Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
A látványon javit? A grafika így is eszméletlen, miért kell még javitani rajta?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Melyik renderelést választottad a reshade alkalmazásban?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
VincentVG
senior tag
válasz BogyóBP #17201 üzenetére
en nagy reshade es modding rajongo vagyok, ( foleg ha regi jatekok ujrajatszasarol van szo ) es itt is mindenki azt csinal persze amit akar, de talan ez az egyetlen jatek ahol szerintem csak rontani lehet az alap grafikan - annyira gyonyoru egy ultra/4k settingben.
mondjuk a high res textura nem tudom mit tud, arra lehet h en is ranezek
-
BogyóBP
addikt
ÉN is észrevettem ilyen életlenséget a játékban de azt hittem csak a szemem szar. Az elején ahol havas ott még elmegy de ahogy lejönnek a hegyről a kép megváltozik. Lehet ránézek erre a reshade re, bár nem írták mit és hogyan kell bekapcsolni Nálam maxon van a grafika.
-
VTom
veterán
válasz SenorGrande #17207 üzenetére
Ki vannak kapcsolva.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
Megnézem este, a reshade FXAA jobb szokott lenni, mint a játékbeli AA-k.
AA nélkül nekem is éles, de úgy meg okádék a növényzet. Bármit rákapcsolok, akkor homályos lesz, attó függ, hogy mennyire, hogy mit kapcsolok.De kelleni fog a nagyobb felbontású textúra pakk is.
-
PuMbA
titán
válasz BogyóBP #17209 üzenetére
1080p-n igen, egyértelműen homályos Ez azért van, mert ekkora felbontás túl kevés a játékban lévő TAA élsimítási megoldásnak. Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy a játékban a Resolution scaling beállítást felnyomtam 1.5x-ösre, így 1440p felbontás körüli képet számol a játék és a FullHD monitoromon már éles is lett a kép.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
ÉN inkább azt vettem észre hogy a rdr2 inkább fakó mint nem éles..De szerintem jól van az úgy.
-
VincentVG
senior tag
nem dobok be kepet, mert ahany monitor / szinbeallitas /felbontas /pc config / etc annyi verzio lesz + ugye az izlesek, de 4090-el (modding nelkul) minden ultran 4k, 120 fps DLSS el egy LG OLED en tokeletes.elesseg, szinek minden. ( nekem persze.... de hozzatennem lattam mar ezt azt. )
-
MolGabi
aktív tag
-
arcitec
addikt
válasz MolGabi #17218 üzenetére
Ez most mi is? Ha jól látom nem hivatalos. Külön reg kell ide? És ha telepítve van mit lehet itt csinálni, mire jó? Ehhez nem lesz hivatalos dlc küldetés igaz? Akkor meg, csak itt csatangolni? Azért mazochista nem vagyok.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
MZsoltee
veterán
Anno megvettem az Online steam-en. Most a nyomorult rockstar launcher zaklat, hogy jelentekzzek be. Nem tudok játszani. Lövésem sincs milyen emailcímet állítottam ide be anno. Ezt a sz@rt valahogy ki lehet kerülni?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
arcitec
addikt
válasz MZsoltee #17220 üzenetére
A helyzet az, hogy nem sz@r és nem nyomorult, mert ahogy szeretnéd, úgy bárki be tudna jelentkezni hozzád, hogy szétcsesszen mindent amire így is van példa. Szóval a hiba önnél van tisztelt felhasználó, nem is kicsi. Léteznek jelszó kezelők, talán használni kéne.
Írj az ügyfélszolgálatnak, ha tudod bizonyítani, hogy bizony TE vetted és a tiéd is, akkor talán van esélyed ...[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz arcitec #17221 üzenetére
Örülök, hogy a rockstar kiad 4-5 évente egy játékot, lehet az még nagyon jó is, de ehhez nem kell launcher, fölös. Ha akar csináljon, de ha eladja steam-en a játékot, akkor a steam és a RS kliens ezt játsza le és se telepítenem, se loginolnom ne kelljen még egy launcherben.
Tudom bizonyítani hogy a steam-en megvettem a játékot, de ehhez semmi köze nincs a Rockstarnak.
Az szintén nem életszerű, hogy amennyiben évente játszok 6-8 órát a játékkal ahhoz külön accot hozzak létre és küzködjek vele, mert a haverokkal akarunk egyet lőni vadnyugati környezetben, vagy az új vason akarok futtatni egy banchmarkot. Ennek az erdeménye annyi, hogy akkor inkább elő sem veszem az egészet.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
VTom
veterán
válasz MZsoltee #17222 üzenetére
Egyetértek a launcher dologgal, enegm is rohadtul idegesít, hogy Epic store-ban vettem meg a játékot, de feltelepíti hozzá a R* launchert, így ha indítom, akkor az epic launcher elindítja a R* launchert, az meg a játékot, és mind a két helyre be kell lépnem, rohadt idegesíő pl. frissítés esetén, mert ilyenkor az Epic launcher semmit sem böfög vissza, egyszerűen csak nem indul a játék. Csak ha a R* launchert külön indítom el (amihez normál esetben semmi közöm nem lenne), akkor derül ki, hogy frissített, és újra be kell lépni..
Másrészről viszont a jelszót elefejteni még oké, a k*rva sok launcher miatt érthető, de a regisztrált email-re azért emlékezni szoktak.
-
Plata
félisten
Nem tudom mi a szöszt rinyáltok ezen a rockstar launceheren,az is baromság hogy más steames játék nem kér más launcher-t.
Legalább 30 olyan játékom van steamen amihez kell másik kliens is,általában ha fut steam mellette még megy vagy 4-5 másik baromság.Most például 97,5 órája nyúzok egy steames játékot,de csak úgy indul ha egy másik cég launcherébe be vagyok lépve és még a játék külön launchere is elindult.[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Attól, hogy ez válik az iparági sztenderd,é hogy minden játékgyártó 1-2-3-5 járékra különlaunchert csinál még nem jó. Kell-e nekem tudni, hogy melyik játékot ki gyártja, melyik launchert kell oda letöltenem, ahhoz milyen accom van, ahhoz milyen pass-om.
Megvettem steam-en, abban szeretném letölteni, rákattintani és játszani, nem adminisztrálni! Szerintem ez nem egy nagy kérés. Érdekes egy Witcher, CP 2077, Total war, Civ ezt meg tudja tenni...
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Plata
félisten
válasz MZsoltee #17230 üzenetére
Nekem még nem okozott gondot hogy megjegyezzem az accom meg a kódját,pedig nálam úgy van hogy ne jegyezze meg és minden indításnál én adom meg.
Nos a witcher Cp total war és civ nem érdekel,sőt bánom is hogy egyik másikat voltam olyan bolond hogy megvettem,mert csalódás volt.
Ciki,de nem is emlékszem hol van a witcher,nem sima van meg hanem valami spéci amiben minden rész megvan. -
András12345
aktív tag
Attól hogy sok-sok játék is több launchert használ egyszerre, attól még egy felesleges baromság. Jó neked hogy mindenhez meg tudod jegyezni a jelszavaidat (vagy egy jelszót használsz mindenhova ), de van akinek ez nem egyértelmű. Hónapok óta nem RDR2-ztem, és ha most ki lennék léptetve a rockstart launcherből kb 10 percig anyáznék mire rájönnék, hogy oda vajon mi is volt a jelszó...
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz András12345 #17233 üzenetére
Egy jelszó mindenhova elég hülye húzás lenne.
Ha star trek-et el akarom indítani kapásból két jelszó kell.Meg két accnév is.
Mellesleg nem csak jelszó kell,de van öt authenticatorom.
Az ám az extra szopás ha telefont cserélek.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz András12345 #17235 üzenetére
Mázlim van,még soha nem hagytam el egy telót sem,sőt még tökjó állapotban megvan az egyik 20+ éves telóm is,többi nem mert elkallódtak miután nem használtam őket.A modernek meg már nem is maradnak meg mert tönkre mennek teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
De tényleg nem értem az embőröket. Elfelejti a jelszót, ha sokáig nem használja. Bizony ezzel én is így vagyok. Rengetek regisztrációm van. Sok sok már el is avult és mind más jelszóval többnyire. Ki jegyzi ezeket mind meg? SENKI. De kell egy biztonságos nyilvántartás, valahol, akárhol, amit csak és csak is TE tudsz.
Príma jelszó kezelők vannak és csak annak a jelszavát azt az egyet kell megjegyezned, de azt aztán jól, mert ha azt nem tudod részben annyi, de csak részben, mert lehet menteni mindent, csak ésszel, csak ésszel, mint mindent. Aki meg nem, az úgy járt ..
Ja PLATA, telefont cserélni mára már pl android 13-14-től gyerekjáték, ráadásul az állam ad törlőkódot amely segítségével biztonságosan lehet letakarítani a régit, na meg az újabbakat nem is tudja senki sem visszaállítani.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz arcitec #17238 üzenetére
Asse tom milyen android van a telómon azon kívül hogy android,utoljára akkor érdekelt a telefonom amikor még szét lehetett szedni darabjaira és cserélgetni az alkatrészeit.
Telefonáláson kívül max arra használom hogy felnézzek netre ha úton vagyok vagy olyan helyen ahol nem tudok gépről írni.Van olyan hét amikor napi 25 percet használom a telóm,ezt a teló mondja nem én,folyton csesztet ilyen baromsággal is. -
homerhamm
addikt
Szegény úr elaludt gitarozás közben.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Radírka
újonc
A Red dead Redemption 2-ben az epilógusnál tartok, egészen pontosan Sadie Adlerrel megyünk a James Langton küldetésre, amikor Shane Finley-t kellene visszaszereznünk egy másik fejvadásztól. Odaérünk a helyszínre, s nem történik semmi. Néztem egyéb gameplay videókat, ilyenkor mindenki másnál van vmilyen iterakció, sőt John még döntést is hozhat, h ő inkább harcolna, mintsem ott várjon fent a hegyen. Nem tudok mit tenni, ha levadászom a fejvadászokat, ha nem, a játék meg se mozdul, csak vár, s nem történik semmi. Nem fagy meg, minden működik látszólag, de vmilyen script biztosan nem aktiválódik, mert a helyszínre érve semmi sem történik. Levadásztam mindenkit, akik ráadásul vissza se lőttek, felhoztam Sadie-nak Shane-t, s akkor se megyünk tovább a történetben. Volt bárkinek ilyen tapasztalata? Mi lehet/volt erre a megoldás?
-
VincentVG
senior tag
válasz Radírka #17247 üzenetére
remelem megoldodik. en is net-en turtam ra anno, mert csak itt volt problema ( feldobtam egy magyaritast nalam az kavart be )
"If your on PC and using mods take out Version.dll from the game directory
version.dll is required for mods to work but soft locks some missions like the ones at pronghorn and this one
put version.dll back in after you finished the mission"
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest