Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Csalók voltak, vagy csak sima vérfürdö?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #16751 üzenetére
Csalók.Modderek.
Szinte minden session idővel elcsesződött.
Szerinted az normális ha olyan állatok járkálnak mint amilyet le fényképeztem?
De volt időjárással szórakozó modder,volt ahol az idő gyorsult fel.
Moonshine-ban az hogy mindenhonnan dőlt a gőz meg a víz,az sem volt normális.Ráadásul nem egyhelyen,hanem összevissza ugrálva.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #16752 üzenetére
Passz?
Ugye a GTA V 2013. szep. 17-én jelent meg konzolokra, és mire kijött 2015 májusban, addig a 4 konzolos kiadásból elment olyan 52 millió. Azóta tavaly szeptember 31-ig elment több mint 170 millió példány (ebben benne van minden). PC-re mindenhová egyszerre jelent meg!
SteamDB alapján így alakultak a játékos számok:
A Red Dead Redemption 2, 2018. oct. 26-án jött ki PS4/Xbox One-ra. Mire 2019. nov. 5-én kijött PC-re, addig elment belőle 25 millió példány a kettő konzolra! Tavaly szeptember végéig több mint 46 millió példányban fogyott!
Viszont ugye Steam-re csak 2019. dec. 5-én jött ki!
Illetve 2020. dec. 1-jén, kijött a Red Dead Online külön is.Ezeknél így alakultak a számok.
Red Dead Redemption 2
Red Dead Online
Ezek az adatok alapján kell ezt nézni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
Ma végeztem egy kisérletet.
Fogtam egy pecást elkaptam lasszóval meg kötöztem és be dobtam a folyóba.
1.A pasas nagyon pipa lett és kis idő múlva hulla is.
2.A pasas-t a folyó a következő kanyarnál kidobta a partra és naná hogy arra ment egy nő és visítva menekült.
3.Naná hogy menekülni kellett. -
arcitec
addikt
Ezt a zenét honnan lehetne beszerezni : [Cruel, cruel world] mp3 is jó lenne cd is, de sehol nem lelhető fel.
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #16763 üzenetére
Mármint megvásárolni fizikai, vagy digitális formátumban?
Mert ugye a kettő album és az EP elérhető szinte mindegyik streaming szolgáltatásában (Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube Music). Illetve ahol árulnak digitális zenét (pl. iTunes) ott még meg is vehetőek. És persze fizikai formátumban is létezik (CD/Vinyl).
Ez a szám is benne van, ráadásul kettő változatban is!
- Cruel World by Josh Home (ez az a változat).
- Cruel World by Willie Nelson
Az albumokat így találod meg:
- The Music of Red Dead Redemption 2 (Original Soundtrack)*
- The Music of Red Dead Redemption 2 (Original Score)
- The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP
*Ezen vannak rajta a számok
-
arcitec
addikt
válasz negyven2 #16764 üzenetére
Szia. Köszi. De hát ezeket én is megtaláltam, elvileg az az egy szám érdekelne amit linkeltem.
A lényeg az lenne, hogy másik adathordozón is tudjam használni mindenféle NET kapcsolat nélkül. Találtam olyan oldalt, ahol azt írta csak az USA-ban megvásárolható, pl az AMAZON-on van mp3 is letölthető, de sajna ide nem működik.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Plata
félisten
válasz arcitec #16765 üzenetére
Miért nem nézed meg a neten hogy nincs-e fent valahol?
Tracklist: 1. Unshaken - D'Angelo - 3:53
2. Moonlight - Daniel Lanois, Daryl Johnson, Joseph Maize, Darryl Hatcher & Rhiannon Giddens - 3:47
3. That's the Way It Is - Daniel Lanois - 4:08
4. Mountain Finale - Daniel Lanois - 2:54
5. Crash of Worlds - Rocco DeLuca - 1:46
6. Cruel World - Willie Nelson - 2:28
7. Red - Daniel Lanois - 2:15
8. Mountain Hymn - Rhiannon Giddens - 3:58
9. Mountain Banjo - Rhiannon Giddens - 2:41
10. Table Top - Daniel Lanois - 4:05
11. Love Come Back - Daniel Lanois - 3:43
12. Oh My Lovely - Daniel Lanois - 3:12
13. Cruel World - Joshua Homme - 3:38Elsőre. Másodikra olyat találtam amiben 22 szám van. [ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Ne viccelj, már régóta azt gyúrom és nem találom ...
Nem találok letölthető, megvásárolhatót...
De ez lenne a lényeg: 13. Cruel World - Joshua Homme - 3:38
Persze megtalálni ezeket, google a barátja mindenkinek , na de csak nem tom megvenni, úgy, hogy ne kelljen a pl mobilon a NET-nek mennie és pláne ha a mobil képernyőt bezárom kikapcsol.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #16765 üzenetére
Ezért írtam, hogy miként szeretnéd.
Ugye ezeknél a szolgáltatásokban, ha előfizető vagy akkor le tudod tölteni a számokat is, és Offline is lehet hallgatni őket (azon az eszközön amikre letöltötted).
Sajnos iTunes-ra nem tudok ránézni most (Android-om van, a PC még nem működik jelenet), de ott a megvásárolt számokat, albumokat elvileg DRM free-be kapod meg (vagyis bármilyen eszközön le lehet játszani). Annyi, hogy ők AAC-t árulnak nem MP3-at.
És bár mivel fizetnél érte így ez nem alternatíva, de végső esetben még ott van az a hely, vagy módszer amiről nem beszélünk itt...
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. Nemrég kezdtem el vele játszani mikor akciós volt megvettem már egyszer végigjátszottam most az online részével barátkozom. De több gondom is van, pl egy legendary állatot se tudtam még lőni úgy hogy ne küldetés adta volna. Felvittem a Naturalistet 7 ig a Tradert pedig 11 ig de akármit csinálok kolbászolok semmi. Néztem térképeket időjárás és idő egyezés is megvan de sehol semmi.. Csak a szokásos állatok. Próbáltam úgy hogy solo sessiont "csalok" de azzal se sikerült előrébb jutni. Valakinek ötlet?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy képet, hogy végre kipróbáljam ezt az elég híres játékot.
Nem most, mivel a Social Clubnál épp áll a bál, no de: Steamen épp akciós az online, gondoltam megveszem.Kérdésem: megéri-e csak online játékot játszani? Kimaradok-e valami kritikus dologból, ha nem játszok sztorit? (Mivel az első résszel sem játszottam).
Manapság van bőven mit játszani, ezért gondoltam arra, hogy hanyagolom a sztorit, és bele egyből az online lecsóba.Ez is tele van modderekkel, mint a GTAO?
Malaka!
-
.LnB
titán
válasz spleenszuru #16776 üzenetére
Szerintem a sztori nélkül nem teljes az élmény. Kivételes a sztori mód. Nem mellesleg, nagyon jó felkészülés az online részre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
montana92
csendes tag
Én is egyetértek, szerintem a sztori mód egyrészt megalapozza az online-e, másrészt (és ez már nyilván szubjektív) szerintem ezzel az elmúlt X év egyik legjobb játékát/játékélményét/történetét engednéd el.
Az, hogy nem játszottál az első részével, érdemben nem befolyásol semmit, mert a 2 annak előzménye.
Én tavaly év eleje óta nem játszottam az online-nal, de akkoriban még elég sok modder volt, nem tudom, ezt kigyomlálták-e és mennyire (nem akarok negatív lenni, de látva az online elhanyagoltságát a GTA-hoz képest, szerintem nem sok érdemi lépés történt).
-
spleenszuru
őstag
Akkor szerintem megvárok egy 80%+ kedvezményt rá, a sztori ulti verziója még 70% kedvezménnyel is 27 euro, wow.
Közben utánanéztem és igen, elég durván dícsérve van a sztori, ráadásul, ahogy látom, a kettőt nyugodtan tolhatom az 1 előtt, mivel előzménye.
Őszintén, az elsőt nem is szeretném játszani.Malaka!
-
BogyóBP
addikt
Már több kör fuvart is tettem de akkor se dobta be..Furcsa egy játék. Mindazonáltal azért nézelődök majd hátha kedvez nekem a gép. Utcai banditákba már botlottam nem is egyszer aki segitséget kért aztán lerohantak a lovam és a pénzem miatt. Egy tucat házat kikopasztottam már, hideoutokat is. Ezt a capitale-t nem erőltetem már mert rém unalmas. A sztorit most akarom majd ujra végig vinni ha lesz jobb VGA-m mert nagyon nyögvenyelősen ment a 1060 on, de tényleg elég pacek. Pár dolgot azért áthozhattak volna belőle az onlineba pl a szőrnövekedést. Ugyanakkor fogalmam sincs mire jó a szalon, sok alapvető dolgot pedig tokenhez kötöttek amit nem is értem miért. az elején elindulni onlineba szerintem nagyon nehéz ha nem fektetsz bele pénzt. Nekem nagyon lassan jött össze a 25 aranyrúd, hogy a naturalista kvát aktiválhassam belőle, a tradert már inkább megvettem. A többi kasztot nem ismerem. A vakasszony holdfényfőzőjét se vettem még meg mert az is aranyrúd. Ezek a kincsestérképek is vannak de kb minek. Volt hogy le se spawnolt a láda Vannak hiányosságok na. És akkor még a legidegesítőbbeket nem is emlitettem pl füstölgő és lángszóró állatok és emberek random megjelenése.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
philoxenia
MODERÁTOR
Megvettem most boxra a játékot, Ott viszont nyilván semmilyen fájlhoz nem lehet hozzáférni. Az angolom gyenge, így szeretnék kis segítséget a fordításhoz. Legalább a súgófájlok elérhetők valahogy? Nem fontos, hogy magyar legyen, de PC-n nyilván könnyebben olvasok/fordítok magyarra. Story mód természetesen.
-
.LnB
titán
válasz philoxenia #16782 üzenetére
Manual mondjuk van ilyen: [link]
De van a "The Complete Official Guide" [link]
Ez beszerezhető innen onnan sima pdf formában.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #16781 üzenetére
Múltkor mobilon láttam egy viideót.
Sajnos nem mentettem el,de abban az volt hogy West elizabeth-től nyugatra és New Austin-tól északra lévő zóna is teljesen megvan csinálva,Strawberry-től nem messze valami barlangban ha hülyére iszod magadat akkor ott éledsz fel,több órát mászkált a zónában ahol városok is vannak,de végül túl messzire ment és meghalt. -
Mike
veterán
Ki. Érdemes a storyt játszani, teljesen más mint az online
-
.LnB
titán
válasz philoxenia #16784 üzenetére
Kérdezz majd. Én is Xbox-on 1000-eztem ki nemrég. Amit meg nem tudok, a többiek úgy is fogják, mert ők már 1000 éve játszanak vele.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Nincsenek városok a "külterületeken". Egyedül El Presidio van megcsinálva, úgy ahogy.
-
BogyóBP
addikt
Amúgy valami értelme vagy odabilincselője van az online nak? Miután mindent elértél és megvettél? Ez a Naturalista role is nagyon idiótán van megcsinálva nagyon nehéz vele haladni.
-
MolGabi
aktív tag
válasz negyven2 #16788 üzenetére
[Egy kis adatbányászós videó Mexikóról...]
Ahogy a videó végén is írja a srác, valószínűleg a R* túl sokat akart és egyszerűen kifutottak az időből, ezzel meg is lehet magyarázni Guarma és a NA/Mexico félbemaradtságát. Az eredeti térkép valószínűleg az lehetett, ami kiszivárgott 2016-ban. Ennek oka az (logikailag az RDR1-hez igazítva) értelmetlen New Austin és a hozzá való rész John-nal bejárva, mivel Arthur a mai napig látható a Bounty Hunter menüjében, Marston-nak ott semmi keresnivalója nem lenne... Roger Clark is említette valamelyik Jutúber emberke interjúban, hogy vettek fel valóban részeket NA-hoz, de már nem emlékszik rá, mert utána annyiba maradt az a rész. Talán emlékszik valaki arra is, hogy a Jeremy Grill (azt hiszem ez volt a neve a horgász fickónak) utolsó küldetésénél még a Frontera hidat is megemlíti, eredetileg Arthur-nak, miközben sehol semmi sincs.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #16788 üzenetére
De nem mexikó felé ment.
Mexikó elméletileg a folyón túl van nem?
A csóka a videóban meg armadillo-tól északra és strawberry-től nyugatra ment,túl a határon.
Ha megtalálom tuti be linkelem neked.
De mivel a star trek fórum össze omlik ha mobilról és pc-ről is megnyitom így mindig törlöm az előzményeket mobilon. -
negyven2
veterán
válasz homerhamm #16790 üzenetére
Igen, és nem is bonyolult az egész. Kettő dolog kell még hozzá, egy olyan növényt kell felszedni, amitől a karakterünk hányni fog, és az, hogy a stamina szintünk nagy legyen.
Ha ezek megvannak akkor neki is indulhatunk. Én ezt a módszert használom az átkeléshez.
Először elmegyek pl. ide (máshol is működik, de itt nekem eddig ötből, ötször sikerült, máshol volt, hogy első pár próbálkozásra nem ment, mert feljött a felszínre).
Ha szükségünk van a lovunkra akkor ide érdemes elmenni, mert itt le tudjuk hívni.
Én a partmenti utat jelöltem be, mert úgy a legbiztonságosabb, de lehet légvonalban is menni. Csak ugye a parti dombokkal vigyázni kell, mert könnyen meg lehet csúszni. A Mexikói oldalon lévő partmenti vizekben lehetőleg ne ússzuk, mert akkor szinte egyből meghalunk. Illetve a távolabbi helyeken előfordulhat, hogy átesünk a térképen.
-
laaceee98
tag
Szasztok.
Elég tapasztalt gamernek tartom magam. 4-5 ezer óra félig-meddig profi CS (1.6, Source, GO), 10+ hazai LAN részvétellel, párszáz óra BF3, több ezer óra FIFA (03-22), ~1000 óra Dota2, ezen felül Shadow of War, Witcher 3, HALO, PayDay2, PUBG, GTA San Andreas, Vice City, párszáz óra GTA V, Dirt3, SW Battlefront, Warzone, némi WoW, sok-sok MuOnline, Gates of Andaron van már mögöttem. Csak hogy a jelentősebbeket említsem. Meg persze ezeken felül vagy száz másik PC, vagy klasszik Xbox játék, amiket kipróbáltam az elmúlt 15-20 évben.
Ebből talán érezhető, hogy műfajokat tekintve is játszottam már mindenfélével.
Decemberben alakult úgy, hogy megvettem a RDR2-t, pedig már a megjelenésekor is vonzott, csak éppenséggel akkor nem volt olyan specifikációval rendelkező gépem, amire értelme lett volna beszerezni. 130 óra alatt vittem ki a sztorit, nem siettem, sokszor csak jöttem-mentem, vadásztam, horgásztam, keresgéltem és nem is foglalkoztam a küldetésekkel. Ma végeztem a sztorival, a teljes game 87%-on áll.
Mondhatnék sok mindent, de egy valami biztos: ez eddigi gamer-létem legjobb játékélménye. Alapból szeretem az ilyen összetett, open-world műfajt, sok rejtett részlettel, milliónyi felfedezhető aprósággal, de hasonlóban még egész biztosan nem volt részem. Úgy kötött le a RDR2 (és még fog is egy darabig...), hogy közben egy cseppnyi stresszt nem okozott. Mintha egy lassú, kemény, végtelenségig kidolgozott western-sorozatot néztem volna, amiben benne vagyok és részben én magam irányítom a történéseket is. Imádtam a részleteket, a fegyverekkel való birbitelést, a revolverek tisztogatását a küldetések előtt, a lehetőségeket, a megszerezhető lovakat, a sniper puskák egymáshoz hasonlítgatását, a vadászat részleteit, a *** vadak keresgélését, a nyúzást, a pecát. A sztori meg a küldetések alakulása zseniális. A karakterek fejlődése, és ezek összefonódása hab a tortán. Majd megőrültem, mikor Arthur elpatkolt, de aztán John-nak összejött minden, ami Arthurnak nem. Nagyon kerek ez az egész. Részemről nem kéne minden évben milliónyi új játék, csak 5-6 évente egy ilyen. Respect az alkotóknak, glhf nektek.
20 év gamerség után, a Wolfenstein 3D-től kezdve, sokezer óra kockulás után mondom: ennyire még egy játék sem kötött le, mindezt úgy, hogy még most is azt érzem, hogy egy jó darabig kíváncsian ülök majd le hozzá. Csak hogy az offline mód minden fortélyát felfedezzem.[ Szerkesztve ]
Dicsőség és kondi
-
.LnB
titán
válasz laaceee98 #16794 üzenetére
Azta. Rég olvastam olyan kommentet, amiről annyira az jutott volna eszembe, hogy mint ha én írtam volna. 15 évig CS-ztem. Bár nem LAN versenyszerűen mint te, de ismertem mindenkit akkoriban, amikor aktív voltam. Ha source-ban magasabb szinten nyomultál, akkor tuti találkoztunk mi valamilyen úton módon. Viszont én Quake-eztem is marha sokat. De Dota 2-ben én is 1000 fölé mentem, ott már kezded megérteni a játékot... Csak én 4-5 éve, a PC-s Rainbow Six: Siege után, áttértem teljesen konzolra.
De a lényeg az, hogy igen a RDR2 a legjobb. Egy unikum. Decemberben el is kezdtem megírni ezt egy logout bejegyzésben, de félbe hagytam egy ideje. Be kellene fejeznem mostmár.
-
negyven2
veterán
btw. A Red Dead Redemption-el (a 2010-es), játszottál-e? Vagy ha nem érdekel-e? Ugye ez is natív 4K/30fps One/Series X-en (Series S-en meg 1440p). És bár azért főleg irányítás szempontjából látszik, hogy lassan 13 éves a játék, de nekem személy szerint a sztorija jobban tetszik. Illetve mivel én azzal játszottam hamarabb, így nekem bár hasonló a véleményem az RDR2-höz, de azért az első rész után inkább annak tökéletesítésének tűnik. Ezért is fogadom el Grath Gamepod-os értékelését (azt hiszem az 7.5 volt nála) függetlenül attól, hogy nekem ott van minden idők egyik legjobb játékai között. Vagyis röviden: én jobbnak tartom az RDR-t, de sokkal szívesebben játszok az RDR2-vel!
És még ott van az RDRN, ami lehet egy szimpla zombis DLC-nek is tekinteni, de valójában sokkal több annál!
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #16797 üzenetére
Még nem jutott eszembe sose. Furcsa is, mert azért a nagy RDR2 rajongásom mellett, illene is.
Viszont manapság egyáltalán nem köt le a gaming. Mióta végeztem az RDR2-vel, szerintem egy próbánál többet, semmivel sem játszottam. Nem élvezek semmit, nem tetszik semmi... Unom az egészet. Szóval ez nem hiszem, hogy a legjobb pillanat arra, hogy elkezdjem az RDR-t.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fénynél gyorsabban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest