Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
-
negyven2
veterán
Ha már külön terület, akkor már ott van az a megoldás amit írtam. Mivel mindkét megoldásnál, normál Free Roam esetén csak az illúziója lenne meg, hogy ott a farmod, így inkább legyen a mostani térképen lenne. De alapvetően ugyan-úgy be kéne lépni oda mint a Moonshine shack-be.
Pl. ha a sztorit vesszük alapul, akkor úgy kell elképzelni, hogy ott az Epilogus-ban vannak helyek amik be vannak építve a kezdetéhez képest (pl. Pronghorn Ranch). Ezt Online-ban úgy lehetne megoldani, hogy ha te odamész arra a területre akkor a mostani mezös terület fog látszódni, viszont ha majd belépsz a területre (ami lehet akár egy egyszerű tábla és kis kerítéssel segélyezett bevezető út is), akkor átvált (kis töltés után) a teljesen kiépített farmra.
Ehhez részben hasonló már most is működik GTAO-ban a Cayo Perico sziget esetén. Ott ez úgy van megoldva, hogy kint a tengeren van a sziget, amit te Free Roam-ban nem látsz. Oda lehet menni, és ott lehet csinálni bármit azon a területen. Viszont el is lehet utazni a szigetre a repülőtérről (akár a beach party-ra, akár a heist prep-re). Ekkor te ugyan-úgy ott vagy Free Roam-ban, mint a többi játékos, de te nem látod őket és ők sem látnak téged (meg a szigetet se látják, te meg Los Santos-t egy eléggé elnagyolt LOD fázisban max). Ráadásul ha többen csináljátok egyszerre a Hesit Prep-et, vagy külön mentek a Beach party-ra, akkor se látjátok egymást. Vagyis ilyen módszerrel megoldható lenne egy esetleges Farm Update RDO-ban.
Persze ha a farmon vagy akkor érdemes valami korlátozást is bevezetni a farm területre. Pl. ilyekor vagy a korlátozott terület hozzáférés (szürke zóna a farm körül amibe ha bemész akkor 10-20 mp után visszarak a farmra), vagy korlátozott Free Roam (vagyis semmilyen más üzem ilyenkor nem érhető el, és maximum boltokba tudsz menni.
És mivel a Farm esetén lehetne ház is, így lenne annak is értelme. Ugyanis GTAO-ban bár nagyon leegyszerűsítve tényleg csak "kozmetikai" dolog a ház, jacht, de igazából ezeknek van funkciója is (pl. Heist indítás, jármű tarolás vagy jacht esetén különböző Free Roam és mission dolgok).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
GTA esetén minden házhoz jár garázs is, így akiknek fontos, hogy sok járművük legyen azoknak a jelenleg elérhető 8 lakóingatlan/garázs (pluszban a különböző üzleti épületekkel) elérhető tárolószám is már kevés. vagyis ott egy idő után már csak a garázshelyek miatt veszi az ember azokat.
"illetve boldog-boldogtalan a te állataidat nyírná"
Ez lenne a legkisebb probléma, mert igazából itt a helyigény lenne nagy (márha olyan méretű farmban gondolkozunk amik most is elérhető), az hogy más mit tudna ott csinálni az hasonlóan működne ekkor mint a tábor esetén amikor fent van a zászló (csak itt állandó lenne, és max. támadó NPC-ket, vadállatokat lehetne megtámadni, lelőni).Viszont ahogy írtam egy ilyen update esetén működőképesebb lenne egy RDO+ előfizetés, ahol azért fizetsz, hogy külön lobby-ba legyél. Vagyis ha kockázatok nélkül szeretnél pénzt farmolni, vagy ellenni a világban akkor megteheted, de akkor fizess havidíjat (igazából erre lenne jó a defensive mode, de sok embernek ez is kevés).
-
Plata
félisten
Azt hittem annyi év GTa után többet tudsz róla.
Haszontalan yacht.Ne már tényleg ennyire nem ismered?
És az épület sem kozmetika egy ideje már.Talán az elején a sima lakások az voltak.
Elég csak az ügynökségre gondolni,a klubra vagy árkádra,mindegyik lakás,de még is sokat tudnak.És nagyon nem csak kozmetika.Van egy sanda gyanúm hogy te már vagy 5-6 éve nem játszottál GTA-val.Legalább is az új dolgokat biztos nem ismered.Szerintem még a yacht sztorit sem toltad. -
Plata
félisten
Sok évvel ezelőtt nem?
Le toltad a Yacht sztorit?
Én egyedül is le toltam,nem mondanám hogy épp laza menet mikor egyedül egy hadsereggel szállsz szembe.Bár ami azt illeti tök fun.Egyébként meg ha van yachtod és kosatkad is az valami eszement fun.Halálba szivatni a sok idegbajos majmot aki csak lövöldözni tud,de esze az nulla.Mellelseg a yacht már víz alatt is tud lőni.
Bár az szerintem enyhén furi,de ez van.
A yacht kapott saját sztorit.
De mond Szabinak a GTA topicban hogy a yacht haszontalan,halvány fogalmam sincs hány millát szedett már vele össze afkolva vagy hülyéskedve.De eszetlen sokat az biztos. -
negyven2
veterán
Amúgy egy bizonyos szintű farm opció jelenleg is van a sztori módban!
A játék végén, kicsit bele lehet kóstolni a farmgazdálkodásba is. Vannak korábbról ismert lehetőségek, mint a favágás vagy megetetni a lovakat, teheneket, de vizet is vihetünk neki Viszont van pénzkereseti lehetőség is, ahol tejet és tojást adunk el. Tejet úgy tudunk, hogy előbb ki kell ganézni a tehén istállót, majd ezután meg tudjuk fejni a tehenet. Kétszer kell de a kettő között el kell, hogy teljen egy kis idő. miután megvan a kettő fejét a kettő tejeskannát el kell vinni a szekérhez. Persze a kettő fejés között érdemes a csirkékhez takarmányt vinni, majd megetetni őket és ezután a tojásokat vihetjük a szekérhez is. Ha rátettük a kettő tojásdobozt és a kettő tejeskannát akkor el tudjuk adni az árut és kemény $8 kapunk érte (az eladás automatikus).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Amúgy hamarosan érkezhet egy patch játékhoz (valószínűleg csak a PC-s kiadáshoz), ami valószínűleg csak a GTA-ban tapasztalható Invite-os spam bug-ot javítja majd ki.
-
Katy87
friss újonc
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni?? Tegnap vásároltam Red dead redemption 2 cd-t, valamiért leáll a telepítés. Mi ennek az oka? Xbox one-ra vettem. Köszönöm a segítséget előre is
-
Plata
félisten
válasz Katy87 #15723 üzenetére
Nem értek az xbox-hoz.
Minecraftal is mindig szenvedek rajta.
De a játék bolti vagy valakitől vetted és használt?
Xbox-os dvd-hez nincs aktiváló kód?
Aktiváld be a roksztárnál és töltsd le onnan a játékot.
Nekem a PC-s dobozos roksztár játéknál le tölthetem netről is ha nem akarok vacakolni lemezzel. -
negyven2
veterán
válasz Katy87 #15723 üzenetére
Egyrészt az már egy probléma, hogy ha a játék CD-n az (Plata: DVD-n) van, hiszen az valójában blu-ray, másrészt meg az a legegyszerűbb megoldás elég sok esetben (főleg ha gyors neted van), amit homerhamm is írt, hogy felteszed a telefonra az Xbox alkalmazást, megkeresed benne a Red Dead Redemption 2-t, és letöltőd a konzolodra vele (olyan 100GB körül van), és ha lemezen nem sérült a eredetiség ellenőrző rész, akkor azt használva tudod használni azt.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Alapvetően hack-elt account-ok által annyi megívót küldtek, hogy az már gondot okozott a játékokban. Bár RDO esetén ez nem volt annyira súlyos probléma (csak pár eset volt amiről hallottam). Ott ebben apár esetben az volt, hogy kivágot Online-ból, vagy csak szimplán lefagyot a játék, de GTAO esetén már rosszab volt a helyeztt, mert ez esetben átrakott spectator nézetbe, még akkor is ha Invite Only-ba voltál. Ez csak a PC-s kiadásokat éríntette (Social Club alkalmazás miatt), és mindkettő játék kapott szerveroldali fix-et, de a hiba maga nem lett kijavítva a játékban. Ezért jön majd hozzá patch. Mondjuk az Optimisták ezen felül még az RDO-ban lévő bug-ok javítását is várják.
-
Plata
félisten
Érdekes hír.
[link] -
negyven2
veterán
Bekerült a qabeta-ban látott frissítés a publikusnak ítélt, qalive branch-be (mind RDR2, mind RDO esetén) vagyis hamarosan érkezik egy frissítés a játkához (legalábbis PC/Steam-re biztos!), de ez nem egy tartalmi update lesz, hanem csak egy sima bugfix. Elvileg max. egy héten belül megérkezik. A legutolsó kliensoldali frissítés a játékhoz (ami szintén csak bugfix volt) 2021. szeptember 15-én jött ki)
Amúgy kicsit off lesz ez, de azért ismét elgondolkodtató az, hogy míg tavaly nyár óta nem jött semmi a játékhoz (semmi olyan ami csak timewall mögé volt téve), addig a No Man's Sky-hoz 4 darab is (ma jött ki a legújabb, Outlaws névre hallgató, eléggé sokmindet hozzá adó új tartalmi frissítés). Mindezt úgy, hogy a Hello Games teljes csapata (akik a NMS mellett még más játékokat is csinálnak) 26 fő! Ez elvileg alig kevesebb mint a RDO support team-je.
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #15733 üzenetére
Értelmes és tényleg jó DLC már vagy két éve nem jött.
Semmi új jó role,natúrpistát nem számítom bele.
Kicsit off,de ha már bug fix,holnap jön az első legendary bug,na és hozzá event is,ha csak nem dobom fel a talpam addig akkor holnap ilyenkor már az eventet tolom a legendary bugomban.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz negyven2 #15733 üzenetére
a 4500 alkalmazottból úgy kb 30 fő foglalkozik a rdr2-vel? na az szép. jól mutatja mennyire fontos a cégek. és ez a 30 ember it csinál? hm, bemegyünk és ma se csinálunk semmit. néha kiadunk egy sírós nyilatkozatot, hogy nem jön a bevétel. vagy az is lehet, hogy ez a brigád az elfekvő. ide rakják azokat az embereket akiket valamiért nem akarnak kirúgni, de nem jók semmire.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Ez az Red Dead Online support rész, vagyis, ezek azok akik az új Update előkészítéséért felelősek. GTAO esetén is kb. ennyien lehetnek (sőt a legtöbb stúdió live service alapú játékok támogatása nem igényel közvetlenül sok embert), és ott mégis meg van oldva az évenkénti kettő frissítés.
-
negyven2
veterán
válasz homerhamm #15737 üzenetére
Játék fejletész (de más fejlesztés) szempontjából is, ezek a számok (mint, hogy RDR2-t fejlesztésén 2000 ember vett részt), nem azt jelenti, hogy egyszerre egy időben is ennyien dolgoznak rajta hanem, hogy összesen ennyien (RDR2 esetén 8 év alatt). Vagyis ez a 30-as szám ez az embermennyiség akik őszesen dolgoznak egy-egy update-en. Vannak fent amúgy ilyen panel beszélgetések a neten az RDR2 szinkronjaival, és ott pl. jó pár érdekes dolgot elmondtak (mármint ami nem tartozik NDA alá). Például azt, hogy csak a voice acting és a hozzá tartozó motion/face capture munkálatok 5-6 évig tartottak. Leginkább azért mert a fejlesztés alatt rengeteg dolgot felvettek, de nagy részük a "kukába" végezete (volt is róla szó, hogy 6-7 órát vágtak ki a játékból ami alávetően egy Arthur-hoz köthető romantikus szál lett volna).
Vagyis ha valakik pl. végeznek a BH update script részével, akkor mennek máshová (lehet vissza GTA VI/RDR3-at fejleszteni. Erre írtam múltkor egy kisregényt (talán a X|S topikba), hogy a GTAO/RDO/egyéb remasterek munkálatai nem igazán befolyásolják a fejlesztés alatt lévő projecteket. Viszont ez fordítva nem teljesen igaz (vagyis, hogy ezek munkálatait bizony hátráltatni tudják az új Online tartalmak fejlesztését, mert akkor már inkább az RDO csapattól csoportosítanak át fejlesztőket.
#15739: még az taval y írta, hogy az Online kódrészből kivették a Blackjack-et és a Dominót. Mert bár bent volt hivatkozásként (sztori maradvány), de nem lehetet használni. Ez így ebben azt jelentené, hogy akkor nem lesz, de itt pont, hogy az ellenkezője lehet, mert más, szintén nem használt sztoris hivatkozás viszont maradt. Akkor arra következettetek az erre szakosodottak, hogy ez azt jelentetheti, hogy ezek átkerülnek az online kódrészhez. Sőt, még arra is volt utalás, hogy ezeket a játékokat, és még az új tartalmak elérést, használatát, Capitale-hoz fogják kapcsolni. Hiszen ez egy olyan fizetőeszköz, amit csak arannyal tudsz megvenni (vagy lassú Grind-al). Simán elképzelhető, hogy a múltkor, egy felhozott egy esetleges ingatlan/farm update-et csak ezzel lehet megvenni, fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #15743 üzenetére
Hát ha STO-ban akarsz rám vadászni akkó kösd föl a gatyád embör.
Nekem már az 1-es szintű friss karinak is alapjáraton van 600 perk-je.
Aztán meg ott van az hogy alapjáraton Legendary T6-X hajókban csücsülnek.
No és alapból minden legendary trait ott figyel nekik a hajójukon.
Valszeg annyit érzékelnél hogy a hátad mögött egy hajó a semmiből tüzel majd eltűnik.
Ma kezdtem egy új recruit eventes karit.
Kapásból ilyet kapott.
Mellesleg ő sem sima kari,hanem Vanguard fajból,ami a sima Jem Hadar genetikailag módosított erősebb változata.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #15747 üzenetére
Jé egy Leonard Hofstadter.
Egyébként a Star Trek Online pve játék,nem tudsz meg támadni,csak akkor ha be hívsz arénába,vagy be merészkedem a hivatalos pvp zónába.
PvP zóna is spéci,ugyanis nem csak egymásra kell figyelni,hanem a borgra is,mert az is aktív,a pvp zónában ugyanis épp borg invázió van,ez a leg funabb benne,régen mikor még kezdő játékos voltam imádtam versenyezni,elsőnek lenni a borg invázión és még túl is élni az ellenséges frakció játékosaival szemben igazán buli volt. -
tusi_
addikt
Sracok biztos hogy nincs vmi nehezsegi fokozat allitas a jatekban? Rejtett a konfig fajlok kozott.
Ma ellovagoltam Annesburgbol Saint Denisbe es megtamadott 4 farkas, egy puma es egy rakas homi az utonUgyan csicskaba raktam mindet, de ez mar nagyon idegesito! En csak nyargalaszni szerettem volna cinematic modban, de ezek kipeceznek engem
eat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs