Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Cshajszíím:
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Plata
félisten
RDR jön pc-re,október 29 a megjelenési ideje.
-
negyven2
veterán
Nem lesz benne... legalábbis az eredeti 2010-es multiplayer mód már a PS4/Switch kiadásban sem volt benne. Majd mod formájában lesz hozzá.
Plata: átmenet a GTA IV és a V multija között. Voltak posse-k, benne, meg pár Open World event, illetve Online-ból és menüből indítható PvP és PvE játékmódok.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Amúgy érdekességképpen... A játék PC- kiadása egy port lesz, vagyis bár kap fejlettebb effekteket meg pár új technológiás dolgot (DLSS/FSR), de alapvetően ez az eredeti 2010-es kiadása. Viszont a gépigénye ez lett az RDR1-nek:
Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel® Core™ i5-4670 / AMD FX-9590
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R7 360
DirectX: Version 12
Storage: 12 GB available space
Sound Card: Direct X CompatibleRecommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel® Core™ i5-8500 / AMD Ryzen 5 3500X
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA RTX 2070 / AMD RX 5700 XT
DirectX: Version 12
Storage: 12 GB available space
Sound Card: Direct X Compatible
Additional Notes: SSD recommendedEz meg az RDR2 hivatalos gépigénye:
Minimum system requirements
Processor: Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300
Memory: 8GB
Video Card: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Sound Card: DirectX compatible
HDD: 150GBRecommended system requirements
Processor: Intel® Core™ i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
Memory: 12GB
Video Card: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
Sound Card: DirectX compatible
HDD Space: 150GB“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Nem feltérlenül, és a GTA IV se volt teljesen az annak megjelenésekor (már mint voltak vele gondok, köztük jogos teljesítményt kritizáló problémák, de ott nagyon sokan azért sírtak, mert a tényleg elavult gépieken nem ment).
A RDR1 gépigénye esetében azért azt látni kell, hogy a megadott minimális gépigény az olyan 9-11 éves, míg az ajánlott az 5-6 éves alkatrészeket tartalmaz. Ezek egy része, lehet már nem is támogatott, vagy még éppen támogatott státusban van (vagyis lehet, hogy minimum gépigény esetén is nagyon jól fog futni, sőt az is lehet, hogy az ennél gyengébb gépeken is jól fog futni).
De ettől még kicsit vicces, hogy papíron jobb gép kell neki mint az RDR2-nek.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Feck
tag
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom Online mód a játékot, sosem tettem.. erre ez az üzenet fogad:
Valaki, ötlet? Újratelepítettem, nincs semmilyen mod. Rockstar Launcher-ből indítva is ezt írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Hát nem tudom,ez olyan-e mint nekem volt,de az RDR2 ikonjára jobb katt és futtatás rendszergazdaként.
Engem évekig szívatott,ha nem így indítottam akkor errorozott.De arra már nem emlékszem nekem error után milyen szám volt.
Úgy emlékszem a játék parancsikonjánál be is volt pipálva hogy indítás rendszergazdaként,akkor nem volt gond,egyébként nekem is error. -
Feck
tag
Köszönöm a tippet. Újratettem, hátha. Siker.
Érdekes, mert a Rockstar Launcher is valami errort ír ki belépésnél, hogy próbáljam újra a saját felhasználói fiókommal, stb. De beenged. És elindult, remélem jó lesz már.Nagyon új még, egyelőre a mentés dolgot sem értem, hogyan, s mikor, mint történik.
Illetve honnan fogom tudni, hogy online bóklászó karakterekbe futok, vagy npc-be?Meg sem merem kérdezni, hogy valaki online mert-e gépi magyarìtást, vagy akár reshade-et használni?
[ Szerkesztve ]
-
Feck
tag
Akkor nem kockáztatok!
Single playerben nincs ezzel gond, elvileg. De itt sajnos szigor van.Remek, idővel úgyis gondolom minden egyértelmű lesz
A mentés egy adott küldetés teljesítésével történik automatikusan? Vagy elég elérni egy következő checkpointot?[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Megy a meló.. Szépen haladok a szakmákkal. Már csak a Naturalist szintezése maradt hátra. De az is már 13-as szintű. Most az a metódus, hogy csinálgatom a Moonshiner szállításokat 48 percenként, közben meg farmolom a krokodilokat a Naturalist-hez. Szépen gyűlik a pénz a szállításokkal.
Néztem Naturalist farmolási metódusokat, van ennél effektívebb. De számomra ez a legnyugisabb. Ott van Largas-ban a csaj, folyamatosan spawnolnak a krokodilok. Pofon egyszerű. Gyűjtöttem már össze pecsétes szettet is. De mire spawnolt (nagyon nehezen) az egyik állat, el is engedtem azt a dolgot. Majd maximum egyszer megcsinálom mindet.
Egyébként szerintem van egy bugom jó ideje. Megszedtem magam Evergreen Huckleberry-vel. De a Monnshine recepthez valamiért azt írja, hogy nincs nálam egy darab sem.Lassan meglesz a 100-as szint is. Most sokan mosolyogtok ezen a sok száz akár ezres szintetekkel. De most már én is elérem végre.
Ha megleszek a Naturalis lvl 20-szal, akkor elkezdem majd szépen megkeresni a legendás állatokat. Most azokat is elvileg el kell kábítani? Vagy érdemesebb megnyúzni őket?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
A Stranger küldetések azok milyenek? Hogyan működnek?
Ismételhetőek, vagy ha megcsinálok egyet, az eltűnik a térképről?
És ezek egyszerű egy fázisú küldetések, vagy folytatódnak?
Tervezem még mindig, hogy megcsinálom mind, de nem akarok konkrétan utánuk nézni a spoilerek miatt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Semmi spoiler sincs, sima menj ide és tedd meg ezt, vagy hozd el azt (már ha a sima narancssárga fejekre gondolsz). egy adott személynél (aki több helyen is elérhető a térképen), 48 perc a cooldown. Annyi, hogy vannak akinek a küldetése negatív honor-t add, van aki meg pozitív honor-t.
-
.LnB
titán
Na kész lettem az összes szakmával. És még a 100-as szintet is túlléptem. Ezen most biztos mosolyogtok a ezer feletti szintetekkel.
Azt jól tudom ugye, hogy csak a Bounty Hunter-t lehet 30-as szintig szintezni?Most, hogy megvagyok a szakmákkal. Elkezdek csak úgy tenni-venni. Közben meg szállítom a Monnshine-t.
Ha van ötletetek amit ne hagyjak ki, csináljak meg, akkor írjátok nyugodtan. Most szabad a pálya.
-
.LnB
titán
Azok tervben vannak. Azt tudom úgy csinálni, hogy elkábítom, minta, aztán lelövöm és a megnyúzom? Vagy ez mindenképp két alkalom?
Néztem az online térképet, hogy megvan melyik napszakban jelenhetnek meg, és milyen időben.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én annyira nem akarom ám maxolni ezt a Naturalis-et. Vagy ad ez valami különleges dolgot ha megcsinálom? Elég volt nekem a Zoologist achi a single player módban.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
A megjelenésről azt tudom hogy ha keresem nem akar,ha nem keresem és csinálok valamit több is megjelenik.
Nekem Emerald Station felett volt/van a szeszfőzdém,ha vittem eladásra pitét van horn-ba akkor két legendás mocsok volt a közelben.Tudták a piszkok hogy nem tudom őket leszedni.Farkas és hód.
Vagy ha trader eladásom volt és brandywine drop-ból vittem szekeret annesburgba akkor megint,a süket szarvas és hód. -
Mike
veterán
Mit ne hagyj ki? Halloween Call to arms. Hangulatos a banyákkal, lángoló lábú lovakkal. Az más kérdés, hogy egyedül nem sokra mész, de ettől még érdemes megnézni. És csak novemberig van. Karácsonykor jön a tél, irtó nyomasztó, pocsék idő, minden szürke, azt is érdemes megnézni. Plusz brutális milyen hosszan megmarad a lábnyomod pl Saint Denisben, más játékban ilyet még nem láttam
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
A téli időt vágom. Akkor kezdtem az online-t legutóbb. Első amit vennem kellett, egy kabát, mert állandóan megfagyott a karim.
Ez a játék telis-tele van olyan dolgokkal, amit más játékban még nem láttunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
negyven2
veterán
Én még mindig a ~860-as szint (pontosan 866) közelében vagyok már vagy két éve. Szeretnék vele játszani, de nincs kedvem már. Nem amiatt, hogy nincs benne nekem elég tartalom, hanem csak úgy simán nincs kedvem. Amúgy valami 710-711-es szint között éred majd el a maximális 1000-es szinthez szükséges 27 millió XP felét. Vagyis a maradék 289-290 szinthez annyi XP-t kell majd összeszedni (lényegében annyit játszani), mint előtte (nekem még kb. 7 millió XP-t kell összeszedni, ami annyi amit kb. 500-as szint körül érsz el)...
-
Plata
félisten
Hát az NPC-ket sajnálnám bántani, kivéve ha rossz NPC, mint orvvadász vagy hasonló.
Játékosokkal sem szoktam, mert minek.
GTA Online-ban sem szoktam.
Kivétel ha hülye van a sessionban.
Azt lehet vegzálni, főleg ha eszetlen és passzívban lehet szívatni.
Az olyan állatokat akik észnélkül lövöldöznek mindenre jó poén felhúzni.
Egyébként néha eszetlenül toxikus tudok lenni egyik másik játékban.
Főleg ha tudom hogy nem büntetnek érte.
Néha jó poén kicsit rosszalkodni. -
.LnB
titán
válasz negyven2 #17693 üzenetére
Azt hittem, hogy ezer felé is lehet menni. Arra emlékszem csak, hogy lesokkoltam, amikor láttam a szintedet, amikor segítettél. Meg mostanában is játszottam egy Kitti nevű magyar felhasználóval, akinek szintén ilyen 800 körüli szintje volt. Az egyik sztori küldetésben kerültünk össze.
-Legendás állatoknál nem működik az aimlock RDO-ban?! Elég kellemetlen! Kontrollerrel kergettem egy ideig a legendás rókát.
-Csinálgattam a Blood Money és Stranger küldiket. Vannak ismerős karakterek, Sadie-ék például. És akkor már vágom, hogy hogyan működnek ezek a küldetések. Az első küldik előtt van egy kis átvezető. Utána viszont már listából lehet választani a feladatok közül. New Austin-ban maradt még pár, amiket nem kerestem fel. Azokat még megnézem, hogy kik adnak ott questet. Na meg 0,8 goldot kapok értük. Gondolom csak az első végigjátszásra ugye? Nem ad minden alkalommal ennyit mi?
#17691homerhamm
Én így nem tudok játszani. Már gondolkodtam, hogy talán a Single Player sztorit egyszer le kellene nyomni úgy, hogy gonoszkodom. De annyira nem fekszik az nekem..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Plata
félisten
Gondolkoztam hogy újra felteszem a játékot online miatt,ha már azt mondjátok nincs annyi csaló,csak hogy múltkor írtátok hogy nem lehet ló nevet változtatni,az én lovamnak bitang ronda neve van,de kedvelem a lovat,csak mérges vótam rokksztárra és a lovam nevében csúnya szavak vannak,ha felteszem a kedvenc lovamat el kell passzolnom?
Mert még valaki reportol.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub