Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oska24
tag
XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
sandró60
addikt
Üdv mindenkinek!
Van egy telefon tükrözés problémám!
Amikor valamit át karok játszani(tükrözni) Samsung Tv-re.
Van,hogy felismeri a tévét van,hogy nem.Pedig egy hálózatban van a tévével.
Nem állítottam semmit.Esetleg,ha valakinek ilyen problémája van-volt.Kérem ossza meg,hogy sikerült megoldani!
Előre is köszönöm -
oska24
tag
válasz sandró60 #15103 üzenetére
Másik kerner, vagy más szoftver (nálam ez oldotta meg). Sajnos nem mindegyik romon, sőt gyári firmware-val is előfordult, hogy nem működik megfelelően a Mirecast.
Hát igen, szép a MIUI, de az aosp rom szerintem letisztultabb és megbízhatóbb.
Bár jelen esetben azt írta a fejlesztő(googe fordítás):
"Már elloptam az aktjaid"XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
JonssoN
csendes tag
Aki aospon van és nem elégedett az akksiidővel az tegyen egy próbát a tegnapi VantomBE kernellel. Amióta átjöttem 11-es romokra, mindegyiken (miui vagy aosp) éjszaka legalább 4-5-6 ritkán 7%-ot is merült. Tegnap lefekvés előtt (fél11) feltettem a kernelt. 48%-al raktam le. Keléskor (9óra) még mindíg 48%-on volt. Ma meg feldobtam a Palladium OS-t VantomBE-vel. A romban eddig én hibát nem találtam.
-
kelly416
veterán
válasz sandró60 #15103 üzenetére
Sajnos nem a telefon, hanem a TV a hibás, főleg a gyártó. A közel 8 éves Samu TV-m semmilyen telefonommal nem hajlandó 1-nél többször stabil kapcsolatot létesíteni, kivéve, ha a teló is Samu. Akkor viszont akárhányszor.
Mióta a TV meg van, volt Motorola RAZR i, Sony Xperia Z, LG Optimus G, Asus Padfone 2, Motorola Moto G, Sony Z1C, Sony Z3C, Asus Padfone Infinity 2, Samsung A7 2015, LG G Flex 2, Lenovo Vibe Z2 pro, Sony Xperia Z2, LG G4, Xiaomi RN4, Motorola Moto X4, Xiaomi RN4, Samsung J3 2016, Samsung A3 2017, Xiaomi Mi A2 lite, Samsung A8 2018, Samsung S9, Xiaomi Mi 9T pro telóm, és ezen felül még amik a családban megfordultak és tesztelve voltak... És másnál is olvastam már ezt sajnos. Ezért sem lesz Samu a következő TV otthon. -
oska24
tag
válasz sandró60 #15106 üzenetére
Másik rom/szoftver.
Most milyen gyári romon vagy?
Először is kellene egy recovery(TWRP, vagy Orangefox), plusz abból telepíteni egy magisk zipet.
De ha nem nagyon csináltál még ilyet, könnyen téglásíthatod a telót, és jobb esetben pc-vel fastboot módban életre lehet kelteni, rosszabb esetben szervíz. De ha alaposan utána olvasol meg tudod oldani. Ott az xda Mi 9T fórum, és itt az összefoglaló.Én épp most raktam fel a legújabb Lineage Os-t(03.31.), ami elvileg vírusmentes, és tökéletesen működik a képernyő tükrözés tv-re.
De nálam volt olyan is, hogy a legújabb global stable, vagy EEA romon megállt film nézés közben a képernyő tükrözés.XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
Alarikman
senior tag
Kezd nagy csönd lenni itt, ami két dolgot jelenthet:
1. Mindenki elfoglalt,
2. Sokan túl adtak a mobilon.
Titkos 3. Mindenki a digi eladásán pörög a topikban, ami érthető.
Én még nem érzem, lassan két év után, hogy túl kéne adnom rajta. Főleg, hogy viccesen, de kompakt méretűnek számít manapság. Noccs nuku, akku oké. Igaz a mi 10t elgondolkodtató volt de nem... 😀 -
-
-
pluhm
aktív tag
Szeretem a telefont, gyári rendszerrel használom kb 2 éve. Előtte note 4 volt, azzal kipróbáltam több kusztom romot, de ezzel nem éreztem azt, hogy erre szükségem volna. Nálam Digi sim esetén látszódik a volte/vowifi, vodánál semmi, de nem érdekel. Stabil a rendszer, minden működik vele, eddig pl. minden tv-re tudtam tükrözni a képet, működik vele stabilan a DJI Fly alkalmazás, nekem ez bőven megfelel.
-
szabeska
addikt
Xiaomi eu stabil, semmi gondom vele egy eve, bar telefont csak atlag userkent hasznalok. Szo szerint csak chatelek, bongeszek, fotozok.
[ Szerkesztve ]
F1
-
BlacKSouL
addikt
Miért gondolja azt a miui 12, hogy ezen a háttéren a fekete betű jobban látszik? [kép]
Ha a hátteret a sötét módhoz igazítom, akkor persze fehér lesz, de a háttér meg randa.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
stingy2
senior tag
válasz Alarikman #15110 üzenetére
Nekem is meg van még, alapvetőn nincs vele gond, ami van, azzal - még- együtt lehet élni. Mostanában néha hívás után lefagy, nem tudom letenni, mert fekete marad a képernyő. A másik baja, hogy teljes töltés után kb 80-85%-ig merül, mint a Titanic, utána beáll normál fogyasztásra. Most várom a samu A72 5G-t, mert bejön a 3+4 év frissítés, meg a péklapát méret.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
margithid
veterán
Android 11 mikorra várható?
Amúgy fő telefonkent már nem Mi 9T van nekem, pár napja beújítottam egy POCO x3 prot.
Sebességben és akuidőben jobb, viszont a rejtett kamera hiányzik azért, plusz az amoled is jobb szeretem egy kicsivel. -
BlacKSouL
addikt
Na. Frissítettem én is 12.0.4.0-ra. Pár apróságot újra kellett variálni, pár fenszi hülyesége van ami fölösleges fícsör nálam, viszont az akksi valóban durvábban merül(t) mint 11.0.5.0-n. cella készenlét és droid rendszer a két legnagyobb fogyasztó.
Aztán csináltam vele 2 teljes töltési ciklust: lemerítettem 3-4%-ra, feltöltöttem 100-ra, és rajtahagytam még 1 órát pluszban. Ez végigment 2x, és a második 100-ra töltés óta normálisan merül.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, hol lehet azt bekapcsolni, hogy az éppen adott települést felismerje a gyári időjárás app?
Most mindenáron meg kell adnom egy települést, holott engedélyeztem, hogy azonosítása a helyszínt. -
eddie17
addikt
válasz janosibaja #15121 üzenetére
Nem lehet sajnos jó ideje, csak fix települést tud.
-
Zsolnay A.
újonc
válasz janosibaja #15121 üzenetére
Szia. Én a beállítások/további beállítások/régió menüben Szerbiára állítottam és így az időjáráson belül a városok kezelésénél megjelenik a helymeghatározás. Ha kijelölölöd, akkor működik.
-
kelly416
veterán
válasz janosibaja #15123 üzenetére
Launcher ezt nem oldja meg szerintem, cserébe én pl. ezt használom, beállítható a jelenlegi pozíció.
-
Faby
senior tag
válasz janosibaja #15126 üzenetére
Esetleg erre is ránézhetsz:
Weather&clock widget
Nagyon régóta használom, megvettem a reklámmentes verziót is, megérte.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
válasz rigoberto #15128 üzenetére
Nem, az ez:
Weather&clock widget ad freeA barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
janosibaja
őstag
Mit csinálhatok rosszul, ha az értesítések száma nem jelenik meg (természetesen engedélyezve van) az ikonokon (Gmail, Telefon stb)
AOD-on látszik, felül, az értesítési sávban is látszik, de a szám nem jelenik meg az ikonon sem a gyári launcheren, sem a Nova-n. -
zkosaras
aktív tag
válasz janosibaja #15132 üzenetére
A MIUI kezdőképernyőn (gyári launcher) is engedélyezve van a Alkalmazásikon-jelzések megjelenítése?
-
dzsordzs69
senior tag
A OneOs-ről van valakinek tapasztalata? Mit lehet róla tudni, érdemes feltenni? Köszönöm!
-
helixP
nagyúr
8-cas BSG-féle Gcam kezd megérkezni a 7-es szintjére, szerintem lassan leváltható a régi
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Tudom, hogy poén, de a fiam másfél éves sincs, egy képet tud csinálni az anyja róla, mert a hangra oda kapja a fejét. Én tudok 6-8-10 képet is csinálni, aztán vagy válogatok vagy mind megmarad, ez már más kérdés. És nem egyből telefonért nyúl, ahogy lefényképeztem.
Mondtam feleségemnek, hogy kapcsolja ki, de jó Neki ez úgy, ebbe ne menjünk bele. A lényeg így is átmegy, gondolom. -
duo
addikt
válasz kelly416 #15139 üzenetére
persze, jogos
na mondjuk az enyéimnek elég volt meglátniuk az eszközt, hang sem kellett hozzá. később meg egy villanás alatt kijöttek a képből, megnézni mit fotózunk
de az én feleségem igazi orvfotós, egészen magas szintre húzta ezt a skillt. neki sikerült az erőviszonyokat kiegyenlíteni[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
RTG
tag
válasz johnmay #10409 üzenetére
szia ! látom, h már egy éves kb a hsz, de hátha.. nálam nincs " (legalsó) MBN config loading and activating tool " menüpont, sőt ha bármi mbn-t tartalmazó pontra nyomok, azt írja, h " no modem config found " ... ilyenkor vajon miaszösz van ? eu 12.6 , 21.4.7. root nélkül. egyebeket beállítottam, de nincs az állapotsoron sem vowifi ikon.
helpplíz köszi üdv -
utoadam13
csendes újonc
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e venni valahol olyan műanyag tokot, ami alapból járt a telefon mellé? Ma egyszer csak az ujjamon maradt a bekapcsoló kis műanyag borítása, és így kicsit nehezebb bekapcsolni. Nekem ez a tok megtetszett, ezért remélem kapható valahol. Én viszont nem találtam sehol. -
sandró60
addikt
Múlt héten vettem egy más típusú,de Xiaomi telefont.
Ezt a fórumot elhagyom.Köszönöm a sok hasznos tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest