Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
válasz Kofka04 #14401 üzenetére
Például a romániai Vodafone oldalán ez a modell (mi 9t) nincs benne a támogatott készülékek listájában.
Valaki kérdezte korábban az Android 11 rom -okat. Én még nem próbáltam egyiket sem, épp adtam egy próbát a Resurrection Remix -nek (ez ugye Android10), de a telegram csoportokat olvasgatva a fejlesztők szokták ajánlani napi használatra az A11 romokat is, állítólag stabilak, de azért van 1-2 zavaróbb vagy nem zavaróbb hiba itt -ott. A twrp encryption például csak a héten lett kész A11 alatt, eddig csak a patternnel tudtál feloldani twrp-ben ha volt képernyőzárad, illetve a Oneplus launcher is nemrégóta támogatja teljesen az A11 -et, netflix -en is van valami glitch de talán csak az első 15-20 másodpercben, és a 'recent' képernyő is bugos ha pont a képernyő közepéről húzod fel, de ez sem mindig (ez A11 hiba, a google kell majd javítsa) illetve full screen-ben is látszik az értesítési sáv, a Gboard -nak van körül-belül egy centi whitespace a képernyő alján, illetve Dot OS -ben valami gebasz van a microfon hangerővel. A miracast nem működik. Kb. ezeket láttam emlegetni telegramon, de nyilván nem olvasok el mindent mikor több mint 1000 chat van naponta.
Ha már van recovery -d, mindig csinálhatsz egy mentést amit bármikor visszatehetsz, s közbe kipróbálhatod a romokat.asd
-
Schanyee
senior tag
Írok egy nagyon minimális tapasztalatot az Android 11-es romokról:
Syberia: ígéretesnek tűnik, sok a funkció és gyors is, de sajnos gesztus vezérléssel az alkalmazás váltó nem nagyon működött még. A hozzá ajánlott gapps csomag is többször fagyott a térkép a drive is és Chrome nem engedett bejelentkezni. Raipay alkalmazás nem működött mert érzékelte hogy nem gyári rendszer van. Plusz a záró képernyőről nem tudtam a kamerába lépni csak feloldással. Az ajánlott 12.0.5-ös firmware volt a telefonon, kb egy napig használtan, más gond nem jött elő, de nem is volt egy részletes tesztelés.Arrow: itt nincs sok plusz funkció és időnként be is akad. Viszont a fent írt hibák nincsenek, ez sem fagyott az elmúlt 2 napban még. Éjszaka alatt 5%-ot merült az aksi, kb 7-8 óra alatt. GPS ami nekem még kritikus, mert kocsiban a miui 12 frissítés óta gyakran nem talál jelet, itt bekapcsolt kijelzővel egész stabil volt. Itt az ajánlott 20.xxxx-es firmware van fent. Egyelőre jónak tűnik, ujjlenyomat olvasó sem olyan szenvedős mint a picsel inexperience-ben volt, szóval marad most ez.
-
storm3
senior tag
válasz storm3 #14318 üzenetére
update: a szervizbol megjott a keszulek,a beegett kijelzot a TMX javitotta. Uj kijelzot kapott, semmi problema nem adodott a folyamat kozben. Jelenleg teszteles alatt. :)
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
BlacKSouL
addikt
Eltűnt a digis vowifim: [link]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Ok. Nem tudom mi történt, minden úgy volt beállítva ahogy eddig, és ahogy eddig működött, de most mégse.
Szóval visszaállítottam az eredeti MBN-t, recoveryvel, és újra beállítottam a görög profilt, meg vissza a telekomost az elsőre, aztán ki- és bekapcsoltam a kóddal a vowifit, és megjavult.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
zsolt501
nagyúr
válasz BlacKSouL #14413 üzenetére
Ha ez így van, akkor ez inkább tűnik szoftverhibának, mint a szolgáltató problémájának.
Van egy olyan érzésem, hogy ezt sosem fogod kideríteni, hogy ez mitől is következett be.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Ez néha néha előjön nálam is, hogy nem csatlakozik fel a telekom VoWiFi hálózatra, ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kikapcsolom a WiFi-t a telón, majd vissza és akkor egyből megy újra a VoWiFi, az okra nem jöttem rá, de eddig mindig sikeresen megoldotta a kapcsolat hibát.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
laci laci
addikt
Boldog, békés ünnepeket kívánok mindenkinek.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
zsolt501
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz zsolt501 #14426 üzenetére
Én nem kapcsolgatom meg basztatom folyton, nem használok repülőmódot. Megy, működik, be van kapcsolva a telefon, éjjel nappal, nem indítom újra ha nem kell hónapokig se. Használom. Reggel bekapcsolom a wifit, este ki. Ennyi. Napközben mutatja hogy van vowifi. Ha elmegyek itthonról nem mitatja. Ha hazaérek mutatja hogy van. Ma is mutatta még dél körül, aztán most nézem már nem. Most hívást se wifin indít. Pedig a wifi déltől mostanáig végig be volt kapcsolva. Nem frissítettem oprendszert, nem nyúltam semmihez, nem basztattam a routert, a telefon se volt nálam. Délben kezembevettem, volt vowifi. Most kezembevettem, nincs vowifi. Próbáltam a hívást, nincs vowifi. Volt nincs. Digiről beszélünk.
Ez így idegesítőAláírás (nem kötelező megadni)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BlacKSouL #14427 üzenetére
Irj nekik, leirva mit tapasztalsz. Ők látni fogják az ő részüket, mi hogy történt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BlacKSouL
addikt
válasz wwenigma #14428 üzenetére
Az ön telefonkészüléke támogatott? Nem. Kérjük válasszon a támogatott készülékek közül.
Én kb. erre a válaszra számítok. De majd megírom.
Abba fölösleges lesz belemenni, hogy a telefon jelenlegi oprendszerében tárolt profiljai közül basztatva a görög telekom(!) profillal átmenetileg működött...mivel magyar digi profil nincs, egy esélyt még a román digi profilnak lehetne adni, de kevés reményt látok benne.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz BlacKSouL #14429 üzenetére
Ha van Romániában VoWiFi szolgáltatása a Diginek akkor van értelme próbálkozni.
Itt is kérdezz rá a problémára. [link]
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Nem tudom mit fogunk kapni és mikor.
Viszont tegnap kíváncsiságból rákerestem, hogy a készülék szerepel e a WPA3 támogatott készülékek közt, és meglepődve tapasztaltam, hogy nem, pláne nem szerepel a WPA3-Enterprise verzióját támogatók közt.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BlacKSouL #14432 üzenetére
Irjal nekik bár szerintem valami lokális probléma lehet. Nekem MI 9T, utolsó hivatalos EEU MIUI ROM, MI R3G router Padavannal és működik.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
zsolt501
nagyúr
válasz BlacKSouL #14432 üzenetére
No neked is előjött ami annak idején nekem is, én az ilyenért adtam fel... csak úgy sikerült újra életre kelteni a VoWiFi-t ha újrapakoltam a telefont, úgy voltam vele a sokadik alkalom után, hogy nem erőltetem, én ráhagytam a Digi VoWiFi-t ezen a telefonon, ami nem akar menni rendesen azt nem erőltetem.
A telekomos VoWiFi-vel is vannak kisebb hibák a hangátvitellel, és néha néha leáll a szerver, de a kódon kívül ott nem kellett mással trükközni.
Érdekes ismerősöm Xiaomi Redmi Note 9-es telefonján semmijen trükközés nem kellett hogy a VoWiFi menjen, csak beírtuk a kódot és azóta is megy.
Xiaomi így vagy úgy, de ennél a gyártónál igencsak vannak szoftver és modem szinten gondok.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
BlacKSouL
addikt
válasz zsolt501 #14434 üzenetére
Bosszantó, hogy amúgy majdnem kompromisszummentes telefon, én egyedül a qi töltést hiányolom belőle. És önmagában nagyon szépen elvan. De amint valamilyen szolgáltatói összeférhetőség kellene, akkor ott már elbukik.
Ha nem lenne pont a diginél pont a vowifi költségekben érintett szarnék is rá.crok: nem tudom, ilyesmit sose csináltam vele
-
szucs2
tag
Boldog, Békés Ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
tutikatuti
csendes tag
-
Hangyoca
tag
Ez pontosan melyik progi? Sok ilyen nevű van fent sajnos! Egy ikont lehet kérni hozzá?
-
zol84
tag
Nekem is sikerült beállítani a vowifit Blacksoul leírása alapján! SIM 1 Telekom Sim 2 Digi. Köszi
-
BlacKSouL
addikt
válasz zsolt501 #14442 üzenetére
Koppkopp, most már talán nem szólom el. Két újraindítás, meg pár mbn recovery után most megint görögre állítva jó. Próbáltam vagy 7-8 félét, de se a romándigis, se más általános, voltés vagy vowifis nevű profillal nem ment.
Azért bár nem 100, de a hun telekomosból kiindulva a dt mindig a telekomos, országfüggetlenül, a görög is, szóval bizarr, hogy a görög telekomos profillal megy a magyar digi vowifi. Ja, magyar telekom profillal nem próbáltam a digit, ez kimaradt. Ha valakinek van kedve írja meg.Volt amikor újraindítás nélkül is elfogadta pár percre a görögöt, volt hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Egy kis okkosság miui-ra. [link]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
pintyesz
senior tag
Üdv!
Van egy MI 9T-m, amit ma reggel felbugtam tölteni a feleségem Poco X3-as 33W-os töltőjére és nekem is kiírta a telóm h szuper-gyors töltés, illetve mi turbo charge. és tényleg gyorsabban töltött.
Kérdésem, hogy lehet e bármi gondom ebből?Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
juve600
nagyúr
MIUI 12.5 China Closed Beta ROM V20.12.28
Redmi K20 / Mi 9T
https://bigota.d.miui.com/20.12.28/miui_DAVINCI_20.12.28_e3f16c4598_11.0.zip
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest