Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz homerhamm #15695 üzenetére

    Kapunk majd RDO+ előfizetést ide is :DDD

    De amúgy mi lenne az ideális (és értelmesen megvalósítható) update?

    Saját ház, ingatlan? Ami szép és jó lenne, de igazából nagyon sok haszna nem lenne (kvázi egy nagy kozmetikai dolog az egész). Talán egy bűnbarlang. De az már inkább egy külön pénztermelő üzem lenne, mint a Moonshine Shack, mint sima lakóház.

    Farm? Annál meg ott a probléma, hogy bár a térkép nagy, de nem olyan nagy, hogy azt normálisan meg lehetne csinálni. Mármint, hogy elhelyezni úgy, hogy ne az legyen, hogy 10 másik játékosnak is ott van (zárt helység esetén ez nem gond, de egy farm azért nem a föld alatt van). Persze lehet rá megoldást találni, de azok nagy része illúzió rombolóbb lenne mint az, hogy csak 5 Moonshine shack van.

    Vagy Heist? Bár ezt lenne a legkönnyebben megvalósítani, de sajnos ott van, az, hogy 1898-ban azért egy bankrablás, vonatrablás (Casinó hajó) azért nem igényelt annyit tervezést mint ami pl. egy GTA-s Hesit esetén.
    Ráadásul hiába lophatsz aránylag sok pénzt, ha nincs mire elkölteni! és igazából ez az RDO jelenlegi legnagyobb problémája, hogy pénzt már most is sok mindennel tudsz keresni, de elkölteni nem igazán tudod. Kivéve ha olyan vagy aki pl. minden kabátot, csizmát, zoknit is megveszel, mert miért ne.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák