is üritsd ki unload weaponnal.
autónál az valami bug lehet. jármű modnál a controlsnál állítsd be a gáz adását valamelyik gombra;> anélkül nem indulnak. és pár orosz csoda hajlamos lefulladni;>
patchelésnél mentéseid veszni fognak, de ennyit megér a dolog, még eléggé az elején vagy.
angol, fullos végigjátszás itt (képekkel, mindennel). meg komplett leírás. nagyon sokat segíthet (magyarról nem tudok):
http://stalker.heroesradio.com/patchek:
1.005
http://files.aoaforums.com/I3498-stk-ww-10005.exe.html
1.005 -> 1.006 (van vithout logging in 500ks cappal;>)
http://www.fileshack.com/file.x/11919/S.T.A.L.K.E.R.+1.0005+to+1.0006+Patch+-+Non-USDon't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Bencom ™
őstag
válasz proci985 #3147 üzenetére
én már bennvagyok az épületben de fenn a harmadikon van két katona meg a tetőn is van kettő, azok mindig kiszúrnak... viperem sincs, mert eldobáltam még az alagút legelején oda semmi kedvem visszamenni, elég hátborzongató hely, örültem hogy kijutottam onnan
kitárazni mindent kitárazok utána eldobom...jah a gázt-adás nem az előlre nyíllal van?
de azt olvastam valahol hogy ha a nulláról egyesre frissítem akkor vesznek csak el, és az egyes már fennvan... ezek szerint minden peccselésnél el fognak?
a 3-mas 4-es és (kettes van?) peccsek nincsenek meg? vagy nem kell hozzá?Olyan modról nem tud valaki hogy legyenek benne nők? Csak a teljesség kedvéért, mert azért lássuk be ahol nincsenek nők, ott emberi élet sem lehet És ebben egy darab sincs
u.i.: köszi az eddigieket
[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bencom ™ #3148 üzenetére
hm, az érdekes. lopakodni nem lehet mögöttük? viper eldobása itt még hiba. sőt, nekem ott még vészesetre shotgunom is szokott lenni súlyra figyelj, 400nál több pisztoly lőszer teljességgel felesleges.
na, nem gázadás, hanem motor indítása. szóva be kell indítani a motort, aztán lehet tolni neki.
hú, mintha .004ig vesztek volna. mind1, rakd fel az ötöst (az nem cumulative), és a hatost. hatosban kijavították az utolsó hibákat is. és utánna kezdj újat, mert pár misszió _eszméletlenül_ bugos volt előtte.
nők nincsenek a zónában pedig nincs élet
első végigjátszásra pedig érdemes mindent átkutatni. nekem úgy a negyedik végigjátszásig még voltak újdonságok hangtompítós pisztoly elején még nagyon jól fog jönni. nem sebez sokal többet, de fedezékből a banditákat egyszerűbben lehet aprítani.
elejére tippek: beszélj bessel. bes mögött van egy létra, menj fel rajta. a párkányon ki tudsz menni a tetőre. tetőről sprintből ugorj át a keletre lévő ház tetejére (térképen balra). menj a másik végére, ott van a tetőben egy lyuk, abban egy láda. ládát lődd ki a bestől kapott pisztollyal, és abban lesz egy új öltözet;> AK lőszerrel elején takarékoskodj. egy viper és egy shotgun némi lőszerrel legyen még Nálad agropomban. indulás előtt ha tudsz, tradertől vegyél first aideket. agropom után irány a Bar azonnal;>
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest